כותרות מבזקים

כותרות מבזקים

מהיום פתח תקווה: אדם מאיים להתאבד לאחר ששפך על עצמו חומר דליק יום רביעי, 18 ביוני 2003, 13:03 מאת: כתב וואלה! חדשות, מערכת וואלה! במשרד עורכי דין בפתח תקווה מאיים אדם להעלות את עצמו באש לאחר ששפך על עצמו חומר דליק. כוחות כיבוי הוזעקו למקום. וואלה --------------------------------------------------------------------- 13:15 מבזקים שריפה מתקרבת לשדה מוקשים צפונית לכנרת; מספר צמתים נחסמו לתנועה שריפה המשתוללת צפונית לכנרת באזור בית המכס העליון, מתקרבת לשדות מוקשים סמוכים בשל רוחות. עקב חשש להתרחבות האש הציבה משטרת התנועה מחסומים בצמתים גשר בנות יעקב, צומת נשוט ומחנה ירדן. ניידות משטרה וכיבוי נמצאות במקום אולם בשלב זה אין שליטה על האש. מהמשטרה נמסר כי קיים חשד שמדובר בהצתה. (אפרת וייס וכתב ynet) -----------------------------------------------------------------------(15:52) יום רביעי, י"ח בסיון תשס"ג, 18 ביוני 2003 דליקה עזה פרצה ברמת הגולן גשר בנות יעקב בגליל נסגר לתנועת כלי רכב בגלל דליקה עזה שפרצה ברמת הגולן. מדובר בדליקה באזור בית המכס העליון בשטח שמרביתו זרוע מוקשים ישנים. במקום פעלו מספר צוותי כיבוי מהגליל והגולן, צוותי כיבוי של הקרן הקיימת לישראל ורשות שמורות הטבע שנאבקו בלהבות. כתוצאה מהעשן הכבד וסכנה מהתפוצצות המוקשים הישנים, סגרה המשטרה את גשר בנות יעקב לתנועת כלי רכב בציר המוביל לרמת הגולן . דליקה התלקחה גם בחורשה סמוך לגשר הפקק ביסוד המעלה וצוותי כיבוי עושים את דרכם למקום. כמו כן רכב התלקח בכביש קצביה שברמת הגולן. צוות כיבוי מהגולן הוזעק לכבות את הרכב הבוער. בכל האירועים לא נמסר על נפגעים. ערוץ 7 ---------------------------------------------------------------------- 7 נפגעים בשריפה שפרצה באור יהודה יום רביעי, 18 ביוני 2003, 16:36 מאת: מערכת וואלה! צוותי כיבוי אש חילצו אחר הצהריים שלושה מבוגרים ושלושה ילדים מדירה שעלתה באש באור יהודה. השישה פונו לבית החולים לאחר שנפגעו משאיפת עשן. אחד הכבאים פונה גם הוא לבית החולים לאחר שחש כאבים בחזה. ----------------------------------------------------------------------

חחש לדליפת גז ברחוב מח"ל בת"א;

חחש לדליפת גז ברחוב מח"ל בת"א; הדיירים פונו מהבניין במד"א התקבל דיווח על דליפת גז חזקה ברחוב מח"ל 24 בתל-אביב. צוותי מכבי אש ומשטרה פינו את דיירי הבניין. אמבולסים עושים את דרכם למקום. (אבי כהן) וואי נט (18.06.03 , 23:11)

homer jay

New member
אבנר תפסיק לתת הודעות ראשוניות

על אירועים אתה משגע פה אנשים.... בייחוד שהאירוע הסתיים בערך שעה לפני שכתבת את ההודעה.

זה לא ראשוני

שיש שרפה בדירה ושכנראה שיש לכודים וזה לא הסתיים בערך שעה לפני שכתבתי רק לידע כללי

homer jay

New member
אני אומר לך שדיברתי עם המוקדן...

