אבנר שתיהיה לי בריא
גם לי וגם לכל כותבי הפורום יש ואי נט , אז אם נרצה ניכנס לשם ונקרא בעצמנו או למעריב ,רוטר ,אוגריש או כל סוכנות ידיעת אחרת , ואני מאוד גאה בך שיש לך מכשיר קשר אבל למה אתה צריך לכתוב כל פיפס שנאמר בו? לפעמים אני שומע בתחנת ברק ראש הצוות שואל אם לנסוע עם סירנה אתה רוצה לדווח גם על זה ? לא מבין אותך בן אדם דיווח ברק 12 נוסעת עם סירנות דיווח ברק 12 נוסעת ללא סירנו ת די עם דיווחים ראשונים כי זה כבר מעצבן , אתה מציף את הפורום על כלום , ומילא היית מדייק כי אין לך מושג מה דכל דיווח עושה פה לאנשים , אני קיבלתי דיווח על שרפה בתחנת דלק באמצע הלילה , התלבשתי תוך כידי נסיעה על האופניים כרחתי את החגוראה סביב המצח ממש רמבו ניראתי , הייתי מטר מהתחנה הודיעו לי שזה שרפת קוצים מאחורי התחנת דלק , אז תחשוב טוב לפני שאתה מדווח על משהו כי אתה מכניס כמות גדולה של אדרנלין לדם של אנשים והם נכנסים ללחץ ורוצים לנוס למקוםפ האירוע בהקדם , אם אני הייתי במצב של רותם והיומנאי היה אומר לי לא עכשיו בטלפון הייתי נוסע לתחנה על עיוור רק בגלל הדיווח שלך , אז אנא ממך על תדווח על כל שטות כי אם זה מטרת הפורום אז גם אני ידווח על כל אירוע שיש בהרצליה , בינייני בר כוכבא יככבו בדיווחים שלי למה המעליות שם מרבות להיתקע . אז הפסק את התופעה הזאת . קראתי את כל התגובות ולא היה לי לאן להכניס את תגובתי .