כולם רוקדים עכשיו

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

טל טל 20

New member
אוקיי אז חוץ מהבית הראשון

וכמה משפטים בשיר שבאמת לא קשורים, אבל הרעיון בשיר קשור למה שנכתב למעלה מעט...

liormm2

New member
גילי from eilat

הרבה זמן אני עובר על הפורום הזה , אמנם לא הרבה מתוכו אני כותב ואני חייב להחמיא לך ולומר לך שאת אחת הבחורות הכי חמודות שכותבות כאן......רואים שאת מתעסקת בעיקר ולא בתפל.....אוהב את הראש שלך......בהופעה הבאה נרקוד נעשה שמח....ונשתה בירה בניון ...., ואני חייב לומר עוד משהו לכולכם......תלמדו מהאישה הזאת ...תכתבו רק דברים משמחים בלי ביקורות בלי רעיונות מוזרים ( תכף נשים גם מחיצה בהופעות ) , חי אמר לי שזאת ההופעה שהקהל בה הכי השתגע עכשיו אני שואל אותכם מורי וחבריי.......מה עדיף קהל מאופק ומשעמם ?? או כזה שעושה בלאגן משתגע ועושה שמח וגורם לעמיר לצעוק במקום לדבר......וכזה שמכניס אותו יותר לאווירה......חבריי מורי ורביי......בבית כשאתה עם דיסק תשב תנתח את השירים תשמע בכייף , אבל כשאתה עם עוד 500 איש שומע את עמיר ופתאום בא לו השיר נשמתי......עזוב אותך מכל הצרות שיש בעולם.....קום ושמח עם העם.........חייב לציין שבשיר מורה לחיים עוד לא ראיתי כזה בלאגן כמו שהיה ומושיקו יכול לאשר את דבריי היו לפחות איזה 50 איש ברחבה שלא ידעו את נפשם מרוב שמחה.....בנים ובנות כאחד.....עם כל הזיקה שיש לי לדת.....אל תהפכו לנו את ההופעות של עמיר למה שאתם רוצים שיהיה ( כמובן אני מדבר על כאלה שתמכו בהושבת הבנות על הכיסאות ) תנו לו להנות מהופעה כמונו כמוהו.....אני אוהב את כולכם יודע שבסך הכל כולנו משוגעים עליו ולכולם כוונות טובות לא בא לחנך בא להמליץ ....ופעם הבאה כל אלה שיושבים מאופקים על הכסאות ובא להם ככה להתפרץ על איזה מורה לחיים בהופעה תזכרו משהו חכם - " אנחנו המשוגעים שבמעריצי בניון ...קומו ותוציאו את השיגעון שלכם עליו , כי תכף יבוא ההדרן וזה הזמן........" לילה טוב אחוקים..... לילה טוב....וד"ש ליהושוע.......

אם אתה שואל אותי...

אז אענה... נכון שהיה יותר בלאגן מבכל הופעה אחרת בזה אני מסכים איתך. ב"ה שלא ראיתי את הבלאגן עם הבנות בפעמים היחידות שכן שמתי לב אל הבנות זזתי הצידה. נכון אני מסכים שזה לא פייר להושיב את הבנות אך מצד שני אי אפשר להכריח את הבנים שלא מעוניינים בכך לראות אותן רוקדות. לי יש יתרון גדול אחי אני פשוט מוריד את המשקפיים וב"ה שיש לי מס' גבוה כך שאני בקושי רואה ממטר בטח בחושך. אבל לא לכולם יש את האופציה הזאת... לא ביקשנו שהבנות יפסיקו לרקוד אלא שפשוט יעשו את זה בצד לא מול עיני הגברים שלא מעוניינים בכך. מהשוביניסט...

מושיקו וכולם.

אבל אין צד. זה כולם ביחד. ולכולם, רוב האנשים שבאים שבאים להופעות הם לא חברים כאן בפורום וגם מי שכן הוא לא קורא כאן באופן קבוע. ככה שמה יעזור אם 20 נשים לא ירקדו כי אז כל ה200,300 האחרות כן ירקדו. ואם עמיר לא רוצה שהם ירקדיו שייתלה שלט גדול בכניסה או בהזמנות או אנא עראף מה אבל אז אנשים לא יבואו. חוצמיזה שאלה קטנה, מניין לכם שעמיר לא אוהב את זה שהבנות רוקדות?, הוא עשה סבב הופעות ענק היה בב''ש ובי-ם שלוש פעמים ששם אנשים התנשקו לו מול הפנים(בי-ם) אז מאיפה לכם שזה מפריע לו? כי לפי דעתי, הוא כבר היה פועל או משהו. לילה טוב וחלומות נעימים.

עמירוש וליאורי..........

