כוכבים על אמינם!

Psycho MC

New member
אתה מנסה ללמד אותי?!

שיהיה... ואני לא אומר סתם שטויות! ואני לא מנסה להגיד לאף אחד שמובי הוא הומו ואסור לשמוע את המוזיקה המחורבנת שלו! אני אומר מה שאני חושב וזה נקרא "דעה"... למי שלא יודע... ולא צריך להגיד לי שהדעה שלי היא נכונה או לא... כל אחד והדעה שלו!!!

Emc2

New member
עדיין לא הבנת

אין לי שום בעיה עם הדעה שלך, חוץ מהעבודה שאתה לא בא לנמק את הדעה שלך. תבוא עם נימוקים משכנעים אז אפשר יהיה לפתוח דיון, בינתיים אתם סתם שורף זמן כי לא תצליח להסביר את עצמך בלי שתנמק

Psycho MC

New member
שמע...

...איך אוכל להסביר את זה שאני פשוט שונא את הבנאדם מכל הבחינות ושונא את המוזיקה שלו!!!

B-BALL

New member
עזוב,

הוא מאלה שמתחפשים לאמינם בפורים, גם בגיל 17-18....

Psycho MC

New member
שיהיה...

...תחשבו מה שאתם רוצים ואני לא שם זין!!! ואני לא מתחפש לאמינם בפורים מאיפה הבדיחה של הילדים הקטנים הזאת?!

tomoshe

New member
אני טמבל

אמינם ליריסיסט ופרפורמר כמו שמובי לעולם לא יהיה. מובי מוסיקאי בעשר דרגות טוב יותר. אמינם עד הדיסק האחרון לא הלחין כלום ובאחרון הוא עשה כמה ביטים לא רעים אבל הוא לא מוסיקאי. מובי עושה מוסיקה מדהימה - תקשיב לדיסק האחרון שלו. ומובי לא עושה טכנו ומעולם לא עשה.

f a n a t i c

New member
רובכם מכירים את מובי רק מהתקופה של

אחרי הדיסק הקודם שלו play לפני זה מובי עשה גם עשה גם עשה טכנו.... והוא עשה את זה לא רע בכלל אין ספק שלשני האלבומים האחרונים אי אפשר לקרוא טכנו, אבל לא צריך אוזן מזויינת בשביל להבין שהוא מושפע מאוד... אני לא ממש רוצה להיכנס לדיון על הומופוביה אבל דבר אחד אם היית חושב שיהודים זה מגעיל, יש להם מין אף ארוך כזה, הם קמצנים ומנסים להשתלט על העולם זה היה לגיטימי? ברור שלא וזה מה שעושה את הדעה שלך ללא לגיטימית מה עוד שאין ספק שהגועל שלך נובע מבורות אתה חושב שכל ההומואים לובשים חצאיות ורודות, שומעים דיסקו ומזדיינים והלסביות רוכבות על אופנוע (לא שזה היה נותן לגיטימציה לדעה שלך) אבל תתפלא לדעת שסביבך יש הרבה הומואים פחות מוחצנים ולך תדע כל אחד ברחוב יכול להיות כזה....ספוקי

Psycho MC

New member
לא הבנתי...

...אם ההודעה הזו מופנת אליי אבל בכל מקרה אענה: אין לי שום דבר נגד הומואים!!!

תגיד אתה דפוק????

אתה יודע בכלל מי זה מובי???????? זה אחד מהחלוצים של המוזיקה האלקטרונית בדורנו... וחוץ מזה אל תזיין את השכל אם אתה לא יודע...האלבום טכנו האחרון של מובי היה לפני 8 או 9 שנים מאז הבנאדם התקדם הרבה והתחיל להתעסק בז´אנרים שונים ומגוונים... כמה שאני אוהב את אמינם אבל בכל זאת אני מודה שאי אפשר להשוות את התרומה של מובי להתפתחות המוזיקה לתרומה של אמינם...... הבנאדם פשוט גאון ויוצר מוכשר ביותר ומי שמזלזל בו הוא כנראה ממש טיפש.

kodgirl

New member
בשבילו זה לא קללה

כי הוא דו מיני. (או הוא או הסולן של אר אי אם - הם דומים אז אני לא זוכרת מי מהם אמר את זה. אגב לפי דעתי מובי הוא באמת מוסיקאי גרוע. אר אי אם - לעומת זאת, אחת הלהקות האהובות עלי - כך שנא לא לרדת עליהם).

