תודה חיי :]
ח חן XD New member 2/5/07 #34 ../images/Emo41.gifאיזה תמונות אלאיסטור ! יצאתי שם כמו איזה לא יודעת מה התמונה הכי נורמאלית זה התמונה ששמתי בהתפקדות
../images/Emo41.gifאיזה תמונות אלאיסטור ! יצאתי שם כמו איזה לא יודעת מה התמונה הכי נורמאלית זה התמונה ששמתי בהתפקדות
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 2/5/07 #59 ../images/Emo110.gifתשתקי את פיך את מושלמת../images/Emo99.gif
מ מריה סנדלר New member 2/5/07 #35 ../images/Emo108.gifדילבבבבבבב יאא איזה יפה אתת דילב?חן?נופר? אתן מזה יפות!!!!! פשוט מושלמותתתת!!!!!ממהממותתת!!נסיכות!!! יצאתן מזה יפות בתמונות) דילב?חחחחחחחחחחחחחחח מה הרוח עשתה לשיער שלך חחחחחחחח איך הוא עףף
../images/Emo108.gifדילבבבבבבב יאא איזה יפה אתת דילב?חן?נופר? אתן מזה יפות!!!!! פשוט מושלמותתתת!!!!!ממהממותתת!!נסיכות!!! יצאתן מזה יפות בתמונות) דילב?חחחחחחחחחחחחחחח מה הרוח עשתה לשיער שלך חחחחחחחח איך הוא עףף
ד דילב לוי XD New member 2/5/07 #40 ../images/Emo210.gifחחח כן ראית?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיים שלי את תודה
../images/Emo210.gifחחח כן ראית?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיים שלי את תודה
ש שחפי אוהבת אדם New member 2/5/07 #36 דילבי היפה שליי .... מקסיקנית ממש יפה לךך השיער חחח אני חולה עליך מהממממת שלייי
ד דילב לוי XD New member 2/5/07 #42 ../images/Emo210.gifבהצלחה עם אהובך אהמ אהמ. בברכה, דוקטור דילב לוי- התייעצות אהבה בע"מ.
ש שחפי אוהבת אדם New member 2/5/07 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודהההה אהמ אהמ .. ואי קרעתתתתתתתתתתתתתתת !!! בברכה דוקטור דילב ליו (בפעם 100 אני מבקשת גם נחמיאס חעחעחע )
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודהההה אהמ אהמ .. ואי קרעתתתתתתתתתתתתתתת !!! בברכה דוקטור דילב ליו (בפעם 100 אני מבקשת גם נחמיאס חעחעחע )
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 2/5/07 #54 ../images/Emo110.gifלא רק עם גברת לוי! גם עם גברת יוסף היתה התיעצותתחחחחח באמת בהצלחה צ'וצ' שלי=]]]]