אני חושבת בדיוק כמוכם ואני אוסיף ואומר שלדעתי אם היה מציק לעמיר או לאבי (תפסיקו לדבר רק עמיר עמיר - הלווווווווווווווווווו גם אבי הוא נושא הפורום), הם בוודאי היו מזכירים את העניין, כמו שבכתבה האחרונה שהיתה בידיעות, אבי אמר שהוא לא יכול לבקש מאנשים לא לשמוע את הדיסקים שלו בשבת אבל זה בהחלט מפריע לו, ככה הוא יכול בסוף ההופעה, לראות אותי ולומר לי שהפריע לו לראות אותי רוקדת כי זה לא צנוע או משהו כזה, אני כמעט בטוחה שצודקים גם אלו שאומרים שאולי מפריע לו באיזה שהוא מקום אבל אני לא חושבת שזה פוגע בו אם בכל זאת בחורות קמות לרקוד כשם שלא פוגע בו אם אנשים שומעים אותו בשבת למרות העובדה שזה מפריע לו ...... הסתכבתי קצת אני מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק טוב

הייתי בהופעות שאתה מדבר עליהן...

אם היית רואה את פניו של עמיר היית יודע שזה מפריע לו. לא צריך להיות גאון הדור וקורא מחשבות כדי לראות שהוא היה מעדיף שדברים מסוג זה לא יקרו לו מול העיניים, וחבל שדברים מעין אלו קורים בצורה הזאת. התופעה הזאת לא כ"כ גדולה כמו שאתה מתאר אותה אין אפילו 20 זוגות שקמים לרקוד/מתנשקים בהופעות יכול להיות שמישהו הגזים קצת במינון שמישהו התבלבל מעט הייתי אומר כמעט נסחף כמו מתרפק על הרוח... חשבת על זה שעמיר לא רוצה לפגוע באותם שהתנשקו מולו? ותחשוב על זה...

מושיקו ואודליה.

קודם כל לך מושיקו אני אמרתי שכולם בסוף ההופעה יורדים מהסוף וכולם מצלמים ורוקדים ולא כולם התנשקו וזה זה היה רק זוג אחד. כנראה שאני באמת לא שמתי לב להשפלת המבט של עמיר. אבל תראו אם זה כל כך מפריע לעמיר שיעשה צעד כי רוב האנשים הם חילוניים שלא מבינים ויודעים. אין לי מה להגיד כל כך כל בנושא כי אני לא מבין כמו שניכם אבל אני אכיר בזה במאת האחוזים רק כשעמיר יגיד משהו. תסלחו שאני לא יורד לסוף דעתכם.

odery

New member
אהממ

בתור זו שהעלתה את ``כולם רוקדים עכשיו`` אני אגיב,המטרה נטו להתחשב בעמיר,ומי שלא רואה שזה מפריע לו כנראה לא ראה אותו משפיל מבט עוצם עיניים,כפי שכתבתי קודם,אני דוסית,אבל לא קראתי להושיב (ולאזוק) את הנשים,גם לא לתקוע אותן מאחרי מחיצה.אני רקדתי במקומי כשכולם קמו ואני לא חושבת שהתבלטתי,אבל כשהרחבה ריקה וזוג מתנשק על זה עמיר אומר ``בחתונה שלכם`` ובתרגום חופשי,קחו חדר. ועמיר,אני לא יצאתי בקריאה לא לרקוד,כך שכל מאות הנשים שלא קוראות בפורום לא הפסידו כלום,כולי דיברתי על רגישות,ועל מי שרוצה לקחת בה חלק.שובניסט שובניסט אבל עושה סיבוב ופותח תדלת.

ו ר ד ב

New member
אם כבר מחמאות לגילי, אז מצטרפת בגדול...

מזל שיש אותך
לא טעית - בחורה עם לב זהב, וקטונתי מלשבח אותה במילים!

שוב תודה תודה ותודה אבל......

