כולם רוקדים עכשיו

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך
צודקת ב-200%../images/Emo26.gif

עמיר הוא חוזר בתשובה ולא דוס "במקורו"......... הוא מודע למה שהמוסיקה שלו גורמת לגברים ונשים כאחד, אני לא חושבת שמציק לו לראות נשים רוקדות.......תשמעו - אסור לגעת בו - ניחא, שלא לדבר על להצטלם איתו כמו שאתם הגברים מצטלמים איתו - השלמנו, גם לא לרקוד ולהתענג על המוסיקה שלו כמו שצריך להתענג??????? זה כבר מוגזם לדעתי - סליחה עמיר, סליחה אבי וסליחה לכל ה"דוסים" אם אני פוגעת במישהו - לא זו הכיינה אבל זה מציק, מה אני אעשה? הייתי חייבת להוסיף את זה........ בהופעה בעומר אמרתי לאבי ועמיר שבפעם הבאה אני אגיע בתחפושת של דוס, אבי שאל למה והסברתי לו את כל מה שכתבתי לכם ולמרבה הפליאה, שדינהם קיבלו את זה בחיוך כי הם הבינו שהכוונה שלי היא טהורה לגמרי, אני אוהבת אותם וככה אני מביעה אהבה, חבל שאיתם זה אמור להיות ממרחק אבל כמו שציינתי למעלה - ניחא......... ערב טוב ויפה לכולם

odery

New member
מלעשות

הילה,הרי בד``כ בהופעות אנשים לא יכולים לעצור את מה שקורה להם בפנים והם קמים לרקוד,לא נראה לי ששייך לקרוא לריקוד ``טהור``,נכון הריקוד לא מתקיים בפיק אפ בר,ובכל אופן אתה נחשף ובמיוחד את נחשפת בצורה שנוגדת את אמונתו של עמיר,אפשר לומר שקשה עד בלתי אפשרי לשלוט בזה,אבל להפוך אתזה לסטטוס קוו,שזה עושה טוב לעמיר? לובטוחה...(חי אתה בטוח שזה אתה? אז אתה היית השיכור לייט וליאור היה שיכור וול דאן?)

hilaka

New member
סטטוס קוו? רחוק מהכוונה שלי..

קודם כל, לא אמרתי שאני עצמי רקדתי, אבל זה לא העיקר. אני לא אומרת שהריקוד עצמו הוא זה שעושה טוב לעמיר, לראות את הבנות רוקדות. אלא כל האווירה שנוצרת, שהיא באמת נקייה מפוזות או מרצון לעשות רושם. האנרגיות הכל כך חזקות שנוצרות מתוך הריקוד הזה, הן שמועברות ומשפיעות (שוב, לדעתי) בצורה חיובית ואוהבת כל כך. האמונה של עמיר והמקום שלה בחייו לא מוטלת בספק, אבל כך גם החיבור שלו למוזיקה והרצון שלו שהאנשים יחשפו ויהנו ממה שהוא עושה. עמיר איש צנוע ואי אפשר לפספס את זה, אבל אי אפשר לפספס גם את ההנאה שלו מלראות את כל האנשים נהנים ומביעים את אהבתם למוזיקה שלו. מעבר לזה, אני חושבת שאם תהיה בקשה כזו בעתיד, בפורום או מצד עמיר, זה ירחיק אנשים שמאוד אוהבים אותו ורוצים להנות ממנו כאמן, בלי קשר לפן הדתי. בהופעה הסתכלתי לא מעט על הקהל שהיה מגוון ומורכב מספרדים ואשכנזים, דתיים וחילוניים, מבוגרים וצעירים. אצל כולם משותפת האהבה לעמיר וליצירה שלו. הייתי רוצה לראות את זה נשאר כך, פתוח לאהבה ולפרשנות של כל אחד באשר הוא. זה לא עושה אותי מעריצה נלהבת לריקודים סוחפים על הבמה, זה רק משאיר את האופציה בעיניי לאלו שרוצים לבטא את אהבתם לעמיר בדרך זו.

liormm2

New member
מסכים פה עם כמעט כולם

ראיתי גם כמה תגובות של כאלו שאומרים שצריך פשוט להתאפק ולא לרקוד מפת צניעותו של עמיר.. דעתי היא שחיייב לרקוד!! זה עילוי הנפש פשוט!! אשרי עמיר שמתחזק... אבל מכאן עד לזה שבנות לא יקומו וירקדו?? זה נראה לי מוגזם.. בכל אופן מנקודת המבט שלי. עמיר בטוח ששלל הקהל שלו מורכב מכל סוגי האוכלוסיה כמו שהילקה אמרה.. ופשוט זה בלתי אפשרי לא לרקוד זה נראה לי יותר מתאים להיללות סוגורת של הצדיקים ולא הופעה של עמיר בניון... !! כן יירבו הופעות כמו שהייתה בעומר!! נהנתי בלי סוף!!

