כוכב נולד - הגמר

s h o o s h a

New member
כוכב נולד - הגמר

הסתיים חלק השירים והחלו ההצבעות. הבחירה שלי למקום הראשון: מרינה פרפורמרית מהשורה הראשונה, בעלת כישורים ויכולות שלא נגמרים, הציבה רף גבוה מאד לשני המתחרים האחרים ולטעמי הם לא ממש הצליחו להגיע אליו. במקום השני שלי- בועז מעודה. שר באופן שונה אבל הפעם, ה'עציות' שלו גרעה, למרות החן הרב, הצניעות והחיוך הכובש, חסרה לי ההופעה. גם השירה הערב לא ממש סחפה אותי. הריגוש שאחז בי ב'קול גלגל' ועוד יותר ב'חומות חימר' פשוט לא היה היום בשירתו. ובמקום השלישי- שלומי בראל. רוקיסט מוכשר שאם יתמיד צפוי לו עתיד מרהיב. הערב לא היה הערב שלו. הביצועים היו חלשים והוא לא הצליח לסחוף כמו בביצוע המופלא שלו לשיר 'איני יכול'. אלו הבחירות שלי, זהו ה'הימור' שלי. ומה אתם חושבים??

האמת...שלושתם נהדרים..והבחירה קשה...

כל אחד מהם שר בסגנון אחר ..ובכל זאת...לדעתי מרינה מקום ראשון...אהבתי דווקא את הבצוע הראשון של ,ואתם רוקדים, שבו הפגינה גם כשרון רקוד אנרגטי חבל"ז...היא פשוט מקצוענית מוכשרת. א בל לדעתי תצטרך לעבוד קצת על הדיקציה...וגם קצת כמה קילוגרמים להשיל המשך קריירה שלדעתי תפרוץ גם לחו"ל..[הגזמתי?] הבצוע של נפרדנו..מ י ו ח ד .....מרגש.... השני לדעתי בראל....פצצת אנרגייה..השילוב עם סקאזי היה ברמה בינלאומית...אליל נוער /נערות בעיקר על בטוח.... מעודה...זמיר...לדעתי התשובה הגברית לעופרה חזה ז"ל הילד הזה הולך להגיע רחוק עם הקול היחודי שלו...אהבתי את הדואט עם ברוזה... חבל לי ששפרגה לא בפינליסטים....אני מאמינה שהיא תעשה קריירה גם אם היא לא בשלישיה... יאללה נראה מה יהיה??????שלושתם טובים מאוד בעיניי....

אין ספק שמרינה

מיוחדת בשירתה ותגיע רחוק. בועז מעודה עם קול זמיר נהדר--חסר לו קצת בטחון בהופעה .מאמינה שזה ענין של נסיון מצטבר. שלומי לטעמי לא היה טוב הערב-לדעתי היו טובים ממנו שהיו צריכים להגיע לגמר. טוב...איזנו את הבחירה בבית.בנותיי הצביעו למרינה ואני לבועז.

הכוכב הנולד ../images/Emo41.gifבועז מעודה ../images/Emo41.gif../images/Emo106.gif

איזה מתח ואיזה התרגשות. התרגשתי מהביצוע החוזר של השיר.ולשם המשפחה....... מעודה מחזיר אותי לשם משפחתי ברווקותי
.

ערדניקית....בהחלט היה מרגש

סיום השיר כשבועז ניגש לאימו ושר לה ..הזלתי דמעות.אחכ' מתוך סקרנות [כי לא עקבתי אחר כל התוכניות]הסתכלתי באתר של כוכב נולד לשמוע עוד קצת שירים של בועז.......ובאחד הקטעים האמא מספרת שבהריון האחרון שלה הרופאים התריעו שהלידה תהיה מסוכנת בשבילה.היא לא הסכימה לעשות הפלה .ילדה את בועז ונהייתה נכה בעקבות הלידה.

טוב...טעינו..אבל..באמת..באמת...

מעודה מייצג נאמנה את מה שאנו בעצם.....י ש ר א ל י ם.....נקי אותנטי..בלי פוזות...מפרגנת למרות שזה לא היה הדירוג שחשבתי...אני מאמינה שהשאר יפרצו ויעשו קריירה גם...מה יהיה עכשיו בשישי שבת בערב....???יחסר לי כוכב נולד..אהבתי לשמוע שירים שאולי קצת נשכחו ..ונתנו להם ווריאציה קצת שונה ומרעננת...לילה טוב לכולנו....

טומי*

New member
בועז ה../images/Emo47.gif

אהבתי את סגנון שיריו שבחר, הוא בעיני מייצג את הישראלי היפה. גם את שלומי אהבתי, את מרינה פחות ...את דורון השמן אהבתי אולי יותר מכולן/ם ליל מנוחה!

s h o o s h a

New member
והזוכה הוא...בועז מעודה

ברכות לזוכה המאושר. מפרגנת לו מאד למרות שלא היה הבחירה שלי. שימח אותי מאד שחן אהרוני 'זכה' אף הוא... בחוזה הקלטות. כי הילד הזה, כמה שקטן הוא, כך אני צופה שגדול עוד יהיה. אם רק יתמיד ויעשה את הדרך נכונה. מאמינה שכוכבי כוכב נולד של עונה זו, רובם הגדול מאד מאד מוכשרים, עוד נשמע עליהם ואנו, זקני השבט, נוכל לספר כי אנחנו היינו אלו שגילינו את כוכבי העל של הדור הבא
בוקר טוב אנשים

ben 911

New member
השלב הכי מעניין לטעמי, הוא שלב האודישנים.

