כוכבית מצויה
Well-known member
ברור, בעברית עילגת....שכיוונת אותם במיוחד שיתאימו למילה.
אבל הטריק השקוף עבר אצל המנהלת!
ברור, בעברית עילגת....שכיוונת אותם במיוחד שיתאימו למילה.
אגב, כל ההפניות שלך כולן [אותי אל הפסיכיאטר] גם הן עברו שקוף אצל המנהלת.ברור, בעברית עילגת....
אבל הטריק השקוף עבר אצל המנהלת!
השליחה לפסיכיאטר באה בתגובה לשקרים ההזויים שהמצאת ואתה מאמין בהם, היא הגיונית ולכן לא נמחקה.אגב, כל ההפניות שלך כולן [אותי אל הפסיכיאטר] גם הן עברו שקוף אצל המנהלת.
את פשוט ניצלת באופן הכי ציני את טוב ליבה של המנהלת.
אם היית נגיד אצל המנהל משה..
הוא היה חוסם אותך תוך חצי דקה מבלי לחשוב פעמיים.
הוא לא היה מאפשר את ההתבהמות הדוחה הזאת שלך בפורום אצלו.
אפרופו, למה חסמו אותך שם לא מזמן?
על זה את לא מדברת, את חשבת שאף אחד לא יבין לא ידע, האא?
ראית שכאן לא חוסמים, אז החלפת ניק ופתחת את הג'ורה המכוער שלך.
ואת עוד מעזה לפתוח את הפה נגד המנהלת?
תתביישי לך.
שיהיה לך ברור, אילו היה כאן מנהל אחר, את לא היית מדברת אל אף אחד כפי שדיברת אלי במשך 4 חודשים.
ומה היה כל חטאי? (תקשיב אבי אחת שתיים שלוש, זיבי ) שאני אומר: זין?
מה קרה? לא ראית מעולם דבר כזה? זה לפתע מפריע לך ולחבר אבי?
לאבי כנראה אין כבר זין כי הוא ישיש, אז לכן זה מפריע לו, אבל את?
את לדעתי היית אמורה לצאת בריקודים ובמחולות.
למה להרוס שירשור, נא להפסיק, ולא אתחיל ליסום, זו הבטחה ולא איום.השליחה לפסיכיאטר באה בתגובה לשקרים ההזויים שהמצאת ואתה מאמין בהם, היא הגיונית ולכן לא נמחקה.
שוב שקר לא חסמו אותי בשום פורום. גם לסיפור על החלפת ניק אין אחיזה במציאות
אם היה מנהל אחר אתה מזמן היית חסום לצמיתות.
העולם לשמחתי לא עובד לפי הדעות שלך.
סבא הסבלנות שלי מגיעה לקיאגב, כל ההפניות שלך כולן [אותי אל הפסיכיאטר] גם הן עברו שקוף אצל המנהלת.
תתביישי לך.
שיהיה לך ברור, אילו היה כאן מנהל אחר, את לא היית מדברת אל אף אחד כפי שדיברת אלי במשך 4 חודשים.
סבא הסבלנות שלי אוטוטו מסתיימת.אגב, כל ההפניות שלך כולן [אותי אל הפסיכיאטר] גם הן עברו שקוף אצל המנהלת.
תתביישי לך.
........ רק לידיעה כללית... לא תמיד אני רואה וקורא כל תגובה "אקראית" בפורום שאני מנהל אבל להגנתי אומר, שבפורום ההוא כמות התגובות היומית גבוהה בהרבה מזו שכאן. אבל יש מקרים, שבהם אנשים מסבים את תשומת לבי לתגובה כלשהי, ואז, אם אכן קיימת פגיעה לגופו של כותב, אני מוחק ועוצר את הוויכוח. נכון. אם הדבר ממשיך וחוזר על עצמו, הכותב גם נחסם. לשמחתי, מקרים כאלה קורים די מעט.אגב, כל ההפניות שלך כולן [אותי אל הפסיכיאטר] גם הן עברו שקוף אצל המנהלת.
