כותבת בדמעות...

כותבת בדמעות...

התלבטתי האם בכלל לשבת ולכתוב. ידעתי שאני לגמרי לא מחדשת משהוא. אך בכל זאת. חשבתי, שאם במיקרה יש איזה מישו או מישי שיתחזק מזה..הרי עשיתי את חובתי. ושכרי בצידי. אז ככה, הכל התחיל מלפני שנה . כן, שנה אחת בלבד. היתי אז ילדה רגילה. כמו כולן. ‏משקיעה את כל כולי בלימודים, בסמינר, בבית. הוריי היו גאים בי מאד בשל הצלחתי בסמינר , בחברה, ובכלל. למדתי בסמינר טוב מאד. והיתי אהובה על כולן. אפשר לאמר שכולם צפו בי הצלחה בהמשך. בעזרת השם לשידוך טוב ומוצלח. רק תפילות. אותו יום העבירה המורה מקומות. פעם בחצי שנה. תופעה מוכרת. התישבתי ליד שירה. ניקרא לה כך לצורך העניין. שירה. היתה ילדה מאד פתוחה, בת למשפחה אמריקאית אמידה. החלפנו משפטי ידידות. אך לא מעבר לכך. בהמשך, שמתי לב ששירה מביאה איתה מכשיר פלאפון לסמינר, לא שזה הציק לי כמו העובדה שהיא ישבה בשיעורים ותיקתקה שם ללא הפסקה. עד שיום אחד יצא לנו לשוחח על כך. היא השביעה אותי שלא אספר על כך. ש..כן. יש לה חבר. נתקפתי בהלם קל. והמשכתי לשמוע. היא חייכה וניראתה מאושרת. ושוב,בשיעורים . הגנבתי מבטים לעבר האור שנשקף מהמסך. שם היה בכתב ברור וגדול ``הי,מאמי. אני בשיעור. גם את? ``. וכל מיני הודעות מסוג זה. כשחזרתי הביתה היתי חושבת עלזה דיי הרבה. שבעצם כיף שיש מישו שמתיחס, שדואג. . שאוהב. אבל תקף אותי פחד מאותו רגע שעמדו הוריי מול עיניי. לא, אין מצב שאעשה זאת. אסור אצלנו בבית פלאפונים. ואם כבר אז משתמשים בשל אמא או אבא. יום אחד אחרי שבוע היא התקשרה וסיפרה שהיא מוכרת את הפלאפון שלה במחיר מצחיק כי היא קונה חדש ומתקדם יותר, היא הצליחה לשכנע אותי. כן פשוט כך. הוצאתי את הכסף מהארנק והבאתי לה כבר למחרת. היא היתה ניראת בעננים. שהיא דאגה גם לסים ומטען ב``מתנה``. מצד אחד שמחתי. מצד שני שוב אותו פחד. אמא ואבא...אבל לא התיחסתי, תאמת שלא הבנתי למה לי פלאפון? . בלילה שנשכבתי במיטתי. פתחתי אותו שהוא על ``שקט`` כמובן. ודיפדפתי בתפריט. עד. . עד שהגעתי לעיגול כדור הארץ הזה..`אינטרנט`..נכנסתי לשם. המשכתי ברשימה .עד ש``מצאתי`` את אשר חיפשתי. הכרויות. לחצתי אישור כשליבי דופק. וסתם אמרתי לעצמי שכמובן רק אראה מזה ואצא..אכשהוא הגעתי לתפוז. בהתחלה הכל היה מוזר לי, אך עד מהרה קלטתי שאני נימצאת יחד עם מאות אנשים בחדר ורטואלי. `חדר חרדים` קרץ לי שם במיוחד. חרדים?? אני לא לבד!! המשך>

חזקות הן דמעות שיוצאות מהלב..

שגוררות איתם דמעותם של אחרים... טרם , ראיתי את ההמשך.. אך, זה כה מוכר וכואב.. זו היתה תגובת ביניים ספונטנית, הבה נשמע את ההמשך..

