*כותרת*

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאין לי בעיה לארגן פילמוגרפ

-יה וביוגרפיה. בעניין התמונות אני חושבת שכל אחת מהפורום תתרום מהאוסף שלה. אבל אני לא בטוחה כ"כ בקשר לרעיון של האתר הרשמי... זה בד"כ מתארח על שרת משל עצמו ולא על יאהו. למרות שלא חייבים ללכת דווקא עם הכתובת הארוכה שהוא נותן. אני חושבת שקוראים לאתר JEMIX אבל אני עוד אבדוק בקשר לזה. זה בעצם גם סוג של שרת שאתה מכניס לתוכו את כתובת האתר שלך ובוחר סיומת(בחינם).. נגידwww.alanrickman.up.co.il.

arden20

New member
פורום קוויזים פתח ממש עכשיו אתר...

...בשרת הזה. שווה לשאול את המנהלת (סנדרין) איך הוא בדיוק. אני בטוחה שהם לא שילמו. ג'סטין אנג'ל מפורום פגאניזם פתח עכשיו אתר לקהילה בדומיין בתשלום (הייתה מגבית בקהילה). אז אפשר לשאול אותו על עלויות ופרוצדורה... אבל לא בימים הקרובים!

מיכל ק

New member
כמו שאמרתי

אני מוכנה לאחסן את האתר בשרת שלי כך שאין צורך לשלם על שרת אני כבר מנסה לעצב משהו רק שהמוזה שלי לא מרשה לי
ככה זה בעיצוב אני אמשיך לעדכן

מלאכית16

New member
אפשר לאחסן..../images/Emo110.gif

פה, בתפוז. יש לי אפשרות בתור מנהלת לבקש שטח איכסון.... אמ...אני מוכנה לקחת על עצמי את הבניה (עם עיצוב אני פחות מעדיפה להתעסק, יש לי אתר אחר שאני צריכה לשבור את הראש על העיצוב שלו..
) ואני מוכנה בהחלט לתרום מאוסף התמונות המרשים שלי. אני חושבת שכדאי ללכת על הרשמיות, וכמובן גם לתרגם לאנגלית. אני יודעת מעט ג'אווה...אבל אני לא בטוחה שזה יהיה ברמה גבוהה מספיק...אבל אני חושבת שאני אוכל לבקש מידיד שלנו שיסדר לנו משהו...נראה אם הוא יוכל... ואמא שלך אומרת שאת לא מאורגת

מלאכית16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחבורת....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

עצלניות... יאלללה
להזיז את התחת
'חת, שתיים, שלוש, ארבע

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo12.gifאני עדיין בשלב של מי

עושה מה
אפשר לעשות רשימה שיהיה קצת יותר ברור

מלאכית16

New member
דנה עשתה רשימה....../images/Emo110.gif

של תפקידים וביקשנו שכל אחת תבחר לה תפקיד משם, ואז נוכל להתחיל לעבוד...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאז אני כבר בחרתי תפקיד...

וכבר כתבתי למעלה שאין לי בעיה לכתוב ביוגרפיה ופילמוגרפיה...

למעלה