כותבים ומוחקת!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מי שבוחר להפגע , ועוד מפי אלמונית , בחירה שלו
כולה כינוי ברשת ובאתר
אני לא מטיף לשומדבר , סבבה ?
הבעתי את דעתי ואומר שנמאס לי כבר כל פעם וכל שרשורון לראות את ההתנצחויות האלה ביניכם
זה לא נכון מה שאתה אומר.
אנחנו כאן בפורום הזה כבר כמה שנים
משתפים חוויות אישיות, מדברים על אישה ילדים אחים
פה מילה, שם משפט, עם הזמן נוצרו זהויות, כבר מכירים אחד את השני.
מאחורי ה"כינויים" שאתה מציין יש כבר אנשים אמיתיים.
וברגע שמישהי שהיא מעולם לא הייתה חברה בקומונה ועכשיו בפורום
מחליטה על דעת עצמה אבל לדעתי זה בא ממקום של נקמנות על משהו שהיה ביני לבינה בעבר
לסתום לי את הפה, אז מה? תשב בשקט?
הרי מחר היא תנסה לסתום גם לך את הפה.
תעזוב את הפורום?
מה אתה מציע?
אני לא בחרתי מרצוני להיות שומר הסף של הפורום נגד אלה שלדעתי הן חולות נפש.
זה התפקיד של המנהלת.

נערך לאחרונה ב:

GoldenEyes

Well-known member
זה לא נכון מה שאתה אומר.
לסתום לך את הפה, אז מה? תשב בשקט?
תעזוב את הפורום?
מה אתה מציע?
זה התפקיד של המנהלת.
טוב סבא
אני לא ממשיך את הויכוח הזה , ובוודאי שלא ביננו
אתה בשלך ואני בשלי

כוכבית מצויה

Well-known member
זה לא נכון מה שאתה אומר.
לסתום לי את הפה, אז מה? תשב בשקט?
תעזוב את הפורום?
מה אתה מציע?
זה התפקיד של המנהלת.
מעולם לא היה בינינו כלום, זו אחת ההזיות שלך.

כוכבית מצויה

Well-known member
אתה בהחלט יכול להציג מועמדות לפרס נובל לשלום ושכנות טובה, כי בך לא פגעו.
לך לא אמרו ללכת עם אישתך לפסיכיאטר.
על גבך לא ישבה מטורפת במשך 4 חודשים כשהיא מושכת לך באוזניים.|מכשפה|
אז תעשה לי טובה, אל תטיף לאלה שכן נפגעו כאן מוסר.
גם על גבך לא ישבה מטורפת.
ההזיות שלך בהחלט מצדיקות ביקור אצל פסיכיאטר.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מוזמן ללמוד את ההבדל בין הזיה לפנטזיה.
אני מודה לך על ההזמנה, אבל ברשותך, אוותר עליה הפעם.
אתה מפגין את בורותך בשאלה שלך.
או שאת דווקא מפגינה את בורותך בהבנת הנקרא... :). משום מה יש לי תחושה שזה המצב. אגב סתם טיפ, כאשר מאן דהוא מעלה אפשרות שהמצב הוא לא א' אלא ב', אפשר להניח שהוא יודע שיש הבדל בין א' לב'...

כוכבית מצויה

Well-known member
אני מודה לך על ההזמנה, אבל ברשותך, אוותר עליה הפעם.

או שאת דווקא מפגינה את בורותך בהבנת הנקרא... :). משום מה יש לי תחושה שזה המצב. אגב סתם טיפ, כאשר מאן דהוא מעלה אפשרות שהמצב הוא לא א' אלא ב', אפשר להניח שהוא יודע שיש הבדל בין א' לב'...
כאשר העובדות סותרות את אפשרות ב' (בפנטזיה לא טוענים שדברים שלא קרו קרו כמו שההוזה טוען) אז מי שטוען שהיא אולי הנכונה לא יודע על מה הוא מדבר.

Harrington

Well-known member
מנהל
כאשר העובדות סותרות את אפשרות ב' (בפנטזיה לא טוענים שדברים שלא קרו קרו כמו שההוזה טוען) אז מי שטוען שהיא אולי הנכונה לא יודע על מה הוא מדבר.
לא קראתי בכלל את דברי "ההוזה". קראתי את דברייך שלך ועליהם הגבתי. מה לעשות, אין שום בעיה לשונית עם דברי והתייחסותי. גם לא אם נורא כיף וחשוב לך לכלות כעת 880 פוסטי פינג-פונג בשאלה מי צודק ואיזה פסיק נכתב במקום או אות ליד המקום הנכון.

לגבי סיפא דברייך, מאחר ואני מורגל זה מכבר לשמוע ממך שאני לא יודע על מה אני מדבר, תצטרכי לסלוח לי אם זה כבר לא עושה לי הרבה. תצטרכי לחדש את הרפרטואר אם תרצי לרגש אותי, עמך הסליחה.