היתה שריפה בארון חשמל בחדר המדרגות כיבו את זה וזהו...

fireman

New member
אתה יודע שלפני שבועיים

אני הייתי בשריפת ארון חשמל ו9 אנשים פונו לבית חולים? אז לידיעתך, זה יכול להיות גם לא "סתם עוד שריפת ארון חשמל"

דליקה פרצה במבנה בבי"ס בחולון;

דליקה פרצה במבנה בבי"ס בחולון; אין נפגעים דליקה פרצה הערב במבנה בתוך בית הספר "השבעה" באּזור. המבנה, שנשרף כליל, משמש מידי יום שישי לחלוקת מזון לנזקקים. מחקירה ראשונית של מכבי האש עולה שככל הנראה מדובר בהצתה. לא היו נפגעים. (אבי כהן) וואי נט (18.06.03 , 23:35)

אני גמרתי להיות הדובר של הפורום

מהיום והלאה אני לא מדווח מצדי שהיתפוצץ העולם

homer jay

New member
אין שום פסול

אבל זו לא הפעם הראשונה שאבנר מפרסם ידיעות... לפני כשבועיים הוא הודיע על שריפה אמר אירוע גדול יצאו סיועיןם מתחנות שכנות לא היה ולא נברא התקשרתי לתחנה בבהלה לשאול איזה מפעל כבר נשרף והמוקדן שם את הטלפון ליד הקשר וצוחק עלי... עכשיו המוקדן אומר לי היה קצת עשן תוך 6 דקות הצוותים סיימו ואני מפריע לו כי יש עוד הרבה אירועים קטנים והדליפת גז. אנשים פה מפרסמים ידיעות ראשוניות עד שאתם לא מאמתים את הידיעה אל תפרסמו אותה... זה לא פורום סקופים ברוטר יש פורום סקופים תפרסמו שם... שמעתם מחבר שיש אירוע יופי... מי שצריך לדעת שיש אירוע אני מודיע לו באמצעות הטלפון הסלולארי בדרכי לאירוע... מי שעוד צריך לדעת התחנה כבר תיידע אותו. יש עוד כלמיני דברים שפורסמו כאן שלא היו ולא נבראו אז במקום לעצבן את המוקדן תאמתו מידע. יום טוב :)

אני מאמת מה שאני שומע

בקשר יותר מזה אין לי מה לאגיד או יותר נכון לא יהיה לי מה להגיד תודה ושלום

fireman

New member
רותם....

אם אני אצטרך לסמן שורה במחברת בכל פעם שאני מקבל צעקות על השטויות שאתה כותב כאן הייתי צריך למלא איזה 5 מחברות עד היום, פעם הערתי לך על זה? אמרתי לך משהו? לא, אז אם אני בתור מנהל פורום שותק אז למה אתה לא? אני לא זוכר שביקשתי ממך לאשר ידיעות של אנשים ואני לא אמרתי לך להתקשר לשום מוקדן לברר מה היה, רובן המוחץ של הידיעות שאבנר מביא לכאן נגזרות מאתרי חדשות ואני מברך על כך, תרצה או לא אלו כבר לא דיווחים ראשוניים, אם אתה לא יודע מה ההגדרה של דיווח ראשוני אתה יכול לשאול ונסביר לך במקום שתתחיל לפלוט שטויות על ימין ועל שמאל. דיווח הוא דיווח ראשוני כאשר אין וודאות שבכלל קורה משהו בשטח, כולמר יש קריאה וצוותים בדרך, מרגע הגעת הצוות הראשון למקום הדיווח כבר אינו מוגדר כראשוני מאחר והאירוע כבר מתרחש. אף אחד לא הכריח אותך לקרוא אף דיווח, לא מתאים לך אל תקרא אבל אל תנהל לי את הפורום ותחלק פקודות מי יכתוב ומה.

homer jay

New member
או קיי אין בעיה מעכשיו אני אתחיל

לשרשר פה דיווחים על אירועים על ימין ועל שמאל.... כולל כל אשפתון שריפת רכב דליפת גז וחשש לאסון שיש בת"א יום טוב :)

Ribak

New member
אני מבין מאוד את אבנר !

בנושא הזה של היחס , באמת שלפעמים יוצא כבר החשק בגלל איזה כמה צופים (כמוני) מושת*ים שכל מה שעושים לא טוב בשבילהם , לכן אני מבין את אבנר .. וטוב שהוא לא נותן לאנשים לשכנע אותו , שאנשים יילמדו להגיב בכבוד כאן !

למעלה