מה כולכם משחקים אותה???

טופאק שולט!!!! אאוטלואז!!! יה ווסייד פור אבר! מי יכול עליו? טופאק שולט!!!! פאק ביגי ייייההה חחחחחחחח איזה כיף לשחק אותה טופאקיסט

eranmc

New member
הוא גם חבר של מראיה קארי חחחחח

בילדותו הוא היה ילד שכולם שנאו ולא מוקבול ואף ילד שחוטף מכות מילדים. בגלל זה הוא כזה.

תיקון

ה-י-ה חבר... הם נפרדו בדיוק לפני שהיא חטפה התמוטטות עצבים... קשר מישהו? ומאיפה לעזא הפלצת "חוטף מכות מילדים"? זה היה ילד אחד... D´angelo Baily (לימים, ה"תובע") שהכניס לו מכות עד שהוא טס לבי"ח... ההשראה לשיר הענק Brain damage (אגב, מאז המקרה הזה הוא סובל מקוצר קל בראייה ובשמיעה)

eranmc

New member
הנה עוד תיקון...

מראיה חטפה התמוטטות לאחר הפרידה מלואיז מיגואל, ואז אמינם בא, אחרי 2 ההתמוטטוית. בכלל היא זרקה אותו בגלל שהוא ילדותי. הוא כזה עצבני, אני לא מבין למה. יכול להיות שהוא צודק. אולי שהוא יכשל (לא נראה בקרוב) אז גם הוא יעשה איזה תוכנית אצל אופרה ווינפרי ויבכה על סיפור חייו. בקשר לדינאנגלו בילי - מי זה? שמעתי עליו? ומי הוטס לבי"ח אמינם או השני?

מחולק לפסקאות שלך:

1) מה שכתבתי זה מה ששמעתי... לוידע... יכול להיות שאתה צודק... 2) אין לי מושג מה לכתוב פה חוץ ממה אתה עושה בפורום הזה? (חוץ מלפרסם את הפורום שלך, כמובן) 3)זה ילד שהיה איתו בחטיבה שפוצץ אותו מכות (מרשל הוא זה שהוטס לבי"ח) "My first day in Junior high / this kid said: It´s you and I, 3 o´clock this afternoon you die!!" סלים אמר את השם שלו במפורש בשיר Brain damage ולכן הוא תבע אותו ע"ס מיליון דולר על הוצאת דיבה ועוגמת נפש (הבנאדם גם גדל להיות מעין ראפר נדמה לי... והוא טען שהשיר הזה פגע בפופולריות שלו) התביעה, אם אני לא טועה, בוטלה

eranmc

New member
אממ...

1. טוב. 2. חחחחח בטח, טוב. 3. חחחחחח מגיע לו. סתם. אבל עכשיו רצינות, דברים כאלה משאירים כתמים על ילדים למשך שנים, ויש כאלה ששומרים עד זה עד לגיל מאוחר מאוד וזה הורס את החיים (אני מכיר סיפורים כאלה מזעזעים). כל מה שהוא צריך זה לקחת איזה פסיכולוג טוב. בכל אופן בקשר לדיאנגלו הזה - זה לא אותו ראפר ששר ערום בקליפ שלו? הוא כהה עור.

eranmc

New member
נו זה שיר מעפן כזה...

הוא מראה את השרירים הכהים שלו עד לחלק המותר והוא זכה גם לאיזה פרס על קליפ הכי טוב או משהו. שניה אני אחפש תמונה של זה.

Oleg Silver

New member
לללאאא

אתה מדבר על דיאנג´לו לשיר שאתה מדבר עליו שהוא שר ערום קוראים UNTITLED וזה לא אותו אחד שהרביץ לאמינם

למעלה