המשך>>..

נכנסתי, ברגע זה היה עלי להזין כינוי. ילדה#..כן זה מה שאני , ילדה. כשנכנסתי פערתי את פי בתדהמה. עשרות כינויים. ואלפי הודעות. לא מצאתי את עצמי אפשר לאמר. שעדין פחדתי!. אך ידעתי שתכף זה ניגמר ואני בחוץ! ``בחור ישיבה``/ ישיבתי אמיתי / סמינרית עייפה/ כל אלה נתנו לי את הידיעה שאנלא היחידה פה, חרדית. כתבתי שלום. ועקבתי אחרי ההודעות. ``פרטי מישיבתי אמיתי``(בדוי,ואם יש כזה ניק הכונה לא אלו). היי, באלך להתכתב? ``. קצת הסתבכתי עם המקשים ולבסוף שלחתי ``אתה באמת בחור ישיבה? `` לא ידעתי האם להאמין או לא. . ``כן, בטח. מה חשבת שאני? ;``. ``אה טוב. זה בסדר אני גם סמינרית!`` . אכשהוא התכתבתי. כן, בסוף גם הבאתי מיספר. כך זה התחיל. ומצאתי את עצמי מסתגרת יותר ויותר בתוכי עצמי. עד שיום אחד הוא העלה את הנושא ``תגידי, לא מענין אותך אך אני ניראה?``. הבנתי את הרמז. כמובן אצין שאת שמי האמיתי לא חשפתי. וגם לא פרט מזהה. הפחד תמיד קינן בי. ``אני חיבת לצאת`` כתבתי. ולא ידעתי מה לעשות. אין. אין מצב שאניי יעשה זאת! הוא ניסה להתקשר, התעלמתי. עד שקיבלתי אומץ. והלכתי...הוא היה בחור ליטאי. דיי חמוד.הבטנו אחד בשני שותקים. ליבי דפק בקצב מהיר. לא האמנתי על עצמי! שאני! ניפגשת?? נשמתי עמוק וחכתי שזה יסתיים. וכשזה קרה פשוט רצתי, ברחתי הביתה. אמא שלי הביטה בי בהתענינות. החבאתי הכל בתוכי ולא אמרתי דבר. הוא שלח הודעות שמבחינתו הוא ממשיך. ואני בלית ברירה של רגשות. עשיתי כמוהו. עד אותו יום. שבו חזרתי מביביסיטר. הנחתי את השקית והכנתי לי לשתות. אותה שעה נכנס אבי לחדר וראה כניראה אור מהבהב מבעד לשקית. הוא הוציא את המכשיר בהפתעה וענה.....היתי במיטבח. שמעתי צעקות בשמי.ונגשתי לחדר כשאני עומדת להתעלף. אבא שלי הביט בי במבט חמור מאד! ושאל לפשר המכשיר. המצאתי תרוצים שזה של חברה. אבל הוא לא הסכים להחזיר לי. המריבות .הצעקות. וגם . .המכות..גרמו לי לצער שלא תדעו מימנו. מילים כמו `מופקרת.שבבניקית`...וחוסר אמון.. היתי בוכה המון. ידעתי שהרסתי את חיי. כיום, אני לומדת במיסגרת דתית. גרה בפנימיה. ועצובה. ‏עברתי מאז הרבה. אך דבר אחד אני מאשימה. מאשימה בדמעות. אותי. את תפוז והאנשים שמאחורוו. הרסתם חיים .לקחתם נפשות. הרסתם בתים שלמים. מי יתן את הדין על כך?? כותבת בדמעות. ורוצה לצעוק..אך השתיקה עונה לי . ``תשתקי, את אשמה``. אני מורידה ראשי. ``כן, אני..``