כוכבית מצויה

Well-known member
לא קראתי בכלל את דברי "ההוזה". קראתי את דברייך שלך ועליהם הגבתי. מה לעשות, אין שום בעיה לשונית עם דברי והתייחסותי. גם לא אם נורא כיף וחשוב לך לכלות כעת 880 פוסטי פינג-פונג בשאלה מי צודק ואיזה פסיק נכתב במקום או אות ליד המקום הנכון.

לגבי סיפא דברייך, מאחר ואני מורגל זה מכבר לשמוע ממך שאני לא יודע על מה אני מדבר, תצטרכי לסלוח לי אם זה כבר לא עושה לי הרבה. תצטרכי לחדש את הרפרטואר אם תרצי לרגש אותי, עמך הסליחה.
כלומר לא קראת על מה אני אמרתי שזו הזיה אבל טענת שאולי זו פנטזיה בלי לדעת בכלל על מה מדובר.
עכשיו זה ברור למה הצעת אפשרות ב שאינה מתאימה למקרה.
אגב סתם טיפ, כאשר מאן דהוא מעלה אפשרות שהמצב הוא לא א' אלא ב', אפשר להניח שהוא יודע שיש הבדל בין א' לב'...
מתברר שזה שהציע בכלל לא ידע מה המצב. הוא לא קרא את תיאור המצב עליו נאמר שהוא א'.

Harrington

Well-known member
מנהל
יקירתי, סורי, אבל את מעייפת. בימים כתיקונם זה לא מפריע לי, אבל היום חם לי מדי בשביל הפינג-פונג המתיש (והכל כך מיותר) הזה.
עמך הסליחה (גם על כך שלא קראתי את תגובתך האחרונה מעבר לחצי המשפט הראשון) ומועדים לשמחה.

כוכבית מצויה

Well-known member
יקירתי, סורי, אבל את מעייפת. בימים כתיקונם זה לא מפריע לי, אבל היום חם לי מדי בשביל הפינג-פונג המתיש (והכל כך מיותר) הזה.
עמך הסליחה (גם על כך שלא קראתי את תגובתך האחרונה מעבר לחצי המשפט הראשון) ומועדים לשמחה.
חחחחח. התגובה הרגילה שלך כשאין לך תשובה עניינית.

Harrington

Well-known member
מנהל
חחחחח. התגובה הרגילה שלך כשאין לך תשובה עניינית.
לא, התגובה הרגילה שלי כאשר לא בא לי על דיון פינג-פונגי משמים וחסר משמעות (ליתר דיוק, זאת התגובה הרגילה שלי כאשר לא בא לי לקרוא עוד דברי הבל ושטות משמעממים או ציונים/תארי גנאי למיניהם. אבל הפעם זה היה פחות רלוונטי).

תשובה עניינית? כתבתי את תשובתי העניינית לפחות 4-5 פעמים. אולי את משועממת עד כדי צורך/לקרוא את הדברים שוב, אבל אני בתחושה שבמקרה כזה תהיי היחידה (אולי ביחד עם המלקלק שהצטרף לדברייך). אני בכל אופן, לא מספיק משועמם בשביל לכתוב אותם שוב. גם לא בשביל לקרוא שוב את אותם דברים.

כוכבית מצויה

Well-known member
לא, התגובה הרגילה שלי כאשר לא בא לי על דיון פינג-פונגי משמים וחסר משמעות (ליתר דיוק, זאת התגובה הרגילה שלי כאשר לא בא לי לקרוא עוד דברי הבל ושטות משמעממים או ציונים/תארי גנאי למיניהם. אבל הפעם זה היה פחות רלוונטי).
אז מומלץ לך לא לקרוא את מה שאתה כותב.
תשובה עניינית? כתבתי את תשובתי העניינית לפחות 4-5 פעמים. אולי את משועממת עד כדי צורך/לקרוא את הדברים שוב, אבל אני בתחושה שבמקרה כזה תהיי היחידה (אולי ביחד עם המלקלק שהצטרף לדברייך). אני בכל אופן, לא מספיק משועמם בשביל לכתוב אותם שוב. גם לא בשביל לקרוא שוב את אותם דברים.
לדבריך לא קראת מה סבא כתב, אבל אתה יודע על מה אתה מדבר כשאתה מביע דיעה מה מתאר אותם.
אתה רק מוכיח את מה שכתבתי שאינך יודע על מה אתה מדבר.
אז לא, לא קיבלתי תשובה עניינית איך המילה פנטזיה מתארת את מה שבכלל לא קראת, זה שתטען שנתת כזו לא יעשה את זה נכון.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז מומלץ לך לא לקרוא את מה שאתה כותב.
על אף שאני חוטא בכך לעתים, אני מסכים איתך לחלוטין בעניין הזה. אכן, די מיותר לקרוא את מה שכתבת בעצמך, במיוחד אם פער הזמנים בין הכתיבה לקריאה הוא קצר. ככלות הכל, צריך להיות די אידיוט לא לזכור מה כתבת זמן קצר לפני ומתוך כך להרגיש צורך לקרוא את דבריך שלך. אני כאמור, בהחלט חוטא בכך לפעמים, אם כי פחות בכתיבה בפורומים. זה יותר נכון לדברים ארוכים יותר שאני כותב.