ליאור-כשאתה אומר הופעות כמו בעומר......

למה בדיוק אתה מתכוון? אין ספק שההופעה בעומר היתה אחת הטובות, אבל הבעיה היחידה שלי היתה שם (יותר נכון 2 בעיות) : 1. ההופעה היתה בחוץ וקטעי הוידאו יצאו לא טובים בגלל הרוח - לא שומעים את עמיר ועכשיו חסרים לי שלושה שירים מהסבב 2. ההופעה היתה בחוץ והיה לי חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עם חולצה (גופיה - לא צנוע)

liormm2

New member
ש משהו בדברייך אבל

אנחנו היינו תחת השפעת בירה בניון ככה שלא הבדלנו בין חום לקור... רק האופורייה וההרגשה הטובה, והשמחה שלטה לחלוטין!! ההופעה ממש הוציאה ממני את כל השמחה ואת כל אהבה שאפשר לתאר!! אז זו הכוונה שלי.. יום טוב אנשים טובים...

בטח אתה הבחור שדרך עלי ב"מורה לחיים" ../images/Emo6.gif

אם חן אומר שאתה הבחור הכי יפה שהיה שם................

liormm2

New member
חחח אני הייתי עם חולצה משובצת...

ומורה לחיים היה השיא!! :) :)

liormm2

New member
כן משהו כזה, אך אני בכלל לא הבחור היפה שם

חי פשוט אוהב לשבח, חי נשמה טובה וכייף שיש חבר כמוהו

גרציה פ

New member
כל תגובה שקראתי הסכמתי איתה, כי מאידך....

קשה מאוד לשלוט ברגעי השמחה האלו ולא לקום לרקוד למרות שאני עד היום לא העזתי לקום ולרקוד אפילו אם "לחצו" עליי, אני פשוט רוקדת ושמחה לי מהכיסא, אבל לאגיד שזה לא מפריע לעמיר, לא אוכל לאגיד, איך שהוא כשנשים קמות לרקות אני מבחינה במבוכה אצל עמיר, לדעתי אפשר להבין ולהתחשב בעמיר ולא לעשות את זה. בת אלו'ש, רקדנו קצת, זה נכון, אבל כמו שאמרת, אחרי גדרות..... לא ראו כל כך...
אבל מה... חבל שאני לא יודעת לשרוק כמוך

חינאור

New member
לפי מה .....

שזכור לי יש לי בארון מכנס שלושת רבעי בז' וחולצת אדומה פסים.....ואני הייתי שיכור לייט עד ששתינו מהבירה בניון שמכרו בהופעה...ואז כבר הייתי וול דאן........עכשיו בהקשר למה שאמרתם יצא לי לרקוד סלואו צמוד עם בחורה בשיר יש לי חלום בהופעה...והאמת אפילו לא חשבתי לרגע על האלמנט הדתי הזה .......עמיר זה לא זמר חסידי.....הוא זמר של העם ומה לעשות העם שלנו מחולק כמו הפורום חלק שומרים חלק לא חלק מקורבים יותר וחלק לא.......לכן אם בא לכן הבנות לרקוד תקומו תרקדו זה עדיף מלשבת מאופקים על הכסא.......התגובה של עמיר אחרי ההופעה אומרת הכל......הוא היה בשוק מהקהל....לטובה כמובן...

חינאור

New member
ובקשר לליאור

הוא ללא ספק המעריץ הכי חתיך שיש לעמיר בניון ככה שנורא קשה לפספס את היופי שלו........

