כוהן זקן אחד בדרך...

JuffoWup

New member
התמונה, אגב

היא לא של כוהן דת, אלא של "כוהן הברברי"- דמות מעולם הדיסק של ברברי גיבור מזדקן.
 

JuffoWup

New member
לא כולם קראו פה את דיסקוורלד ניהאו

גילוי נאות וכל זה...
 

מירטל

New member
לא - קראו - דיסוקוורלד :

או יותר גרוע בשבילך : לא קראו פרצ'ט בכלל.
 
לאו דווקא

קראתי קצת פראצ'ט, ולא התרשמתי במיוחד. סתם אחד שמנסה להיות דאגלאס אדמס ולא הולך לו. לא לקרוא את אומברטו אקו זה חור בהשכלה (מצד שני, אדם עם חור בהשכלה לא מסוגל להבין את אקו) - לא לקרוא את פראצ'ט זה סתם ויתור לא נורא על מצחיקן מספרות הפנטזייה.
 

JuffoWup

New member
פראצ'ט יותר טוב מאדמס

תקרא יותר לפני שתגבש דיעה מוצקה בנושא.
 

ננסק

New member
פראצ'ט לוקח את אדאמס בהליכה לאחור

תוך זינוקים, קפיצות, דילוגים וריקודים. מי שלא קורא את פראצ'ט, מפסיד מכל בחינה. הוא הרבה, הרבה יותר מ-"מצחיקן", מה שקצת יותר קשה להגיד על אדאמס. (אני מאוד אוהב את אדאמס, אבל הספרים שלו אף פעם לא נתנו לי יותר ממסר אחד, וקשה להגיד שיש בהם ערך ספרותי רב. על הספרים של פראצ'ט קשה להגיד ההיפך.)
 
לא שאני ממעריציו של אדאמס

ישנו דמיון בין פראצ'ט לאדאמס - שניהם מאוד בריטיים, על ההומור היבש הכרוך בעניין. אלא שאת אדמאס מצאתי ישיר וקולח יותר, ואילו את פראצ'ט כטרחני למדי. ואקו לוקח את שניהם בהליכה לאחור - גם במה שקשור להומור.
 

Ihavenonick

New member
מצאתי שההפך אצלי הוא הנכון

ספריו של פראצ'ט היו יותר קולחים לקריאה בשבילי מאשר ספריו של אדאמס. אני מת על ספריהם של שני הסופרים הנ"ל, אולם אני מעדיף עדיין יותר את פראצ'ט
 

Nihau

New member
תקרא את night watch של פראצ'ט

לדעתי זה יציג בפניך פן נוסף שלא ראית בו עד כה
 
למעלה