כואב לי הראש

Bodom-child

New member
אתה מדבר שטויות

אתה כמו אחד מאלה שאוהבים בריטני ספריס כי כל היום הם יושבים מול האם טי וי ורואים אותה ואז היא נכנסת להם לשכל. רק שאצלך אתה רואה MTV2 ושם רואים חרא אמריקאי שכזה שהוא בעצם המיינסטרים של המטאל... קודם כל תמצא חברים שכן שומעים מטאל ותסתובב בחנויות דיסקים ותשמע מטאל אמיתי כמו MANOWAR, MEGADETH, IRON MAIDEN ואם יהיו לך ביצים מספיק גדולות תתחיל לשמוע גם DIMMU BORGIR, DARK TRANQUILITY, SALEM ואולי אז תבין שמה שכתבת זה שטויות.

תגובה

קודם כל אני ממש לא כמו אוהבי הפופ וחוץ מזה אני לא חושב שאני רואה חרא אמריקאי כי אני בעצם נהנה מלהקות כאלה ודרך הגב אני כן שומע MEGADETHו IRON MAIDEN ורק לידעתך למגהדט`` יש קליפים והם מאוד מוסחרים ואת הקליפים שמעתי בMTV 2

Bodom-child

New member
אתה ממש עיוור

יש לך ראייה סלקטיבית..... אתה ראית אותי כותב משהו על מסחור ? תשמע את הדיסקים הישנים שלהם קרי ראסט אין פיס, פיס סלס וכאלה !

Metal_F

New member
לגבי סליפנוט...

תעשה טובה wait and bleed בנוי כמו הרבה שירי ראפ ששמעתי בחיים שלי. תיקח דוגמא יותר טובה - spit it out תקשיב לפתיחה לבתים לפזמונים רק כשחושבים על זה מבינים כמה זה ראפ עם דיסטורשנים.

Metal_F

New member
אוי וייזמיר

אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שאתה עוד קורבן חסר אונים של אמטיוי2 וכל החרא הזה...אז המלצה אישית: תתפתח...תרחיב את אופקייך המוזיקליים אם אתה רוצה יש פה הרבה מאד אנשים שירתמו למשימה להציל אותך (כן, כן-עד כדי כך) וזה לא שאני באה לכפות עלייך את הטעם שלי או שוללת את הטעם שלך פשוט זה מאד ברור שלא בדקת מה יש לעולם המוזיקה הכה רחב להציע לך-אז כדאי שתעשה את זה. ודחוף.

page

New member
בטח שיש כזה דבר ראפ מטאל

זאת הגדרה מוסיקלית לעומת זאת ניו מטאל זאת לא הגדרה מוסיקלית זה כינוי למטאל של היום שמתאפיין במכנסיים רחבות וכל השטויות האלה..

a_duck

New member
``מכנסיים רחבות``...

אם ניו מטאל מתאפיין ב``מכנסיים רחבות`` אז זה גם כולל את הראפ מטאל...כי מה זה ראפ? ההבדל היחיד זה שלימפ ביזקיט לבנים וICE T שחור...

ed4343

New member
אבל..

ניו מטאל זה לא סגנון מוסיקלי! נכון הוא כולל בתוכו להקות ראפ מטאל כמו לימפ ביזקים לדוגמא אבל לא כל הראפ מטאל לדוגמא body count (התפרקו כבר) ואינקובוס ניו מטאל שוב פעם זה כינוי למטאל המוכר של היום שמתאפיין במכנסיים רחבות

Metal_F

New member
....

נו מטאל זה גל מוזיקלי, שכולל בתוכו את כל להקות המטאל היותר מוכרות (המיינסטרים בארה``ב ובכלל כמו שנאמר פה) של שנות האלפיים (פחחח) זה לא סגנון מוזיקלי(!) הבעייה היא שחושבים שכן בכלל שכל הנו מטאל נשמע אותו דבר (פאפא רוצ`, לימפ ביזקיט,פיצ`שיפטר וכו`) מצב שמאד מקביל למה שקורה בפופ. וזה לא מצב טוב.

OPERATi0N_iVY

New member
איפה יש בפאפא רוץ` ראפ? בכל השירים

בינתיים שמעתי 3 שירים של פאפא רוץ` ושניים מהם הם מהקליפים האלה בMTV וכל השירים שלהם הם שירי ראפ חוץ מהפזמון. הומו ---> רק בגלל שראית גיטרה בקליפ זה לא אומר שזה HEAVY METAL. אז גם ג`ורג` מייקל יהיה מטאליסט.

a_duck

New member
כן...

יש את ההומואים ששומעים כל דבר שיש בו גיטרה ולא משנה מה הם עושים כי הם חושבים שאז הם יהיו ``המורדים`` בMTV וישמעו רוק ולא פופ ויהיו מגניבים...

page

New member
הגראנג התפתח בסיאטל אבל..

לא כל להקות הגראנג באו מסיאטל הוא פשוט התפתח משם עם להקות כמו פארל גאם ונירוונה ואליס אין ציינס יש הרבה להקות גראנג שהם לאו דווקא מסיאטל כמו silverchair ו bush לדוגמא..

kirk hammet

New member
אה

גם אני שונא את כל השמות האלה של הסגנונות. די כבר כמה אפשר לסבול. שיגידו איזה להקה זאת וזהו. הפיקסיז נראה לי גם גראנג`. וגם אם סגנון מסוים מקורו במקום מסוים - זה לא אומר שבמקום אחר לא יכול להתפתח להקה באותו סגנון. די להדביק שמות לסגנונות. קיר קמט

ובכן

פיקסיס הביאו השראה רבה ל``גראנג```, הם האמא של ה``גראנג```. ובאמת, שמות זה דבר מטומטם. נפסיק עם זה

למעלה