כוכבים על אמינם!

לולו15

New member
האהבה של יהונתן ודוד

לא הייתה בצורה של חתונה והכל זה היה יותר משהו כמו אח ואח.. אבל כן גם לפני שכל העניין של קשר הומו-לסבי היה חוקי היו הומואים ולסביות אגב...משהו שאולי לא ידעתם..הומואים ולסביות עזרו ליהודים לצאת מהגטאות במלחמת העולם השניה

B-BALL

New member
וואו!

עכשיו כשציינת את העובדה הזאת אני כבר לא הומופוב. עכשיו אני אוהב אותם וכבר לא נגעל מהם ולא שונא אותם. או שלא.

B-BALL

New member
ומי אמר שדוד ויונתן התחתנו?!

הוא בסה"כ חושב שהם היו הומואים ואהבו לדחוף אחד לשני, הוא לא אמר שהם התחתנו או משהו. חייבים להתחתן כדי שיהיה אפשר להזדיין?! "זה לא היה בצורה של חתונה" עלק....

kodgirl

New member
תודה .

אכן מעניין, אני די בטוחה שיש כל מיני סוגים של רתיעה. אגב, יש בירושלים מועדון גאייז שנקרא לולו.

ובהודעה זאת את אמרת ש.....

את מטומטמת...... הסתכלת במראה ונבהל והמחו שלך קיבל בלאקאאוט?מה כתבת שם? כי סתם היה נידמה לי שרמזת לכך שאני הומו או דו מיני

ועוד משהו

כבר אמרתי שאני לא הומופוב יא פוסטמה מה את באה להגיד פה?! די הסתמתי אותך!!! אל תדברי כי את יורקת לכל כיוון כשאת מדברת יא מפחידה שכמוך! באת לרמוז שאני הומו כי אני הומופוב?אבל אני לא!!! אז אכלת זין![בין שאר הדברים שאת בולעת!] אל תדברי אלי יותר לא קלטת מהאי סי קיו? עכשיו כשכתבת הודעה אלי ניזכרתי איך את ניראית וניראה לי שאני עומד לסבול מתת תזונה השנה!

Psycho MC

New member
זה מובי...

...הקוקסינל הזה אומר... מה לעשות אין הרבה אנשים חכמים...

Emc2

New member
שאני יבין

אתה קורא למובי קוקסינל? עצוב, עצוב מאוד. בן אדם שקידם מאוד את המוזיקה האלקטרונית. תגיד אתה לא חושב מדי פעם שאמינם יכול לטעות גם? הוא לא מושלם, הוא רחוק מלהיות מוזיקאי טוב כמו מובי. אז די, חלאס הבנו אתה אוהב אותו, אבל אל תקלל אומנים אחרים, הם עובדים קשה בדיוק כמוהו, אם לא יותר

Psycho MC

New member
מה אתה טמבל?

אתה אוהב את הזבל הזה שנקרא "טכנו"?! אמינם "רחוק מלהיות מוזיקאי טוב כמו מובי"?! וואט דה פאק?! למובי אני קורא הומו כי זה הקללה היחידה שפוגעת... ובזה אני רוצה להגיד עד כמה אני שונא אותו ואת המוזיקה שלו!!! עוד אחד הומו אסטרונאוט איזה קליפ דפוק זה די... ואמינם עושה מוזיקה הרבה יותר טוב ממובי הדפוק הזה... מוזיקה אלקטרונית... עוד אחד... מה אתה הומו, מה אתה שומע מובי?!

HaWk34

New member
מה אתה טמבל?

רואים כמה שאתה לא מבין ואתה מושפע לגמרי מאמינם הערצה עיוורת קוראים לזה מובי לא עושה ולא עשה טכנו אפעם אמינם אמר את זה, אתה חוזר אחריו, כמה מפתיע ששניכם עשיתם את אותה טעות. בדיוק היה פה דיון על סגנונות מוזיקה אחרים ואת מדגים בדיוק את מה שאני ועוד הרבה אמרו פה, אתה מאלה שכל דבר שאתה לא שומע זה חרא זה להומואים זה לא מאגניב, נכון!?!?!! מובי הוא אחד מהחלוצים בשנים האחרנות אם לא בעשור האחרון של המוזיקה האלקטרונית, אתה בטח שמעת שירים שלו שלא ידעת שהם שלו ואמרת וואי יפה... אז וואי... אתה הומו.... איזה מאגניב, אתה לא חושב?!?!?!

Psycho MC

New member
אז קיצר...

