כוכבים על אמינם!

B-BALL

New member
אתה סתם נלחם

כל מה שאמרת לא רלוונטי בגרוש. שאלת אותי למה מה שאמרתי הוא לא דבילי? הסיבה היא שזו דעתי בנושא הזה. כמו שלכל אחד יש דעה בנושאים כלשיהם, גם לי יש. אתה חושב שהדעה שלי דבילית? סבבה, זו דעתך. אבל זה ממש לא אומר שהדעה שלי באמת דבילית, כמו שאתה חושב. אני למשל, חושב שהדעה שלך דבילית. אז מה, זה אומר שהיא באמת דבילית? הדבר היחיד שזה אומר, זה שאני חושב כך. זה ממש לא אומר שזה נכון. קאפיש?

B-BALL

New member
חחח הדגש השני היה אמור להסתיים אחרי

המילה "שאתה"....סורי על הבלבול :)

tomoshe

New member
הסבר אחרון ודי

דעתך אינה דבילית בצורה סובייקטיבית היא דבילית בצורה אובייקטיבית ולכן אני יכול לקרוא לה דבילית. אם היית אומר שצריך למסור את השטחים או לחלופין צריך לכבוש אותם זה עניין של דעה ואפשר להתווכח על זה - אבל אם אתה אומר ששתיים ועוד שתיים שווה חמש אז זה דעה דבילית. והמשפט "צריך לפחד מכל ההומואים (או בניסוח שלך - הומופוביה זה לא רע)" זה מקביל למשפט שתיים ועוד שתיים שווה חמש = דעה דבילית = מ.ש.ל. (מה שצריך להוכיח). קאפיש?

B-BALL

New member
תראה

קודם כל, אתה לא יכול להגיד על משהו שאתה אמרת, שהוא נאמר בצורה אובייקטיבית, כי אתה אמרת את זה. כך אתה חושב. זה הכל. להגיד שהומופוביה זה לא דבר רע, זה לא מתקרב לטמטום של להגיד ששתיים ועוד שתיים שווה חמש. ממש לא. עובדה שיש המון אנשים שהם הומופובים בעולם, אבל אני בטוח שאין אפילו אחד (ואל תתחכם ותגיד לי "תינוקות", "משוגעים", "טמבלים" וכאלה, אני מדבר על אנשים נורמליים) שבאמת חושב ששתיים ועוד שתיים שווה חמש. על השאלה "האם הומופוביה זה טוב או רע?" אפשר להתווכח בקלות, ואם תרצה, אני אוכל לתת לך דוגמא של דיאלוג כזה שמתנהל בין שני אנשים שמתווכחים בנושא. זה לגמרי לא דבילי. אולי לדעתך. ודבר אחרון - אני מתייחס להומופוביה לא בדיוק בקטע של "לפחד" מהם או משהו. כאילו, מה זה לפחד מהם? ראסמי זה מצחיק אותי, "פוביה"? מה פוביה? ממה בדיוק? מהומואים? בחייך....מה שכן, אני מתייחס למושג "הומופוביה" יותר בקטע של לשנוא אותם. ממש לא לפחד. פשוט לשנוא אותם. להיגעל מהם.וזו זכותי המלאה. ואם אתה אומר שזה דבילי, אתה יכול להגיד. זה ממש לא אומר שזה באמת דבילי.

B-BALL

New member
וואי עוד פעם נדפקתי עם הדגשים...

נראה לי שאני צריך להתאמן על זה או משהו.... :)

לולו15

New member
האמת גילו שזה לא פוביה

פסיכולוגים ומדענים בדקו את העניין וזה לא פחד מהומואים רק שעדיין לא גילו מה זה

Psycho MC

New member
הסבר...

זה לא בדיוק פחד... זה משהו כמו "התנגדות" להומואים... ואמינם בכלל לא כזה... זה שהוא מקלל כל אחד הומו זה בגלל שזו הקללה היחידה שפוגעת בגבריות של מישהו אז זה הכי טוב להגיד להגיד לראפר אם רוצים לרדת עליו... ואמינם הופיע עם אלטון ג´ון אפילו... אז הוא לא נגד הומואים עצמם

סתם שאלה את מטומטמת או שאת עושה את

עצמך? איך להיות הומו פוגע בגבריות??! אני מקווה שזאת שאלה רטורית כי אים לא אז את בטח לא יודעת מה זה הומו! ואין שום דבר רע בלהיות הומו כל עוד אתה לא כזה זה פוגע בסטרייטים שקוראים להם הומואים אבל המוח שלך כניראה לא מספיק מפותח כדי להבין!!! יואו את כל כךל מטומטמת!!!!