שתיקה רועמת

נגעת לי בנימי הלב,אני גם עברתי משהו כזה,בעצם בדיוק אותם רגשות עברו עלי,התחלתי סתם וגם המשכתי סתם,את כל הרגשות האמיתיים שליאת מי שאני הדחקתי והמשכתי בלי לחשוב,חוץ ממחשבה קטנה זכה ואמיתית שתמיד צעקה אלי לברוח,אך לצערי לקח לה כמעט שנתיים לעמוד על שלה,נותר בי פצע חשוף ועמוק(כן אני בוכה עכשיו..)שלא הגליד ולפעמים אני מסתפק אם יגליד,כתבתי לך את זה כדי שתדעי שיש עוד כאלה,בחורים/ות טובים/ות שעברו דברים כאלו,את בחורה טובה אנשים עושים דברים בחיים שמתחרטים עליהם וזה בעצם לא הם שעשו את זה הייתי במצבים שעד היום אני צריך לשכנע את עצמי שאני אני הייתי בהם,זה נורא קשה וכואב,כל מה שנותר זה להשתנות ולבקש את קירבת ועזרת אלוקים שהכי קרוב אלינו,אני יודע איך את מרגישה הרטבתי את הכרית לילות, ושפכתי על זה המון דמעות,אין מה לעשות(וואו איזה פיוטי..)אהבתי איך ומה שכתבת ונותר לי לאחל לך רק הצלחה ואושר. והייתי שמח אם תכתבי לי תגובה(אל תדאגי אין לי שום כוונות..)עדיף שתשלחי לי מסר,תודה.

lשריתl 1989

New member
יאא איזה דרמהה..

וואו מזה נגעת לליבי..אין לך צל של מושג!! שמעי מאמיי סיפורים מיסוג זה..מאמינה שמיתגלגלים כאן אין ספור! ותאמיני לי שגם אניי לאא כזה רגועה..נכנסת לכאן עם אצבע על הדופק! אני נורא כואבת אותך..! אבל בטוחה שהמקרה הזה חישל אותך להבא..והחושים שלך כנראה כבר לא יטעו אותך! תיתחזקיי מתוקה..אוהבתותך!!

שבוע טוב

אני מבין את כאבך.אבל תפוז לא אשמים יש בחירה חופשית וכמו שאת השתמשת בתפוז גם חילונים משתמשים בזה וזה עוזר להם..ד.א את כותבת יפה.וחבל שאת לא מנסה לבנות מחדש את החיים שלך.כי זה לא נשמע שאת אוהבת את החיים שלך כיום.

לקחים...

אין לי מילים. עם זה שהסיפור הזה אולי מצוי, אין בי מילים לנחם אותך, בת ישראל יקרה, על האנחה והשבר. אבל אנו יכולים אולי להפיק לקח חשוב. הרי כולנו זכינו לחבר/ה טוב/ה שהכניסו אותנו בסוד העניינים. שאלמלא הם, לא היינו מודעים לאפשרויות הגלומות בנט. נפיק את הלקח שאנחנו לא נהיה החברים הטובים שמזכים במצוה הגדולה... שהשרשור ייעצר אצלנו... שאם אני חוטא, לפחות לא אהיה מחטיא... וה` יאמר לצרותינו די. אכי``ר.

נשמה, זה נוגע ללב.

סוחף ומרגש, עד דמעות.. מאמין אני שחש ה` בצערך, אהובה את עליו, גם שם שהינך בפנימייה למודת משברים, צלקות, ותהפוכות, מאמין ובטוח אני כי מה שעברת , יהפוך בחיים שלך, לציון דרך.. כל בור, יהפוך לנקודת אור.. אין דמעה מדמעותייך ששבה ריקם,.. אני בטוח שה` מתפאר בך, וברגעים אלו . מלאכי מעלה מזילים דמעה, איך את משתמשת בסיפורך האישי והכואב, בכדי לגרום לנשמות טהורות, להכיר באמת, שלא יפלו, והנופלים ,שישובו.. ישר כוחך, היי חזקה, נפש מדהימה, שבוע טוב.

