גילי
וואו פששששש כאילו באמת יפה.. זה ההודעה שהכי נהניתי לקרוא מאז שאני בפורום בעיקר בגלל העובדה שאני מזדהה איתה. אני לא מרגיש כמוך שאנחנו אחים ושהבן שלו (ישראל) הוא האחיין שלי בכל זאת האהבה שלי אליו קצת שונה לא יודע איך להגדיר אותה. ואני מנסה להסביר אותה לילדים איתי בבצפר,לחברים של ההורים שלי, לשמפחה המורחבת וכולם מסתכלים עלי במבט של "מה אתה דפוק?'', '' מה עובר עליך?'' ועוד המון מאלו. "זה כולה זמר", והם לא מבינים, הם פשוט לא מבינים שזה מטריף אותי! אנשים בבצפר חושבים שאני מטומטם ברמות, ולמה כי אני אוהב מאוד זמר שבתכל'ס כולם מכירים ת'שירים שלו, חלק מזמזמים אותם ואוהבים אותם אבל אי אפשר לאהוב אותה זה אסור.. אבל אני שמח, אני שמח בעיקר בגלל העובדה שמצאתי את הזמר הזה לבד, שאני שומע מוזיקה איכותית ומדהימה, כל מילה היא עמוקה עם משמעות, ומעבר לזה עמיר הוא באמת בן אדם טוב. הוא כמו האביר בסרטים המצויירים שמחפש את הצדק בזה שהוא נלחם בכל החברות תקליטים, בזה שהוא מציע עזרה לאמנים צעירים חחח איזה דימוי...טוב אין לי לאן להמשיך מכאן גם ככה שעה אני כבר כותב את הכמה שורות האלה. אההה ועכשיו שאלה שכמעט שכחתי! מישהו מוכן להסביר לי את הבירה בניון הזה? כאילו מאז ההופעה בעומר שזה בטח משם, אתם אומרים פה ''בירה בניון'', ''בירה בניון'', ''הייתי שיכור מבירה'' וכ'ו וכ'ו, אז אני אשמח לתשובה תודה. ואני מחזק את מה שליאור(אם אני לא טועה אם כן אז סליחה) אמר. גילי את באמת אחלה תמיד עניינית וכותבת יפה.