אז בוא ונעצור לרגע.הוא לא היה מאפשר את ההתבהמות הדוחה הזאת שלך בפורום אצלו.
תתביישי לך.
הגנת על עצמך יפה........ רק לידיעה כללית... לא תמיד אני רואה וקורא כל תגובה "אקראית" בפורום שאני מנהל אבל להגנתי אומר, שבפורום ההוא כמות התגובות היומית גבוהה בהרבה מזו שכאן. אבל יש מקרים, שבהם אנשים מסבים את תשומת לבי לתגובה כלשהי, ואז, אם אכן קיימת פגיעה לגופו של כותב, אני מוחק ועוצר את הוויכוח. נכון. אם הדבר ממשיך וחוזר על עצמו, הכותב גם נחסם. לשמחתי, מקרים כאלה קורים די מעט.
אז בוא ונעצור לרגע.
1. 'כוכבית מצויה' מעולם לא נחסמה על ידי תחת הניק הזה בפורום אקטואליה. אז אם ידוע לך שלכוכבית היה ניק אחר שבו היא נחסמה ויש לך אפשרות להוכיח זאת, בוא ותאמר מהו אותו ניק וכיצד אתה יודע שהמשתמש הוא אותו משתמש. כי אם לא... זו סתם אמירה. נכון שאדם "יכול" להחליף ניק, אבל...
2. המנהל השני של הפורום ידוע כאחד שלא מוחק תגובות ולא חוסם אנשים. אז הוא בטח לא חסם דווקא אותה.
3. לעתים רחוקות קורה, שהנהלת תפוז חוסמת משתמש ללא ידיעת המנהלים, ועל כך איני אחראי. אבל: כאשר משתמש חסום, הוא לא חסום "רק" בפורום שבו הוא נחסם, כפי שהיה במתכונת הקודמת של תפוז. כיום, משתמש שנחסם, אינו יכול להיכנס לשום פורום וגם אינו יכול להשתמש בדוא"ל של תפוז, כדי לפנות למי שחסם אותו או למישהו מהמשתמשים האחרים, שינסה לסנגר עליו. כל הכניסות לתפוז חסומות עבורו, ועל שמו מסומן קו לרוחב שמו, על כל תגובה שלו מן העבר (בכל הפורומים בהם הגיב). האם זכור לך, שראית פס אופקי על שמה של כוכבית? וגם אם ראית, האם ברור לך מי היה זה שחסם אותה, או באיזה פורום של תפוז היא נחסמה? בכל מקרה, לי תופעה כזו אינה זכורה (ככל שמדובר ב'כוכבית מצויה') אבל אסכים להתוודות בפניך, שהזיכרון שלי היום הוא כבר לא מה שהיה לפני 20 שנה...
4. בכל מקרה, כדאי שתזכור, שאיני בא כאן כסנדק או אפוטרופוס של כוכבית ואיני מופיע גם כקטיגור שלך... אני מכוון רק לאמת, ועד כאן דבריי.
משה, עד כמה שזכור לי מהפורום שלך, כוכבית תמיד מנומסת, ואיני מכיר אותה אישית......... רק לידיעה כללית... לא תמיד אני רואה וקורא כל תגובה "אקראית" בפורום שאני מנהל אבל להגנתי אומר, שבפורום ההוא כמות התגובות היומית גבוהה בהרבה מזו שכאן. אבל יש מקרים, שבהם אנשים מסבים את תשומת לבי לתגובה כלשהי, ואז, אם אכן קיימת פגיעה לגופו של כותב, אני מוחק ועוצר את הוויכוח. נכון. אם הדבר ממשיך וחוזר על עצמו, הכותב גם נחסם. לשמחתי, מקרים כאלה קורים די מעט.
אז בוא ונעצור לרגע.
1. 'כוכבית מצויה' מעולם לא נחסמה על ידי תחת הניק הזה בפורום אקטואליה. אז אם ידוע לך שלכוכבית היה ניק אחר שבו היא נחסמה ויש לך אפשרות להוכיח זאת, בוא ותאמר מהו אותו ניק וכיצד אתה יודע שהמשתמש הוא אותו משתמש. כי אם לא... זו סתם אמירה. נכון שאדם "יכול" להחליף ניק, אבל...