מובי עשה ועוד איך עשה טכנו!!! ואני לא "מעריץ עיוור" של אמינם, כפי שאתה אומר, ואני לא מסכים עם כל מילה שהוא אומר... אבל אני לא רוצה לפרט ומי אתה בכלל שאסביר לך דברים?! ועוד חשבתי שמובי כזה טמבל לפני שבכלל היה ת´קטע הזה שמובי קרא לאמינם הומופוב וכאלה... לא חשוב!!!

Emc2

New member
סתם שאלה היפותטית

נגיד אמינם מחר יוציא שיר שהוא אומר שדרה לא עושה מוזיקה טובה, וסנופ דוג רק מזיין כלבים כל היום. תפסיק להקשיב לשניהם? אפילו שאתה אומר שאתה אוהב אותם? תבין, אתה מקשיב לאמינם ונהנה להקשיב לו, אז בכיף, למה לא. אבל זה שהוא אומר "מובי הוא הומו שעושה טכנו" רק כדי למכור עוד חמישים אלף עותקים מהדיסק שלו, לא נותן לך זכות לרדת על בן אדם שמשקיע את הנשמה שלו במוזיקה, להבדיל מאמינם שמשקיע את הנשמה שלו בלאמן צבא פרטי של מעריצים מחומצנים ולקלל את כל תעשיית המוזיקה העולמית בדרך. מובי לא עושה טכנו, כמו שאמרו כבר. הוא עושה מוזיקה אלקטרונית כשהוא משלב טכנו, האוס, דאנס ועוד הרבה סגנונות. זה שהוא לא קילל את כל העולם וצועק כל חמש שניות FUCK U לא אומר שהוא מוסיקאי לא טוב. אז אתה לא אוהב את מובי. זכותך. אבל עם אתה לא אוהב את מובי כי שמעת שאמינם מקלל אותו, אז אתה ממש מעורר רחמים. אז ככה הדעות המנומקות שלך ולך לעזעזל, כי אתה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים, ולעוד הרבה אנשים פה.

Psycho MC

New member
דבר ראשון:

אם זה יקרה אני לא אפסיק להקשיב להם... וזה לא יקרה לעולם... דבר שני:אני אומר על מובי שהוא הומו רק בגלל שאני בעצמי שונא אותו... ואמינם לא קשור לזה!!! דבר שלישי: אני לא שם זין אם אני מעצבן פה מישהו... אני יכול להגיד מה שבא לי ומי שלא אוהב את זה אז חפיף כל אחד והדעות שלו... ואם מישהו אומר לי לסתום ת´פה ולא להגיד מה שאני חושב אז שיילך להזדיין

Emc2

New member
אני לא אמרתי לסתום לך את הפה

פה זה לא קומניזם.... מה שאני אומר שהדעות שלך לא מנומקות, מה ההגיון שלך לבוא להגיד מישהו הומו? אם תבוא כמו בן אדם תכתוב כמה משפטים על למה אתה לא אוהב את המוסיקה שלו אז אחלה, אבל אם אתה בא זורק משפט כמו "מה מובי ההומו הזה? אתה מקשיב לו?" אתה מה אתה חושב תהיה התגובה שלי? בוא, אל תשפיל את עצמך עוד יותר, אתה רוצה לכתוב משהו? כמו בבית ספר, תנמק, אחרת זה נכשל. והעובדה שאתה שונא מוסיקאי רק מראה כמה שאתה בור. יש הבדל ברור בין לשנוא מישהו לבין לא לאהוב את המוסיקה שלו. אז עכשיו תחליט, אץה שונא את מובי בתור בן אדם? בא לך לשרוף לו את הבית? או, שאתה סתם לא אוהב את המוזיקה שלו.

Psycho MC

New member
מה שאני אומר...

שאני שונא את מובי ואת המוזיקה שלו כמו שאני (ורבים מאיתנו) שונא בריטני ספירס למשל... את הבנאדם עצמו... ועוד הוא עושה מוזיקה שאני שונא... ואני קורא לו הומו בגלל שאני רוצה להראות עד כמה אני שונא אותו...

ראםJarasMan

New member
מובי בטח קורא את ההודעה שלך עכשיו

בבית, והוא בטח מתבייש כל-כך בגלל מה שאמרת לו- אז הוא החליט לא להגיב

Emc2

New member
טוב עזוב

באים מדברים איתך כמו עם בן אדם... אבל אתה לא מבין... ניסיתי להסביר... ללמד אותך איך מנמקים, אבל עזוב אתה לא רוצה. אז שב תקשיב לאמינם בסבבה... בכיף אחי למה לא אבל אל תפלוט שטויות בקצב

למעלה