דעתי היא שכשעמיר מופיע

בפני קהל מעורב הוא באיזשהו מקום "לוקח את הסיכון" שיהיו גם פה ושם ריקודים מעורבים....ואז הוא פשוט "טומן ראשו בחול ומשפיל עינים". לי צרם משהו הרבה אחר....ונראה לי שהציק לעמיר יותר מכל דבר אחר. "ההילולה הגדולה" שנערכה לעמיר אחרי ההופעה....ומי שהיה שם יודע טוב מאוד על מה אני מדבר... אז אולי מדובר בסה"כ הכל בכוונות טובות...או בחבורת צעירים מתבגרים....שאולי יבוא היום ויבינו....שאחרי ולמרות הכל עמיר בניון הוא לא "מורם מעם" ובטח ובטח שלא רוצה להרגיש כזה. באמת שהפסקתי לספור בכמה הוופעות ייצא לי להיות....מה שכן זו הפעם הראשונה שהרגשתי שעמיר ברח אחרי ההופעה....לכל צהלות ה"הוא מלך הוא מלך" ו"הוא גדול הוא גדול"...ומרדף עד האוטו, כאילו היה מינימום איזה כוכב כדורגל או להבדיל "רב גדול". זה פשוט לא האיש....סורי.....צר לי לאכזב את כל המתלהמים. "אז ההצלחה לא טימטמה אותך?" "טימטמה,בטח טימטמה,תראה,הכי גרוע זה המחמאות,כשעמיר מתמלא רק מעמיר,הוא יהיה היחיד שיבין את עצמו,זאת הסכנה" עמיר בניון,פרומו,20.7.07 ככה אני מבין את הדברים אנשים שיהיה לילה טוב

odery

New member
החשש

כן מושיקו,עמיר לוקח את הסיכון,אבל עמיר גם בהליך מתמיד של התחזקות,הפחד הוא שהוא שוב יסוג מהופעות משיקולי הצניעות.אז להתמודד עם הרצון לרקוד זה הרבה יותר קל מהופעות נפרדות.

odery

New member
החשש

כן מושיקו,עמיר לוקח את הסיכון,אבל עמיר גם בהליך מתמיד של התחזקות,הפחד הוא שהוא שוב יסוג מהופעות משיקולי הצניעות.אז להתמודד עם הרצון לרקוד זה הרבה יותר קל מהופעות נפרדות.

אנונמני

New member
ייסוג מהופעות? אפשר לחשוב כמה פעמים קרה

שנשים כבר כמו לרקוד בהופעות..והיו הרבה בסבב הזה.

אמנם...

לא הייתי ב"הילולא הגדולה" שהיתה אחרי ההופעה אך אני מסכים איתך שזה מיותר עמיר אמר לא פעם ולא פעמיים שהוא לא מלך והוא ממש לא אוהב את ההגדרות הללו. תרשה לי לחלוק עליך בנושא ריקודי הנשים כאדם דתי נראה לי שריקודים מעין אלו מפריעים לעמיר לא כי הוא לא יודע מה המוסיקה שלו עושה אלא פשוט כי ההלכה אוסרת עלינו הגברים לראות נשים רוקדות. אני חושב שגם אם ההופעה היא בפני קהל מעורב מן הראוי שנשים תכבדנה את עמיר ולא תרקודנה מולו, אחרת באמת לא מן הנמנע שיום יבוא ועמיר יפריד את הופעותיו. יום טוב...

טל טל 20

New member
השיר "בורח" לדעתי מתאים למה שנכתב כאן

אמנם לא הייתי ולא ראיתי את המרדף אחרי הרכב של עמיר אבל בהחלט אני יכולה לדמיין לעצמי מה שהיה שם ולעניות דעתי עמיר ממש לא אוהב את זה, את כל המרדף והצעקות "מלך, מלך" מלך יש רק אחד למעלה! ואם שמתם לב לקראת סוף ההופעה, עמיר אמר כמה מילים וברקע נשמעו קריאות עידוד בהגזמה "הוא גדול" וכל מיני עד שבאמת לא הצלחתי להבין מילה ממה שנאמר הוא ביקש מחילה ושקט מהמעודדים במטרה שישמעו את דבריו. נראה שהוא לא אוהב את זה. הוא צנוע,ביישן וענו. הרכין ראשו לשם שמים שמים נטש את כל הניצבים שם בקומה מעל ועם קצת אור שלא כבה עדיין מביט על מרצפות ונאבק בתוך חלל ממלא את שאזל מנסה להיות אחר ממה שהוא תמיד היה שהוא תמיד היה תמיד היה טומן ראשו בחול משפיל עיניים מתעלם מכל הסימנים חורק שיניו ועם קצת פחד שמשתיק בינתיים את הקולות ההם שמזמינים אותו לקרב מדבר הוא אל עצמו מנסה לחמוק מכל מה שאי פעם בו פגע אי פעם בו פגע, בו פגע נוסע בורח וזה אותו רודף עכשיו כל רעם בשבילו סימן בורח יודע לאן הוא כבר ילך וזה רודך אותו כל כך מזמן כל כך מזמן, כל כך מזמן הסתיר מחלפותיו עזב לו בית השאיר כמה ספרים פתוחים נאים על המדף עם קצת תמימות שלא עזבה אותו בינתיים סופר מכוניות שרק יקחו אותו מכאן לא משנה כל כך לאן לא משנה לכמה זמן שיקחו אותו מכאן יקחו אותו מכאן, אותו מכאן

למעלה