כותרות מבזקים

על תבעיר את האווירה הבוערת..

ב"ה במקום להוציא זרנוק ולכבות ת'שריפה, אתה מנסה לכבות ת'שריפה עם בנזין.. תרגיעו. אבנריקו ישן הלילה, ירגע קצת, יאגור כוח, ויעשה קאמבק.

Ribak

New member
מה קשור בנזין ?

אנשים צריכים לדעת איך להתנהג אפילו בפורום וירטואלי .. בשביל מה שכל יום משתמש אחר בפורום ייעלב או ייפגע וזה יגרום לו לעזוב את הפורום ? בשביל מה זה טוב ? אני רק מציב עובדות.

fireman

New member
רותם, אם תעשה כאן סימפוזיונים

אני אדאג בלחיצת כפתור שלא תהיה כאן, אין לי סבלנות למשחקים האלה שלך.

סליחה ידידי הצעיר הומר

עם כל הכבוד לך אך בענייני דוברות ויחצנות ואיך פועלת המדיה אני מקווה שאתה לא רוצה ללמד אותי איך לעבוד אחרי נסיון של 30 שנה בתחום התקשורת, ולא קורה כלום אם מדי פעם טועים ,מי לא טועה זה שלא עושה כלום, אני מחובר גם לדוברי המשטרה ומד"א גם הם טועים ולפעמים גם מטעים אותם , אפשר תמיד לתקן ולא קורה כלום, אבנר עושה את מלאכתו בסדר גמור ואין כל צורך לפגוע בו ולכן כדאי שתשוחחו בינכם ואין כל צורך במריבות שכאלו כאן בפורום,

DUDI12003

New member
פורום שמגעיל אותי כל כך

מה זה אמור להיות שבגלל שיש פה חברים בפורום שלא לטעמם שאבנר רושם אז צריך שהוא יעוף אני מבקש שמי שפגע בו יבקש סליחה ולא יגיב בצורה כזו מגעילה בתודה דודי נחמיאס מתנדב בכיבוי אש רמת-גן

ת"א: רח' נחל 23 דליפת גז

ב"ה התקבל דיווח על דליפת גז בת"א ברח' נחל 23, מד"א הזניק כוחות הצלה רבים למקום. במקום ישנם כוחות כיבוי ומשטרה. נקווה לשקט.

ר"ג: שד' בן גורין 133 אוטוב' עולה

ב"ה התקבל דיווח על אוטוב' שעולה באש בר"ג בשד' בן גוריון 133. יתכן וישנם לכודים. פרטי המקרה אינם ברורים לי דיים. אברר פרטים ואדווח בלי נדר בהמשך. לילה שקט.

"ענה כסיל כאולותו ,פן יהיה חכם

בעיניו" (משלי כו, כמעט בטוח פסוק ה) (בהיה פעם בקול ישראל את התוכנית הזאת). אתה כל כך התעצבנת שתיקנו אותך אז למה אתה מתקן אדם אחר?

רימון גז מדמיע הושלך לתוך בניין

רימון גז מדמיע הושלך לתוך בניין ברחוב מח"ל בת"א; מספר דיירים נפצעו קל רימון גז מדמיע הושלך לתוך בניין מגורים ברחוב מח"ל 23 בתל-אביב. במקום נמצאים אמבולנסים של מד"א המטפלים במספר דיירים שנפצעו קל. צוותי כיבוי סורקים את הבניין מחשש לנפגעים נוספים. הרקע לאירוע לא ברור. (אבי כהן) וואי נט (18.06.03 , 23:11)