אני חושבת שאתם סתם מגזימים, אני הסברתי את עצמי הרבה פעמים על גבי הפורום הזה ואני רוצה להסביר שוב, בשבילך ליאור, אני לא מחשיבה את עצמי כ"מעריצה" של עמיר ואבי, אני לא רק אוהבת את עמיר/אבי הזמר והיוצר אלא אני מאוווווווווווווווווווווווווד אוהבת את עמיר ואבי כבני אדם, לעמיר התוודעתי בשנת 99 ממש כמה חודשים אחרי שהוציא את "רק את" ומאז לא יכולתי להפסיק להקשיב לו, לגמוע את מילות השירים שלו וללמוד מכל מילה ומילה שיוצאת מהפה של הגאון הזה (ואנלא חושבת שהוא גאון רק מבחינה מוסיקלית - הוא פשוט בנאדם מאוד מאוד מאוד חכם
), כשאבי הוציא את הדיסק "לא אוותר" בשנת 2003 אני מודה ומתוודה כי קניתי את הדיסק משתי סיבות בלבד הסיבה הראשונה - השיר "הולכת לאיבוד" שלא הפסיק להתנגן ברדיו אבל הסיבה העיקרית היא - בגלל שהוא "אח של.....", התוודעתי לאלבום רק כשנה לאחר שרכשתי אותו ומאז הוא לא מפסיק להתנגן אצלי (כל משפחת בניון עד לכניסת השבת ומצאתה), אני רואה אותם כחלק בלתי נפרד ממני (נכון שזה אולי נשמע טפשי או ילדותי, אבל מה לעשות? ככה אני מרגישה), כמו שאמרתי לאבי בשיחת טלפון מדהימה שהיתה בינינו, אני אוהבת אותם ממש כאילו נולדנו לאותה האם (יש להם מזל שלא........
) וכשנולדו הילדודס שלהם (אגב - מי יודע איך קוראים לבן של עמיר?
) הרגשתי כאילו נולדו לי אחיינים חדשים, אז אהבתי לשמוע את המחמאות (למרות שזה די מביך
) אבל אני מדברת מהלב, ולא רק דברים ענייניים לפעמים אני גם זורקת פה ןשם שטויות בשביל הכיף - ורד תעשי לי ילדה
אוהבת אתכם בחזרה (ממש כמו שאבי הקדיש לי ע"ג הדיסק החדש שלו) ואם תגיעו לאילת, תתקשרו אשריכם כולכם
גילי

טוב שאין יותר הופעות בינתיים.....

ככה זה ייתן לי זמן להמתין לעמיר ו/או אבי שיחזרו אלי בטלפון ואז כמו שאמרתי אני אדע מה הם בדיוק חושבים על הרעיון שאני אקום לרקוד שוב (כאישה כמובן), ברור שנשתה בירה בניון עמיר מביא איתו "גלונים"

גילי

וואו פששששש כאילו באמת יפה.. זה ההודעה שהכי נהניתי לקרוא מאז שאני בפורום בעיקר בגלל העובדה שאני מזדהה איתה. אני לא מרגיש כמוך שאנחנו אחים ושהבן שלו (ישראל) הוא האחיין שלי בכל זאת האהבה שלי אליו קצת שונה לא יודע איך להגדיר אותה. ואני מנסה להסביר אותה לילדים איתי בבצפר,לחברים של ההורים שלי, לשמפחה המורחבת וכולם מסתכלים עלי במבט של "מה אתה דפוק?'', '' מה עובר עליך?'' ועוד המון מאלו. "זה כולה זמר", והם לא מבינים, הם פשוט לא מבינים שזה מטריף אותי! אנשים בבצפר חושבים שאני מטומטם ברמות, ולמה כי אני אוהב מאוד זמר שבתכל'ס כולם מכירים ת'שירים שלו, חלק מזמזמים אותם ואוהבים אותם אבל אי אפשר לאהוב אותה זה אסור.. אבל אני שמח, אני שמח בעיקר בגלל העובדה שמצאתי את הזמר הזה לבד, שאני שומע מוזיקה איכותית ומדהימה, כל מילה היא עמוקה עם משמעות, ומעבר לזה עמיר הוא באמת בן אדם טוב. הוא כמו האביר בסרטים המצויירים שמחפש את הצדק בזה שהוא נלחם בכל החברות תקליטים, בזה שהוא מציע עזרה לאמנים צעירים חחח איזה דימוי...טוב אין לי לאן להמשיך מכאן גם ככה שעה אני כבר כותב את הכמה שורות האלה. אההה ועכשיו שאלה שכמעט שכחתי! מישהו מוכן להסביר לי את הבירה בניון הזה? כאילו מאז ההופעה בעומר שזה בטח משם, אתם אומרים פה ''בירה בניון'', ''בירה בניון'', ''הייתי שיכור מבירה'' וכ'ו וכ'ו, אז אני אשמח לתשובה תודה. ואני מחזק את מה שליאור(אם אני לא טועה אם כן אז סליחה) אמר. גילי את באמת אחלה תמיד עניינית וכותבת יפה.

../images/Emo9.gif עמירוש......

שוב, תודה . בנוגע לבירה בניון, היו שם חבר'ה (אני מעריכה שזה ליאור וחן) שלא הפסיקו לעצוק לאבי שהוא מלך וממש לשמוח כמו שיכורים, אז עמיר שאל אותם מה הם שתו והם ענו לו "בירה בניון" ועמיר ענה להם שאם הם היו שותים בירה בניון הם לא היו מצליחים לשום מהמקום....משהו כזה, אני הייתי שיכורה מהאווירה אז אולי אני לא ממש אומרת את זה כמו שצריך, אבל זה בערך מה שהיה ולכן כולנו מקווים להיפגש שוב ולשתות בירה בניון.................. תבוא יהיה כייף

אנה41

New member
תרקדו אבל לא לייד הגברים

זה רק מכשיל וגם ככה עמיר עוצם את העיניים ולא רואה כך לפחות אני רואה בעיניו יום נעים לכולם

למעלה