כוכב נולד - הגמר

ben 911

New member
ערד, אם "בא" לך לכרסם משהו...

תכרסמי בכייף...איפה את רואה בעייה? אפשר לכרסם ירק כלשהו..גזר, מלפפון ירוק..בשביל ההרגשה הטובה שלא משמינים מזה. את יודעת מה? ארחיק לכת ואומר: אפילו שוקולד.. טוב. כשהנפש רוצה.. למה להרוס לה את הכייף? לא רק הנפש.. עלינו להיות קשובים לגוף שלנו... פתאום בא לך משהו חלבי, גבינת עיזים למשל.. אז מה? תגידי לו (לגוף שלך) שאת בדיאטה? או למשל בא לך מאד מאד ממרח שוקולד בטעם אגוזים על פרוסת לחם שחור.. תגידי לו שמחיר הלחם עלה? הקשיבי לגופך ותני לו את כל מה שהוא רוצה.!.!.!.

בן...דבריך נכונים.

יש שטיפת מוח בפרסומות.ואין מה לעשות פרסום מפיץ טוב את המוצר.יש השפעה וגירוי לקנות את המוצר בעקבות הפרסום.אחכ' צריך שיהיה גם אמת בפרסום.אם לא מרוצים מהמוצר לא יעזור הפרסום. התוכנית היחידה שצפיתי בטלויזיה זה "כוכב נולד".....אז אין לי בעיה עם הפרסומות........טוב גם ברדיו לא חסרות פרסומות ובנייד מגיעות ההודעות ולטלפונים הביתיים.

ben 911

New member
../images/Emo24.gif מרי..גרמת לי להתרגשות מרובה הבוקר.

לנוכח דברייך... "בן...דבריך נכונים."
נפשי מתרוממת אל על..
הייתי נשוי דיי הרבה שנים..
ולא שמעתי אף לא פעם אחת..
את המשפט הזה..
"בן...דבריך נכונים." וואלה... (מוחה דמעה)
נ.ב. מרוב התרגשות, לא זוכר כבר מה אמרתי.

בועז בלט מהתחלה

וכל פעם שהיה נכנס לחבורה ששרה שוב בכדי לדעת מי מודח אני טרחתי לשלוח לו SMS כי היה ברור לי שהבחור הוא כוכב נולד הוא מאד צנוע ואחד הדוגמאות לארץ ישראל הטובה כך גם השירים אותם בחר , הוא שר פשוט מהנשמה בלי משחקים ולכל המתחרים מאחלת הצלחה , עובדה השנה כולם יצאו עם חוזי הקלטות כל 4 מקומות קראשונים וגם אדיר מאמינה שאת המבצעים של המחזור הזה אנחנו נשמע ונראה המון כי הם מאד מוצלחים

ערב הזה אני בבעיה

בשבועות האחרונים ערבי השבתות ומוצאי שבת ניו מלאים בשירה ישבתי מול המסך וזייפתי מול הTV הכייף זורמת עם השירים (את רובם הכרתי) ואני מאד אוהבת לשיר, אבל מזייפת נורא ועכשיו אני בבעיה מה ארני אעשה הערב, מי יבדר אותי בשירה אני בעד שימשיכו עוד קצת עם כוכב נולד , עם לקט שירים מתוכניות ככה שלאט יתנו לנו להרגע , קל מאד להתמכר לתוכנית והשנה במיוחד כי היו המון מבצעיםן טובים עם קולות וכרשרונות לשירה אז מה אני אעשה הערב עדיין לא יודעת, מה שבטוח מתגעגעת לערבי השירה

למעלה