ליאור! ראית פעם דבר כזה?

הסיפור מאוד מרגש והוזלתי דמעות חמות מעיני, אבל מהתגובות שלך אני ממשיך, כנראה שגם לך יש את הסיפור שלך.

נyרההה 16

New member
זה דבר כ``כ כואב.

גם אני עברתי את אותו דבר בהתחלה סתם נכנסתי לצאט מתוך סקרנות ואז הכרתי בחור היינו מדברים הרבה ואחרי זה נפגשנו. באותו זמן ירדתי ברוחניות הרגשתי שאני משתנת(לרעה) רציתי לצאת מהכל אבל כבר הייתי בתוך הקשר עמוק. הייתי בוכה הרבה בלילות הרגשתי רע עם מה שעשיתי. כמה חבל שא``א להחזיר את הגלגל אחורה.אני מבינה את מה שאת עוברת זה קשה מאוד אף אחד לא יכול להבין את זה אם הוא לא עבר דבר כזה. אני כבר שנה אחרי ואני עדיין בוכה..לא מאמינה שזה קרה לי

19אריאל

New member
כואב. מרגש. מאלף. אמיתי.

עוד לא קראתי טקסט שחולל בי סערה כמו הטקסט שכתבת. חבל שאנחנו כאלה דפוקים ולא מבינים רק אחרי שאנחנו מרגישים הכל על הבשר. מה שאנחנו צריכים ללמוד מזה, זה איך להעביר את הנסיון חיים שלנו לילדים שיהיו לנו בעזרת ה` , בצורה הנכונה והמתקבלת על הלב. בנועם, בלי צעקות ובלי מכות והלוואי שנצליח והיה זה שכרנו. יישר כח לך ילדה חזקה שכמותך! תודה ששיתפת אותנו. בהצלחה רבה בהמשך והרבה סייעתא דשמיא! אגב, את כותבת פשוט מעוווולה! פשוט יש לך את זה. ביי ושבוע מצוין.

תודה,

מצטערת שגרמתי למישו לבכות. מקוה שחיזקתי. תודה לכולם. ! חיזקתם אותי הרבה יותר מימה שחשבתי. ואני מקוה בעזרת השם שתהיה התקדמות אספר לכם על כך. לילה טוב.

19אריאל

New member
שמחתי לשמוע שהצלחנו לחזק אותך.

אנחנו תמיד פה לשמוע להשתתף ולחזק. נשמח להתעדכן בשלומך ובמצבך מדי פעם. המשך יום מצוין.

19אריאל

New member
ואני מוכרח להוסיף!

תדעו לכן בנות, גם אם איזה בן בנט או לא משנה איפה, מתחיל איתכן, זה לא שהוא איזה אחד אכזרי ורשע שרוצה להרע לכן! יש לו יצר בדיוק כמו שלכן רק שהטבע הגברי הוא יותר להיות מעשי ולכן הוא מנסה ליזום קשר , מה שאתן קצת מתביישות או מפחדות. התפקיד שלכן בסרט הזה הוא להוריד את הבחור מהעץ ופשוט להסביר לו שאין שום סיכוי ושישכח מזה! אם תנסו להסביר לו איזה חורבן טמון בתוך מערבולת היצר הזו תבוא עליכן ברכה. אל תתפתו לאף אחד! קצת סבלנות ובסוף תזכו להקים בית עם בעל צדיק וירא שמים. מבטיח לכן . גם מי שנפלה פעם, אל יאוש! ה` איתך ואוהב אותך תמיד ולא יעזוב אותך לעולם אפילו אם מאוד תרצי. בנות ישראל תהיו חזקות!

תסלחו לי על המשפט אבל היא מטומטמת

את מכניסה את עצמך לזה ואחכ בוכה עדיף לא להתחיל את הסיפור ולשתוק!

למעלה