בכל מקרה למקרה שלא שמת לב בארבעת הפעמים הקודמות בהן אמרתי שאין כאן דיון ממשי, שמדובר בדיון פינג-פונג למי יש יותר ארוך, וכו', על אף שהיה לי קצת משעמם מקודם, איני רואה צורך להמשיך ולהעסיקך. מציע שתבחרי חבר (או שמא בייביסיטר) אחר להערב. אולי בהמשך אשקול מחדש. תלוי בכמה משתנים פנים-ביתיים שעדיין אינני יודע לאבחנם בשעה זו. אבל נכון לרגע זה לפחות, כן, כנראה כרגיל (במיוחד לאחר שאני חוזר על זה שוב ושוב ואת פשוט מתעקשת לא להבין את הרמז :)), לא קראתי מעבר למקטע המצוטט. בל"נ ואי"ה גם לא אעשה זאת עם המשך תגובותייך בתת-השרשור הזה.

המשך ערב שקט ונעים ומועדים לשמחה.

כוכבית מצויה

Well-known member
על אף שאני חוטא בכך לעתים, אני מסכים איתך לחלוטין בעניין הזה. אכן, די מיותר לקרוא את מה שכתבת בעצמך, במיוחד אם פער הזמנים בין הכתיבה לקריאה הוא קצר. ככלות הכל, צריך להיות די אידיוט לא לזכור מה כתבת זמן קצר לפני ומתוך כך להרגיש צורך לקרוא את דבריך שלך. אני כאמור, בהחלט חוטא בכך לפעמים, אם כי פחות בכתיבה בפורומים. זה יותר נכון לדברים ארוכים יותר שאני כותב.בכל מקרה למקרה שלא שמת לב בארבעת הפעמים הקודמות בהן אמרתי שאין כאן דיון ממשי, שמדובר בדיון פינג-פונג למי יש יותר ארוך, וכו', על אף שהיה לי קצת משעמם מקודם, איני רואה צורך להמשיך ולהעסיקך. מציע שתבחרי חבר (או שמא בייביסיטר) אחר להערב. אולי בהמשך אשקול מחדש. תלוי בכמה משתנים פנים-ביתיים שעדיין אינני יודע לאבחנם בשעה זו. אבל נכון לרגע זה לפחות, כן, כנראה כרגיל (במיוחד לאחר שאני חוזר על זה שוב ושוב ואת פשוט מתעקשת לא להבין את הרמז :)), לא קראתי מעבר למקטע המצוטט. בל"נ ואי"ה גם לא אעשה זאת עם המשך תגובותייך בתת-השרשור הזה.המשך ערב שקט ונעים ומועדים לשמחה.
אין דיון ממשי כי אתה לא מתייחס עניינית.
אולי אתה מתדיין כדי להראות שיש לך יותר ארוך, אני לא.
עכשיו בא שלב 2 של הרוטינה שלך בהבטחה שלא תמשיך לקרוא... כמה צפוי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין דיון ממשי כי אתה לא מתייחס עניינית.
יקירתי, נעשה את זה פשוט (כן, קראתי, אמנם רק את המשפט הראשון, על אף שתכננתי שלא לעשות זאת);
את כתבת משהו. אני הערתי על כך משהו שמבחינתי הוא הערה קומית גרידא. משם התפתח דיון (סוג של) שלם בסגנון הפינג-פונג למי יש יותר ארוך. הדיון הזה היה מיותר מהמילה הראשונה שנכתבה בו, הוא נשאר מיותר לאורך כל דרכו, והוא עדיין מיותר כעת. פשוט קטע של (אי-)הבנת הנקרא של מי שפתחה אותו, כאשר ממש לא ציפיתי לתגובה מיוחדת זולת אולי חייכן קטן.

כך או אחרת, באמת יקירתי, אני מודה, ניצחת, התשת אותי. מצדיע לך על פועלך והשקעתך, מודה לך על דיון מרתק שלא היה כדוגמתו, אך נאלץ כעת ברשותך להמשיך הלאה בעיסוקי. על כן ככל שתבחרי בכל זאת להמשיך את המתקרא דיון הזה, תיאלצי לעשות זאת בלעדי. אני מבחינתי כבר הודיתי, לך יש ארוך יותר ואת גם יודעת לירוק רחוק ממני. אשרייך.

אבי בן 1231

Well-known member
אתה בהחלט יכול להציג מועמדות לפרס נובל לשלום ושכנות טובה, כי בך לא פגעו.
לך לא אמרו ללכת עם אישתך לפסיכיאטר.
על גבך לא ישבה מטורפת במשך 4 חודשים כשהיא מושכת לך באוזניים.|מכשפה|
אז תעשה לי טובה, אל תטיף לאלה שכן נפגעו כאן מוסר.
לפי הכרותי אותך כאן ואת הכרותה בפורום אחר וגם כאן, אתה התבלבלת ובגדול, לא היא המטורפת.

למעלה