כותבת בדמעות...

jack ace

New member
למה ? להגיד ככה

היצרים חזקים, ונופלים, מה ציפית, כל אחד יש לו נפילות . ויש פיתויים רבים. ולפעמים היצר אומר בא ננסה קצת אין בזה איסור , אח"כ נפסיק קצת רק לראות איך זה.. או סתם סקרנות ובום אתה בפנים. וכבר לא יכול לחזור. וכל אחד לענינו הוא.

elinoroosh4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה רע!

תתאר את עצמך באותה סיטואציה?

וואו.. מדהים ומזעזע כאחד..

מקוה שיהיה טוב איתך אחותי.. עברת..המון.. תודה רבה.. זה באמת מחזק ומוסיף..

ההורים שלה לא בסדר.

מה פירוש להרביץ?? אז בסדר,היא מעדה,אבל לדפוק לה ככה את החיים?? לקרוא לה מופקרת?! אז היא הכירה דרך צאט! תחשבו על חתונה,למה ישר אלימות?!

זה ברור

כל מי שנכנס לנט הזה לוקח בחשבון את כל הנסיונות שיעמדו לו בדרך. זה ידוע שזה הורס, הרס גם אותי . גם אני הייתי טובה וצדיקה... עד שיום אחד הנט הוכנס לביתנו . את מי בעצם המכשיר הזה לא הרס, הורס , וימשיך להרוס?? את כולם. אבל בע"ה...עוד נצא מההבל הזה ! שבוע טוב שיהיה לכולם.

את לא אשמה!

זו לא אשמה. זו מעידה. אבל לא מעידה שאין דרך חזרה ממנה. לא להישבר! לאזור כח ולהשתדל להתחזק באמונה. שהרי הקב``ה העמיד אותנו בנסיון, ואנחנו יכולים וצריכים לעמוד בו. ונעמוד בו.

פופקס

New member
חברים, האשם היחיד בפרשה הוא:

אנשים כמו ההורים שלך הם האשמים. מי שנתן חינוך סגור ומצומצם, מי שיצר מצב של החזקת פלאפון זה איסור חמור, הוא אשם ויתן על כך את הדין !!! אסביר את עצמי: אם החינוך שהיית מקבלת היה כמו של חברה שלך האמריקאית, אז אמנם היה לך חבר אבל היית יודעת גבולות, לא היית נשברת, לא היה נהרס הקשר עם ההורים, כל הדברים שהכי חשובים. החינוך המצומצם הזה חזר להורים שלך בפנים. כשיוצרים מצב שהכל אסור, אז ברגע שעשית משהו הכי קטן, אז הלכת על זה עד הסוף ולפעמים השמים הם גבול, כמו שהיה קורה אם אבא שלך לא היה עולה על זה. לא כך?

נyרההה 16

New member
זה בערך נכון.

לא יודעת אם זה קשור לחינוך סגור. יש הרבה חרדים שמחנכים את ילדיהם גם בדרך הזאת והילדים לא סוטים מהדרך.

אל תדבר על ההורים שלי!

אוקי?, חינוך הרסני? הם היו הכי טובים עד שאני היתי מה שהיתי. הם רצו בטובתי. עובדה שהפון קילקל הרבה מהנוער. וזה ממש לא נכון כי האמריקאית למשל לא ידעה גבול. זה תלוי באופי.

פופקס

New member
ההורים שלך רצו בטובת עצמם

מספיק שהם היו מונעים ממך את כל העוגמת נפש שחווית, על ידי חינוך פתוח יותר. לא משנה לאן האמריקאית הגיעה, אבל היא לא חטפה את השוק של החיים שלה, היא תישאר בריאה בנפשה ותוכל להתחתן כמו שצריך ולא כמו כלי שבור. ושוב. לא הפון קילקל את הנוער אלא החינוך. נקודה. נוצר מצב, שכשאדם שמחזיק פון טרף מבחינתו כבר אין הבדל בין עברה כזו לעבירה אמיתית שבאמת אסור.

jack ace

New member
לא נכון, תפסיק

להכניס לה שטויות לראש. הם טעו. אבל רצו טובתה בלבד.

למעלה