כולכם מוזמנים

• פותח הנושא omrri
  • פורסם בתאריך

hen love noli

New member
אני חצוופפה?!?!

וואיי אמאאא מה יש'ך??? לאא קראתתי מה כתבתת מה את רוצהה?! וואיי איך התנפלתת עליי.. פעם הבאה תהייה קצת יותר רגועה ולא ישר תיתנפלי פע על ילדיים

hen love noli

New member
!!!!!!!!!

כולם כ'זהה.. אל תידאגיי לא ניצעקק.. פיתאוםם זאתי באההה "פתחוו ת'עניים"..כאילוו מה..מה את צועקתת עליי.. תוציאי ת'עצבים על מישו' אחרר חומדד

hen love noli

New member
אמאמאמא שלךךך זוננה

בואננה דיללב לא התחלתיי בקללות נכון?!?! כוסאמאמאמאווו המדינהה הזאאתיי.. רבעעקק אל תעצבנוו'תי בעיי ארוווךך

../images/Emo109.gif חן ....

הריב הזה לא כל כך מעניין אותי אבל לא יפה לרשום את זה מה מה כאילו אין אי אפשר לתאר את זה היא קללה כל כך מגעילה !!! ואם מישהו היה מקלל את אמא שלך ככה ??? אני לא מצדיקה אפחת מכן ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ טוב דיי לא רוצה להתערב ולהיכנס לכל הריב הזה רק מספיק עם הקללות

hen love noli

New member
נוו תיראייי

היא אמרה לי ראשונה כוס אמא שלך טוזה עיצבןן אותי אז החזרתי לה.. אווווף

../images/Emo20.gifסלייחה ?!:O

את קוראת לאיזה רמה הגעת, זסונה מי שעשתה תכושילדודה שלך וגם תדודודה המסריחחה שלך את לא תדברי ככה על דיללב ימיסכנה 1!!! דברי יפה היא אמרה כי זה מרגיייז שאפילו ליקרואא אתן לא יודעות אז שש דבריי יפה תורידי ת'טונים של הדיבור שלך , צעקה מי ישמע את שומעת אותה , יאללהה תנוחיי !ח ו מ ד !

hen love noli

New member
שקטט אתת!!

אל תיתערבייי והלווו עדד דודה שליי טופ!??!!? זה שאת לא סובלת אותה לא אשמתיי כי את ילדה מ ג ע י ל ה ותפניימי יאללה אין לי כוח לרייבב ו..דילב התחילה עם הקקלות אזז שתקוו ושבו בצדד.. ו..פאקצהה אחותךך אני רואה טוב מאוד מה אני כותבת במיקרה אנ'לא עיוורתת.. רבעעקק כל דברר את חייבת להתערבב אה?!?!זה משו'..

../images/Emo20.gifחחח יווו ישלך שגיאות של ילדה ב 6 D:

ץילמדיי ליכתוב "ירעבבבבק" ואנ'י בטווווחעעע ב1000 אחוז שאת'לא עיווורת הא!?!?!? חחחח אהממ אהממ, פאקצה פאקצה

../images/Emo210.gifתראו אותה.

וואי חן אני עצבנית עליך אש אל תתחילי איתי תיזהרי. שבו בצד תגידי לחברות המכוערות שאין לך.

למעלה