2. המנהל השני של הפורום ידוע כאחד שלא מוחק תגובות ולא חוסם אנשים. אז הוא בטח לא חסם דווקא אותה.
3. לעתים רחוקות קורה, שהנהלת תפוז חוסמת משתמש ללא ידיעת המנהלים, ועל כך איני אחראי. אבל: כאשר משתמש חסום, הוא לא חסום "רק" בפורום שבו הוא נחסם, כפי שהיה במתכונת הקודמת של תפוז. כיום, משתמש שנחסם, אינו יכול להיכנס לשום פורום וגם אינו יכול להשתמש בדוא"ל של תפוז, כדי לפנות למי שחסם אותו או למישהו מהמשתמשים האחרים, שינסה לסנגר עליו. כל הכניסות לתפוז חסומות עבורו, ועל שמו מסומן קו לרוחב שמו, על כל תגובה שלו מן העבר (בכל הפורומים בהם הגיב). האם זכור לך, שראית פס אופקי על שמה של כוכבית? וגם אם ראית, האם ברור לך מי היה זה שחסם אותה, או באיזה פורום של תפוז היא נחסמה? בכל מקרה, לי תופעה כזו אינה זכורה (ככל שמדובר ב'כוכבית מצויה') אבל אסכים להתוודות בפניך, שהזיכרון שלי היום הוא כבר לא מה שהיה לפני 20 שנה...
4. בכל מקרה, כדאי שתזכור, שאיני בא כאן כסנדק או אפוטרופוס של כוכבית ואיני מופיע גם כקטיגור שלך... אני מכוון רק לאמת, ועד כאן דבריי.
אכן בפורום "שלי" היא מנומסת - וגמני איני מכיר אותה אישית. כאשר יש לה טענות לגבי מישהו, היא פונה אלי בפרטי ובד"כ זה מטופל.משה, עד כמה שזכור לי מהפורום שלך, כוכבית תמיד מנומסת, ואיני מכיר אותה אישית.
לא ברור לי עד כמה הוא טרול... אני זוכר אותו עוד מהתקופה בה ניהלתי את "ציפורי לילה" והוא אדם שכלתני, שמבין בתחומים רבים. עובדה שהתיידדנו ואף נוצר בינינו קשר של מעבר לדפי הפורומים. נכון לומר, שאם תדרוך לו על יבלת, הוא לא יגיב בשתיקה, אבל זה עדיין לא הופך אותו לטרול.אותו טרול שמכנה עצמו סבא של כיפה אדומה
אני מכיר את הקומונה הזו רק מהתקופה בה היא נכנסה כפורום מן המניין. אודה שלא נהניתי מהדברים שהאיש כתב בהתייחסות למישהי מאד מסוימת, אבל גם לזה ניתן לעשות סוף.רגיל לנבל את המקלדת הוא הכניס נורמה חדשה ומטונפת לקומונה לשעבר וכך הוא ממשיך כאן.
מאז שנת 2012 שאני גולש בקומונה ולאחר מכן פה לא היה שני לו ואפילו לא מתחרה לו!!!
הוא העונש של הפורום הזה!!!!
כמה תמימות........ רק לידיעה כללית... לא תמיד אני רואה וקורא כל תגובה "אקראית" בפורום שאני מנהל אבל להגנתי אומר, שבפורום ההוא כמות התגובות היומית גבוהה בהרבה מזו שכאן. אבל יש מקרים, שבהם אנשים מסבים את תשומת לבי לתגובה כלשהי, ואז, אם אכן קיימת פגיעה לגופו של כותב, אני מוחק ועוצר את הוויכוח. נכון. אם הדבר ממשיך וחוזר על עצמו, הכותב גם נחסם. לשמחתי, מקרים כאלה קורים די מעט.
