כותבת בדמעות...

זו שטות וחצי

אין לנו זכות להתיר את האסור. ולא משנה כמה חשבונות נעשה בשביל שזה יהיה כביכול `כדאי` מבחינה רוחנית. מה שאסור - אסור. ויישאר כך לנצח.

לא כל דבר צריך להאמר.

ומה יצא מזה? הכנסת טינה בלב הנערה על הוריה?.. וגם אין דבריך נכונים בהחלט, לכל הורה שיטת חינוך משלו, וגם לא תמיד הבת האמריקאית `יודעת את הגבולות`

האשם הוא החוסר הערכה עצמית

מה מחפשים אצל המין השני? מה שחסר לנו שזה אומר אהבה אימון הקשבה ביטחון הבנה.מישהו שיגיד עד כמה יפים וחכמים וטובים וכו'.לפעמים זה בא ממהורים שלא יודעים לעודד את הילד אלה יורדים עליו על כל טעות.לפעמים זה בא מהמורים. עלינו לצאת מהמדבקה שהדביקו עלינו שאנו כך או כך וללמוד ליות מעצמנו שזה אומר שמחת יים אמיתית.ואם נהיה גאים מעצמנו (לצד הטוב כמובן) לא ניפול אף פעם. אם רק נהיה מודעים ליכולות שלנו.נדע שנבראנו בצלם אלוקים ושהוא אוהב אותנו.

מחזקת כל מילה שלך!!!

ומוספיה משלי, שזוהי לא רק המעידה שלך כאן! זוהי המעידה של כולנו, וגם שלי. ואשרייך שמצאת את המקום הנכון והאומץ לומר זאת!

ליבי איתך...אך

דף חדש תמיד אפשר לפתוח! ולא. חייך לא נהרסו. אומנם הפסדת שנה או שנתיים. אך לא הפסדת את השנים הבאות. עבר אפשר למחוק...וקחי ראיה ממני. חילוני גמור כשהיתי עד גיל 7. והיום בית חרדי לתיפארת. ישיבות סמינרים...לא חסר כלום...זרק מוכיח שאפשר לשנות תעבר. במיוחד בגיל כמו שאת שזלא סוף החיים....קחי תעצמך לידים...בהצלחה המון חום ואהבה....

למה בעצב? להפך תישמחי

שהק``ה הראה לך תדרך השניה שהיא לא נכונה, ועכשו את יכולה לחזור אלו לדרך האמיתית בשימחה!

ואו.ו.ו.

אמאלה..זה כזה מרגש לקרוא דבר שמאד מוכר לנו. אבל תזכרי שאסור להתיאש. והמיקרה שלך מוכר לי וכואב.ישנם מאות כמוך. ואפילו אלפי סיפורים שמתגלגלים. ומסתבכים עד נסיעות לח``ול וניכור מוחלט מהמשפחה. בעז``ה יהיה טוב. אמונה ותפילה תביא את הגאולה. אמן!

כרישש19

New member
ליבי איתך בכל מילה...

רציתי לומר לך שאני שנתיים כבר בתוך כל השטויות האלו ועברתי הרבה יותר ממה שעברת ותמיד אפשר להתחזק ואם יש נפילות בחיים הם לא אמורים לשבור אותנו להיפך צריך תמיד להתעודד ולראות את זה כניסיון ואם לא הצלחנו לעמוד בו אז ניכשלנו אך ננסה לעמוד בניסיון הבא כמובן שצריך להשתדל לא להיכנס לבוץ כזה ואם כבר ניכנסנו אז צריכים לדעת לצאת ממנו והדרך שעשית היא דרך מצויינת לצאת ממנו אך קחי את מה שכתוב ``שבע יפול צדיק וקם``ותישתדלי שהפסוק הזה יהיה תמיד מול העניים ותיראי שבעז``ה תצליחי,ותישתדלי שזה יהיה בשמחה אך לא בעצב כי כל עצב הוא יכול לשבור אותך מחדש תישתדלי לשכוח מהכל ולפתוח דף חדש ולגבי ההורים תראי להם שינוי של מאה שמונים מעלות ותיראי שבעז``ה תצליחי ביטחון ואמונה בקב``ה לא מזיקה לאפחד להיפך זה תמיד מוסיף...מאחל לך המון הצלחה בחיים ושתיזכי לבנות בית נאמן וכשר בשמחה ובטוב לבב..המון אושר...בהצלחה...

סמפטי

New member
שמענו על מקרים גרועים יותר בלי תפוז!!

זה שאביך קניבל, וחסר רגש, לא אומר שתפוז אשמים. זה שרועד לאביך הביצים על "שמו הטוב" לא אומר שאת צריכה לחיות בפחד זה שאביך מוכן לוותר עליך לא אומר שאת אמורה להזרק לפנימיה אם הייתי יודע מי את ואביך, הייתי ניגש עם ההודעה שלך למשטרה... ושם היו מסבירים לך מי אשם!

שתוק , מה אתה מדבר ככה על

ההורים שלה? הם רוצים בטובתה. מה אתה מכניס לה מחשבות של טינה כלפי הורייה? טיפש.

כרישש19

New member
שתוק!

רואים שאתה בכלל לאדע מזה הורים אם הייתה יודע או שהיו לך קצת רגשות להורים היום הייתה מדבר אחרת תחשוב לפני שאתה מדבר...

מקפיא

New member
את יכולה לשקוע בתוך זה....

אבל לא תרוויחי מיזה כלום... תתפסי את עצמך חזרה, תחזרי הבייתה, ותמשיכי לחיות.... לכל אחד יש תקופה יותר טובה ופחות טובה... עברתי בחיים בעיות הרבה יותר גדולות מיזה ושרדתי... כי אין הרבה ברירות... זה קשה אבל חייבים לשרוד...

כתבת מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי כדאי שתעשי משהו בנידון ותתחיל ליכתוב תסיפור שלך באתר של הסיפורים "דוסי סטורו או "180050" וכדו...זה יחזק מאוד את הנוער ולגבי תפוז איזה גיהנום מחכה למנהל של תפוז.....?! אני לא חושבת שזה שונה מהעונש שקיבל היטלר...ובלי גוזמה..

למעלה