כותבת בדמעות...

תשמעי, הייתי אומרת דבר כזה...

"איזה גיהנום מחכה לזה שהמציא את האינטרנט...." יותר נכון לומר עליו , לא? אע"פ....שאין לנו לקבוע מי ילך לגיהנום ומי לא .... כי מי אנחנו שנקבע את זה? רק הקב"ה.... אולי גם לנו מצפה גיהנם....ברור, אחרי כל מה שחטאנו. איך ולא?

סמפטי

New member
גם אני הורה! ואביה הוא פשוט "רוצח"

בגלל התסכול על הכישלון בחינוך של עצמו צריך לצעוק ולהשפיל ככה? וביתו צריכה "להתעלף" בגללו?? בגלל שביתו "הציצה" לעולם שבחוץ דרך הטלפון...??? נו אז מה? במקום שיקח אותה לצד וילמד אותה קצת על העולם הזה ועל עולם הגברים האמיתיים! במקום שישמח שהוא גילה את זה כך... מה היה עדיף שהוא לא יידע מה עובר על ביתו? ומה יצא לו מיזה עכשיו? בס"ה ביתו רחוקה ממנו ולומדת בפנימיה "דתית". אם אני מבין נכון... דתית ולא חרדית... אבא שצועק על ביתו מופקרת ושבבניקית, הוא רוצח מילולית, יהיה מה שיהיה, הבת הזו לא מגיעה לו, היה אסור לו ללדת אותה לדעתי היא צריכה לחזור הבייתה ו"להעניש" את אביה ע"י ה"בושות" שהיא תגרום לו, שהוא זה שיסבול במקום שביתו תהיה בגלות!

אתה לא הורה !! ואל תעבוד על אפ1

רואים שזה כתיבה נמרצת וסוערת של תיננאיג'ר שמסדר את הצדק העולמי...

jack ace

New member
הרוב יפה הסוף על הפנים!

שתנקום בו? להעניש אותו? הוא "טעה" בגדול אז תהרוג אותו? זאת חוות דעת של אדם עם שנאה בלב שלא שכחה, ועם רצון לנקמה.

Fall Out Liel

New member
למה תפוז אשמים?../images/Emo168.gif

תפוז לא אשמים שאת בחרת להיכנס לאתר שלהם ולהתחיל לצ'וטט..
. וכן, סיפור קשה, אבל אני לא יכולה להבין אותך מאחר ואני חילונייה לגמרי שההורים שלי נותנים לי יד חופשייה. מה שאני יכולה להגיד לך, זה שראיתי דתיים, חרדיים שמעשנים, מתנשקים בפומבי [בצורה מאוד גסה], מדברים בטלפון ומקללים. ואת, שעשית דבר מאוד פעוט [בעיניי לפחות] קיבלת ככה, זה לא צודק, אבל מי אמר שיש צדק בחיים? בכ"א אני מאחלת לך רק טוב

jack ace

New member
תסלחי לי אבל אנחנו מדברים על עיני התורה,

וחלק מהמעשים שאת ראית הם גם לא כ"כ טובים. וגם בתור בחורה חופשיה. כמה פעמים ביום את רוצה להתאבד ? הכחשת המציאות היא רק דמיון. ג"ע שאת מתארת ממש על הפנים. חיות? צימחוניים? זה ג"ע?

סמפטי

New member
מסלולרי מהבהב בשקית לפנימיה דתית...? ספרי לנו

האמת שלא הבנתי, איך מגיעים מסלולרי מהבהב מבעד לשקית עד לפנימיה דתית, אשמח אם תשלימי את החלק החסר שבסיפור, תודה מראש. ולכל המפקפקים, אני אכן הורה ל 2 בנים.

הקב"ה אוהב אותנו! תפסיקו עם הרגשי אשמה!

