*כותרת*

מלאכית16

New member
*כותרת* ../images/Emo110.gif

כן...אני לא יצירתית בכותרות, וגם לא רציתי להסגיר מידע על תוכן ההודעה. אז ככה- זוכרות שרצינו להקים אתר לאלן ריקמן
אז הגיע הזמן
אני יודעת HTML, קצת JAVASCRIPT ו-ASP ומוכנה לקחת על עצמי את הבניה של האתר (אם עוד מישהי יודעת, אני אהיה שמחה אם היא תכול לעזור)....אבל אני לא אצליח לעשות זאת בלעדיכן. אנחנו צריכות להחליט מה אנחנו רוצות לשים באתר, צריכות לאסוף מידע וקבצים וכו'.. אמ...מה דעתכן

מיכל ק

New member
אני יכול לעזור

אני יכולה לעצב את האתר וגם לאכסן
חומרים ותוכן אין לי כל כל אבל אני לרשותכן

black dog angel

New member
אני יכולה

אני יכולה להיות להביא תמונות וקישורים לאתרים אבל הרוב זה על אלן בתור סנייפ. אני יכולה להיות אחראית על הקטע של סנייפ

black dog angel

New member
או.קיי אז...

למי לשלוח את החומרים? שירשום את האיי סי קיו שלו ואני אשלח

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאני יכולה להביא הרבה

קישורים (כי בכל אתר שמכבד את עצמו צריך להיות עמוד שמוקדש ללינקים). גם אין לי בעיה עם הקבצים מכיוון שיש לי אוסף די מרשים. ובכלל בתור אחת שיש לה כ"כ הרבה תמונות של אלן עד כדי כך שהיא הייתה צריכה לקטלג אותן לתיקיות בכדי למצוא את התמונה המבוקשת אין לי בעיה לעזור גם בתחום הזה... כמו כן כשאני בניתי אתר (דרך יאהו) הצלחתי לפרסם אותו בתפוז ובנענע והוא עדיין מופיע שם אז זה גם רעיון שצריך לשקול... ו... האתר יהיה באנגלית או בעברית

מלאכית16

New member
להלהלהלה..../images/Emo110.gif

יופי, זה טוב
איזה אתר בנית
ואמ...האתר יהיה גם בעברית וגם באנגלית... זה היה התכנון בכל מקרה...רצינו שפני תתרגם.. אבל אני לוידעת מה עכשיו...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifזה היה בזמן היסודי וקצת

מהחטיבה כשהייתי דלוקה על אנטוני מרד הוט צילי פפרז וריאן מדרו קארי

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo12.gif...../images/Emo41.gif

נזכרתי שלמדתי לבנות אתרים בכיתה ז', אבל לא נראה לי שנשאר לי משהו במוח מזה... אבל נשארה לי מחברת
אז אולי אני אוכל לעזור...

מלאכית16

New member
יופי...../images/Emo110.gif

דה מור- דה מרייר... אמ...צריך מישהו שיוכל להשיג לנו חדשותתתת..

AvitalRickman

New member
I hate it ../images/Emo10.gif

למה....למה את חייבת לבנות אתר .. לא רוצה שמישהו בישראל ידע מי זה ריקמן..חוץ מאיתנו
אבל בסיידר. נגיד. אני אביא לך חדשות
*מייבבת*

מלאכית16

New member
אביטלושששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

ידעתי שיש על מי לסמוךךךך...

arden20

New member
יש לי ידיד שמנהל אתר גדול...

...לסטיבן קינג. וכשהוא הקים את האתר הוא פנה באופן מסודר לאתר הרישמי של קינג וביקש מהם לעדכן אותו בהופעות צפויות בטוק שואוז, ספרים חדשים, ראיונות וכו' והם מאוד סמכו לעזור - סה"כ זה מצויין ליחסי הציבור שלו... אז אם לאלן יש אתר רישמי (אני לא ממש מעודכנת) אתן יכולות לפנות לשם...

למעלה