כולכם מוזמנים

• פותח הנושא omrri
  • פורסם בתאריך
../images/Emo210.gifשמע ישראל איזה אמא יש לך.

כמו סוסה מתנהגת בצומת. י'מכוערת אמ אמא שלי זונה ?! שאני יראה אותך אני יראה לך מה זה להגיד לי אימ אמא שלך זונה. י'מסריחה.

hen love noli

New member
כנסיי

תקשיבי דיללב.. אני'לא בקטע הזה של לריב עכשיו וזה.. עברתי ת'גילל.. יכלנו לגמור עם זה וזהו..אבל שקיללת את אמא שלי שאמרת "כוב אמא שלך"אני לא וויתרתי.. ואז החברה שלך התערבה וזה..וואי עזביי עדיף שנישכח את הסיפור הזה וזהוו אנ'לא רוצהה שהפורום הזה היה מכוערר בקללות ווזה.. עם את בכוח רוצה לריב בואי לאייסי..והפורום לא בישביל זה.. ביי

../images/Emo210.gifשאני יראה אותך אז נראה איך את

"בכוח" תריבי י'מכוערת. "אימ אמא שלך זונה" אומרת לי אעלק.

hen love noli

New member
יואוו מה את לא מבינהה

אמממממממממא גאאאאאד יואוו איך רואיםם שבאלךךך לריייב.. לכי חפשיי טוב?!?! כןןןןןןן אני יגידדד לך מה שבאליי טוב!??! קודםם תרגיעיי ת'שפתת דיבורר שלך ואזז תיפנייי אליי..בעיי שכ'זהה..

../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי אותך בהופעה. את ניראית רע מותק. בעעע :\ מפחידה ביותר! ושרילי? אולי בפורום סיימנו את זה! אבל פנים מול פנים עוד לא.

../images/Emo109.gif דילב וחן די

די אתן לא מבינות כמה שזה מחריד מגעיל מבחיל לראות מריבות בפורום עם קללות כאלה שאפילו אני לא מסוגלת להגיד אותם די תפסיקו עם זה!!!!

../images/Emo210.gifבהצלחה :) אגב..

הרגע דיברתי עם ספוני שללי אעאעאע איזה קול מהמם יש להה [[: ספוני?! מי אוהב אותך יותר ממני? ר=ק אני 33>

../images/Emo110.gifאעאעעאאע כנסו כנסו../images/Emo99.gif

אני גברתיי עם ספונית שלי כפרעליהה יש לה קול דומה לשחףףף אעאעא איזה נשמה היא חמודה היא יאוווווו כפרעליה קול מושלםםםםםם ספונית?!אני אוהבתותך כפרעליךךך יפשלי א=ת!3>3>3>............

../images/Emo210.gif חח לא נכון!!!!

אינלי קול כמו של שחף!!! :D כולם אומרים את זה
איזה קול מהמם יש לך ספוני?!אני אוהבת אותך יותר יפפה שלללי 33333333> ומעכשיו?! ספוני הספה וספונית הספה? זה כינוי שדלי ושלך :p למרות שהוא ממזמן שלי ושלך :)

../images/Emo110.gifחחח כפרות עליךךך../images/Emo99.gif

ברורר שהוא רק שלנו סופניייייי יפשליי א=ת!!!!!!!!!!! יש לך קול מהממם כפרעליךךךך אני חוהל עליך נשמתייייי
=]

../images/Emo210.gifחח כןן אמרה לי ספוני מיכל וכשהתקשרתי לדי

*לדילב* היא חשבה שזו את :D וואי מצחיק בטירוף :D אם אני יתקשר לדילב או למיכל או לספוני אני יגיד שזו את ואז יחשבו שאני זו שחף חיחיחיחי כפרעליהה שפוש הזאתי היא הראשונהה שדיברתי איתה בפון בפורום!!! ה=ראשונה=!

למעלה