בחורים ובחורות יקרים! אומרים שבע פעמים יפול צדיק וקם.אנחנו מבינים שצדיק קורא לו שהוא נופל אבל מיד הוא קם חזרה כי הוא צדיק.אך לא זה הפירוש.מי שנופל ואחרי שנפל או בגלל שנפל הוא קם למרות הקושי והכאב - הוא זה שנקרא צדיק!! קראתי את הסיפור וקראתי כמה מהתגובות.ואני רוצה להגיד לכם דבר אחד.מה שהורס אותכם אחים יקרים ולא נותן לכם לחזור לדרך הנכונה זה הרגשי אשמה!אבל תבינו נשמות תהורות שהנפילה שלכם היא פה לעזור לכם לגדול יותר!כי לומדים לקח לחיים אך ורק מטעויות!או שלנו או של אחרים!אבל רק מטעויות! דווקה לכם שנפלתם יש את הפוטנציאל עכשיו להפוך לצדיק! אבל הסטן לא רוצה שנתעלה ובמיוחד לא בזכות הנפילה כי זה אומר שהוא בעצם עזר לנו.אז הוא מכניס בנו רגשי אשמה.החיים שלנו נהרסו ככל הנראה...אנחנו לא שווים כלום...אנחנו רק ילדים... כן אנחנו ילדים.אבל אנחנו ילדים של מלך מלכי המלכים!אנו ילדים של בורא עולם!והוא אוהב אותנו!הוא יודע שנפלנו וכואב לנו.והוא מחכה לנו בפינת הרחוב לחבק אותנו.כי הוא דואג לנו.הוא אבא!הוא אבא שלנו!והוא זה ששולח לנו את אותם הניסיונות!כשבן אדם רואה יותר מידי את החסרונות שלו הוא לא יכול להתעלות כי הוא מרגיש מידי קטן וללא כוח.וזה מה שהסטן רוצה מאיתנו!הוא רוצה שנרגיש רע כאילו שאין בנו שום יכולת ושום מידה טובה!זה לא נכון!אין לכם על מה להרגיש אשמים! כל אחד מאיתנו הוא בנו של אבא טוב חם ואוהב שדואג כל רגע ורגע. מטרת היצר הרע הוא לשבור אותנו שלא נעשה מאמצים להתעלות והוא עושה זה על ידי הרגשי אשמה. אסור לנו להקשיב לו!!!אל תבכו מכאב!תבכו לאבינו שבשמים מרוב שמחה שדרך השטויות והטעויות מצאתם אותו!תבינו שאם לא הייתם ילדים נפלאים לא היה מזיז לכם הרגשות האלה.עצם זה שהסטן הצליח לפגוע בכם זה מראה על הלב הטוב שלכם! אז עכשיו במקום להישבר נתפלל כולנו יחד לשמיים שיתן לנו כוחות לחזור אליו מתוך אהבה ומתוך גאווה לדת שלנו. אתכם מכל הלב!אוהבת אותכם יהודים יקרים.ומתפללת על כולנו. שולחת חיבוק חם מלב אל לב לכל יהודי ויהודי באשר הוא.תהיו יהודים גאים!!!

החיסרון שבינוך החרידי בארץ ואצל רוב הדוסים

הצעירים של הדור שלנו נופלים הרבה ויותר מידי ואגיד לכם למה. אנחנו לא מכירים בערך שלנו ובטוב שבנו! אנחנו לא אוהבים את עצמנו, חושבים שאחנו אפס. אז אנחנו מחפשים (לבנים-)בחורה (ולבנות-)בחור שיואהב אותנו איך שאנחנו ויגיד לנו עד כמה אנחנו טובים וכו'. כי אנחנו צריכים עידוד!רוצים להרגיש שאוהבים אותנו! לולי ההורים ובבית ספר היו יודעים לאהוב ולעודד לא הייתם נופלים לעולם! אז תפסיקו להרגיש אשמים! העבר עבר ואי אפשר לשנות אותו.תלמדו לעתיד. ה' רצה שתעברו דרך כל ה"נפילות" הללו בשביל שתלמדו איך לחנך את הילדים שלכם. שהם יקבלו אהבה אמיתית וערך אמיתי. שהם יקיימו מצוות מתוך אהבת ה' ולא ימאס להם הדת. שכל מצווה תגרום להם לשמת חיים.שיבינו שהתורה היא הדרך אל האושר המושלם! ואם התורה מפרידה בין בנים לבנות זה בשביל שאחרי החתונה יהיה הנאה גדולה יותר. זה מה שיעצור אותם מ"לצאת עם בחור/ה" וכל השטויות האלה... תחשבו לשנייה.מה העניין בהלכות נדה לדוגמה?מה הקטע להפריד בין הזוג כל חודש עד כדי כך שאפילו להעביר את המלח מיד ליד זה אסור? זה בשביל שבזמן שיהיה מותר להעביר את המלח מיד ליד גם הדבר הפשוט הזה יגרום להנאה! ואם תבינו עד כמה הקב"ה אוהב אותנו ותתבוננו בטעם של כל מצווה תראו כמה שמחה והנאה יכולה לגרום לנו כל מצווה! יברך אתכם ה' ויתן לכם ברכה והצלחה בכל מעשי ידכם וידריך אתכם בדרך הנכונה והטובה לכם וישלח לכל אחד את זיווגו ההגון משורש נשמתו בעיתו ובזמנו ויתן כוח להתעלות לבד עד זמן החתונה!

למעלה