venom17

New member
אבנר שתיהיה לי בריא

גם לי וגם לכל כותבי הפורום יש ואי נט , אז אם נרצה ניכנס לשם ונקרא בעצמנו או למעריב ,רוטר ,אוגריש או כל סוכנות ידיעת אחרת , ואני מאוד גאה בך שיש לך מכשיר קשר אבל למה אתה צריך לכתוב כל פיפס שנאמר בו? לפעמים אני שומע בתחנת ברק ראש הצוות שואל אם לנסוע עם סירנה אתה רוצה לדווח גם על זה ? לא מבין אותך בן אדם דיווח ברק 12 נוסעת עם סירנות דיווח ברק 12 נוסעת ללא סירנו ת די עם דיווחים ראשונים כי זה כבר מעצבן , אתה מציף את הפורום על כלום , ומילא היית מדייק כי אין לך מושג מה דכל דיווח עושה פה לאנשים , אני קיבלתי דיווח על שרפה בתחנת דלק באמצע הלילה , התלבשתי תוך כידי נסיעה על האופניים כרחתי את החגוראה סביב המצח ממש רמבו ניראתי , הייתי מטר מהתחנה הודיעו לי שזה שרפת קוצים מאחורי התחנת דלק , אז תחשוב טוב לפני שאתה מדווח על משהו כי אתה מכניס כמות גדולה של אדרנלין לדם של אנשים והם נכנסים ללחץ ורוצים לנוס למקוםפ האירוע בהקדם , אם אני הייתי במצב של רותם והיומנאי היה אומר לי לא עכשיו בטלפון הייתי נוסע לתחנה על עיוור רק בגלל הדיווח שלך , אז אנא ממך על תדווח על כל שטות כי אם זה מטרת הפורום אז גם אני ידווח על כל אירוע שיש בהרצליה , בינייני בר כוכבא יככבו בדיווחים שלי למה המעליות שם מרבות להיתקע . אז הפסק את התופעה הזאת . קראתי את כל התגובות ולא היה לי לאן להכניס את תגובתי .

Shadocan

New member
תהיה לפחות הגיוני...

למה אתה יורד עליו? על כמה אירועים הוא כבר דיווח מה כולם רוצים ממנו??

(((עוד פעם והפעם זה הפעם האחרונה)))

אני גמרתי עם הפורום אז אל תכתבו עלי במסרים פרטים!!! וvenom17 לא פניתי אילך אל תפנה עלי ותקפוץ על התרמפ מובן!!! שיהיה לכם אמשך יום טוב

(((עוד פעם והפעם זה הפעם האחרונה)))

אני גמרתי עם הפורום אז אל תכתבו עלי במסרים פרטים!!! וvenom17 לא פניתי אילך אל תפנה עלי ותקפוץ על התרמפ מובן!!! שיהיה לכם אמשך יום טוב

אבנר עשה טובה

תמשיך לדווח וחברה מי שלא רוצה שידלג על ההודעות שלו או של כל אחד אחר שהוא לא מעוניין לקראוא הודעות של מישהו ספיצפי ויש מנהל לפורום שיחליט מתי משהו הוא יותר מידי מוגזם

fireman

New member
חיים, כבר הגבתי על זה בשרשור

המקורי, אגב אני אשרשר בהמשך את הודעתך לשם. ואני אוסיף קצת מעבר, הבא בתור שיש לו ביקורת לגבי מעשיו של מי מחברי הפורום מוזמן להתלונן באופן אישי בתיבת המסרים או באמצעות האי מייל שלי, הליצן הבא שיחליט לעשות פה סימפוזיונים ימצא את עצמו חסום ללא אזהרה מוקדמת. אני קורא לאבנר להתעלם משני חברי הפורום שחברותם בהמשך מוטלת בספק.

fireman

New member
אני אענה לך בדיוק כמו שעניתי לרותם

מי שמחליט כאן מה זה הצפה זה אני שיהיה לכם ברור. כמו שכתבתי קודם לכן, אתה לא מעוניין בדיווים אל תפתח אותם, לך לוואי נט או לאיפה דבא לך, דיווחים ראשוניים מגיעים לכאן לעיתים רחוקות מאוד, הרוב המוחץ של הדיווחים הם של אירועים בהתהוות שכן אף תחנה לא מוציאה דיווח למדיה על סמך הודעה טלפונית משלושה אנשים, דיווח יוצא לאחר הגעת הצוותים למקום והערכת מצב. הפורום הזה אינו תחנת הזנקה ואנחנו לא מקפיצים אותך לשום אירוע, אגב זה עניין שלדעתי צריך לשים לו סטופ אחד ענקי בוועדת הצופים הארצית, צריך להפסיק את תופעת הצופים שרודפים אחרי אירועים, היית בתחנה יצאת, לא היית לא יצאת. אף אחד לא אמר לך לקפוץ לאירועים על סמך ההודעות כאן, מה גם שאף אד לא מדווח על מעליות תקועות אז חלאס קשקושים. אף אחד לא יפסיק שום דבר ללא הוראה שלי, אני מנהל הפורום לא אתה ועליך לזכור זאת.

לאור בקשתם של חלק גדול ../images/Emo176.gif

מחברי הפורום וגם ממנהל הפורום נהנתי בחיוב להמשיך את שרותי בפורום. ועוד פעם יש דרך לדבר ואני מוכן תמיד להקשיב אם יש בעיות .ואם פגעתי במשהו ,אבל הדרך היא לדברב נימוס ולא לפגוע כי מה שעשו רותם וvenom17 השפילו את פני ברבים

למעלה