נוסטלגיה....אין בכלל מה להשוות בין חורזת למשה - אני נחסמתי פעמים רבות על ידי משה בדיוק בשל הדברים שאני מצטט מפיך עכשיו "חוסם רק את מי שלא מקורב אליך באג'נדה שלך.כאשר מישהו מקורב אליך באג'נדה מותר לו הכול, אך כאשר הקורבן מוחה על כך ומחזיר טיפה, ישר ייחסם לתקופות ארוכות כפי שחסמת את קצה ואת מארבו."כמה תמימות
אתה בדיוק כמו חורזת חוסם רק את מי שלא מקורב אליך באג'נדה שלך.
כאשר מישהו מקורב אליך באג'נדה מותר לו הכול, אך כאשר הקורבן מוחה על כך ומחזיר טיפה, ישר ייחסם לתקופות ארוכות כפי שחסמת את קצה ואת מארבו.
גם סבא היה נחסם אצלך, כי הוא לא מקורב לאג'נדה שלך ועל כן, הוא לא כותב אצלך בפורום למרות שמת לכתוב בו.
נתת דוגמה גרועה, כי משה הוא בדיוק כמו חורזת חוסם רק את מי שלא מקורב אליו באג'נדה שלו.אגב, כל ההפניות שלך כולן [אותי אל הפסיכיאטר] גם הן עברו שקוף אצל המנהלת.
תתביישי לך.
אההה הנה, החשמלאית המדופלמת של דודי השמש בישראל.שכיוונת אותם במיוחד שיתאימו למילה.
תגדיל עוד את הפונט, הוא לא מספיק גדול, אח"כ אתה מתפלא ששולחים אותך לפסיכיאטר.אההה הנה, החשמלאית המדופלמת של דודי השמש בישראל.
אני מציע לך שתלכי קודם ללמוד קצת כיצד מתקנים מוצרי חשמל ביתיים
ורק אחר כך תבואי לנסות להטיף לי מוסר.![]()
תמיד יש מה ללמודאולי כדאי שתכתבי בתקנון איזה נושאים מעניינים אותך!!!
לא ידעתי שתפקידה של מנהלת להפסיק דיון כאשר הנושא אינו מעניין אותה,
אך להשאיר תגובה של יקיר הפורום הכותב לחברה כוסאמק!!
בלי רצון לפגוע!!! ואני מדגיש בלי רצון לפגוע!!!!תמיד יש מה ללמודהקומונה בית ספר.
למה שאפגע ממחמאה?בלי רצון לפגוע!!! ואני מדגיש בלי רצון לפגוע!!!!
איני מאמין שאחרי כ 10 שנות ניהול יש סיכוי שתשתני בקטע הזה!!
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי כברמי שמחליט לכתוב כאן, האחריות לדבריו עליו.
איני מתכוונת לחזור ולמחוק.ולענש בקריאה מה שאינו מעניין אותי
מצטערת תפקידי לא למחוק, לא להיות שוטרת, ולא לקרוא כול כול שנכתב!
מי שנכנס לוויכוח עם כותב/ת האחריות עליו!
בברכה חג שמח!
אתה בהחלט יכול להציג מועמדות לפרס נובל לשלום ושכנות טובה, כי בך לא פגעו.דיייייייייייייייייייייייייייייייייי כבר
לועסים ולועסים את האוכל הלעוס
מיצינו
מספיק כבר
כל המריבות וההתכסחויות האלו מיותרות ומעכירות את הקומונה
כבר אמרתי שבשיל לריב צריכים שניים
ואם צד אחד יעשה טוב וילחץ התעלם על הצד השני , יגיעו ימות המשיח
מי שבוחר להפגע , ועוד מפי אלמונית , בחירה שלואתה בהחלט יכול להציג מועמדות לפרס נובל לשלום ושכנות טובה, כי בך לא פגעו.
לך לא אמרו ללכת עם אישתך לפסיכיאטר.
על גבך לא ישבה מטורפת במשך 4 חודשים כשהיא מושכת לך באוזניים.
אז תעשה לי טובה, אל תטיף לאלה שכן נפגעו כאן מוסר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.