זהו השלב ה"גולמי" שבו הזמרים עוד לפני שהם לוקחים סטייליסטים צמודים. ומתחילים לעשות "שטויות",הם מגיעים לבמה בדיוק כפי שהם במקור... והמוסיקה... במיטבה. מעבר לזה, כל ההתנהלות הכבדה מסביב, המסרונים וטונות הפרסומות...פשוט יוצא לי מכל החורים.

יום נעים כולם!

מסכימה אתך שהשלב הראשוני " הבתולי" הייתי אומרת באמת יפה לכשעצמו...למרות שכואב לי לראות את אותם שלא נכנסים באכזבתם..אבל...בכל זאת המתמודדים "נופלים" לידיים מאוד מקצועניות שמוציאים מהם יכולות שאולי הם בעצמם לא היו מודעים...לקחו שירים כמו "הכניסיני תחת כנפך" ששרה טוקאן...מי היה מאמין? בצוע מאלף ומרגש. או אתמול הדואט עם יהודית רביץ מאלף.....יש עוד הרבה דגמאות...שלולא הצוות הסופר מקצועי היה מדריך אותם..הם היו קול יפה וטולו..ובקשר למסחור של כל העניין...כל דבר במציאות היום יומית אצלנו...ר י י ט י נ ג .......אין מה לעשות....הערוץ חי מהפרסומות....

ben 911

New member
מה הטעם להקשיב לשיר יפה...

ולאחר מכן לטשטש את הכל בשטיפת מוח.. מגודש הפרסומות?
בראותי פרסומת.. אני עובר מייד לערוץ המתחרה. עד שגם הוא מתחיל עם בולשיט הפרסומות..

לגבי הפרסומות באמצע מסכימה אתך...

מ ע צ ב ן......כשיש משהו במאוד מעניין ומותח ופתאום טראח פרסומות..לטעמי זה כמו משגל נסוג...אז מה נפסיק לעשות זאת???

ben 911

New member
../images/Emo13.gif הופהההה משגל נסוג..סחטיין עליכום..

מה שטוב אצלך ערדניקית שאת עדיין זוכרת מה זה משגל..
ועוד נסוג?

יחסרא ..על הימים ההם...

הכוונה של הנסוג...מהנסוג הזה נולד בני הבכור...בן...זה כמו לרכב על אופניים..אף פעם לא שוחכים..תגיד מה אני איזה חטיארה???

בן....באודישינם יש גם קטעים

מצחיקים ומביכים לא פחות. אנשים לפעמים לא מודעים לעצמם ורוצים פרסום בכל מחיר עד כדי לעשות צחוק מעצמם. מה שיפה לדעתי זה......לראות את ההתפתחות וההתקדמות של הכשרונות הצעירים שנבחרו.איך מתוכנית לתוכנית הם הולכים ומשתפרים . בקשר לפרסומות.......טוב על זה בנויים רוב התוכניות.אנחנו מנצלים את זה ליציאה למרפסת,הצצה למחשב.שירותים,הכנת קפה וסתם פטפוטים.

ben 911

New member
יש פרסומות העשויות היטב אפילו יודעות לרגש..

ויש משעשעות..אבל אלה ממש בודדות. יש כאלה פרסומות שאת אף פעם לא זוכרת מה הן מפרסמות. את בטוחה שהן מפרסמות דבר אחד, ולמעשה הן מפרסמות דבר אחר. כשאת שמה לב סוף סוף לתוכן... מסתבר לך שלא היית בכלל בכיוון..כשבעצם הם לא היו בכיוון.. בסה"כ בזמן שאנו צופים במקלט ה-TV אנו חשופים לשטיפת מוח.. יכול מאד להיות כאשר את קונה ברשת קניות.. ההחלטות אינן שלך אלא מה שהזינו את מוחך בכל אותן פרסומות.

ביחוד הפרסומת הזאת עכשיו של ACE

איך שהבוהדנה הזאת מתערטלת כולה על מה???מקדחה???אבל יש לציין שאחרי לידה כל הכבוד לה איך שהיא נראית...לי דווקא יש בעייה עם הפרסומות שקשורות לאוכל...גזרתי על עצמי משבע בערב לא לאכול יותר..ואלה השעות הכי בוערות בפרסומות של אוכל.. ולי מאוד קשה..אז אני מחליטה לקרוא ספר..ולי יש מנהג מגונה מילדות לקרוא ולכרסם משו...בעייה...

הפרסומות האלה

שמציגות נשים שמתערטלות בלי קשר למוצר שמפרסמים........לא במקום.

למעלה