לולו15

New member
למה מה אתה תופס מעצמך

איזה יוצא גטו ואחד שגדל באיזה שכונת מצוקה תתחיל להרגיע כי אני שומעת ראפ עוד לפני שאתה ידעת מה ההבדל בין היפ הופ לראפ אז להרגיע ואין כל רע בהומואים הם בדיוק אנשים כמוך רק שהם יותר חמודים ממך זה בטוח אז תקפל את האגו ולך חפש אותי בסיבוב

יייווואאו7וו בכל משפט את מוכיחה את

הטימטום שלך!!!!!! מה הקשר לזה שאת שומעת ראפ?!?!?!?!?!מה הקשר ליוצא גטו? ומי אמר שהם לא כמוני?!?!?!?! זכות כל בנאדם לא לאהוב הומואים לא בתור אנשים אלא בגלל שזה מגעיל אותם יחסי מין בין שני גברים! אישית אני לא הומופוב אני פשוט לא מבין את הבולשיט שאת אומרת!!! את מדברת בולשיט זה לא יאמן!!!

לולו15

New member
סתם ראיתי פה את ההודעות שלך

ואתה הבן אדם הכי מגעיל ש"הכרתי" אתה תופס מעצמך כאילו אתה איזה טופאק אז די עם ההתלהבות כי זה מגעיל

מה הקשר טופאק?!

גוד דאמט!!!!!!! מה מגעיל שאני אומר שלכל אדם יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה? ייאייאייייאאאא די די די אני מפסיק להגיב

kodgirl

New member
אז הגבריות שלך בעצם באה לידי ביטוי

בזה שאתה נמשך לנשים? (וזו אשכרה שאלה כי מעניין אותי לחשוב איך בנים...או פחות בן אחד ששאלתי (אתה) רואים את זה). אגב הומופוביה בהרבה מקרים זה אכן פחד. קראתי על זה כתבה (אני אוהבת לקרוא כתבות הנוגעות לפסיכולוגיה) שטוענת שחלק מההומופובים פוחדים לגלות טיפה משיכה לבנים (היה פעם משהו עם זה שג´ורג´ מסיינפלד אמר) ולכן מעדיפים להרתע ולשנוא אותם.

לולו15

New member
כן

וגם אמרו שמי שיוצא נגד הומואים מתברר שהוא הומו בעצמו

BIGO-G

New member
צודקת 100%.

ההומופובים או שהם אנשים טיפשים וילדותים(לרוב) או הומואים שמפחדים להודות בזה. הדוגמא הטובה ביותר לדבר השני היא בסרט אמריקן ביוטי, על השכן ההומו המבוגר, ותיק הנחתים. בכל אופן לולו15 את נאבקת פה באנשים שהם הדבר הראשון שציינתי ולא השני. בכל אופן הומוסקסואליות(וגאיי בכלל) זאת אומנם דרך חיים שלא נראת לי טבעית אבל מקובלת עלי מ2 סיבות עיקריות, שההומואים היו פה מתחילת ההיסטוריה ותמיד היו גברים שהעדיפו משכב זכר ואהבת גבר מאהבת אישה(בתורה למשל זה מופיע המון, דוד ויהונתן למשל). הקיצר הומואים ולסביות הם בני אדם, לטוב ולרע. אין שום פסול באיך שהם חיים ולפסול אותה זאת סתם שנאה ושטויות שיש לבנאדם בראש. הביגו

B-BALL

New member
פששש איזה ספיץ´ עומר

לא ידעתי שאתה חושב שאני טיפש וילדותי, אז טוב שאמרת את זה לפחות עכשיו. כמו שאומרים, עדיף מאוחר מלעולם לא. ודרך אגב, בקשר לדוד ויונתן, אף פעם לא הוכח שהם באמת היו חובבים....זה שדוד אמר ליונתן "גדולה הייתה אהבתי אליך מאהבת נשים" או משהו כזה, זה לאו דווקא אומר שהוא היה מזיין אותו בתחת. יכול מאוד להיות שהם היו חברים ממש טובים, ממש אחים אחד בשביל השני, ושהחברות הזאת שלהם הייתה חשובה לדוד יותר מאהבתו לנשים (או יותר נכון - חרמנותו לנשים). הגיוני לחלוטין.

למעלה