כואב לי הראש

a_duck

New member
חחחחח

פשוט תנסה לשמוע לפעמים משהו שהוא לא נועד רק בשביל כסף...

a_duck

New member
אה...

תשאל מישהו בחנות שימליץ על דיסקים טובים אם אין לך חברים ששומעים מטאל או תנסה סתם לראות כל מני להקות באתרים ולהוריד שירים שלהם עד שתמצא משהו שתאהב...

OPERATi0N_iVY

New member
אתה הומו KURT IS THE KING...

1. קורן הם חרא 2. אתה הומו 3. בהודעה הקודמת שלך ל A_DUCK ``איך אתה מעז להגיד שקורט הוא דפוק???`` הוכחת לנו שאתה פריק מפגר בתחילת הדרך... 4. אתה הומו 5. אל תדאג....אתה לא ``תתפתח`` אתה תישאר עם נירוונה בערך שנתיים ואז אתה תקבל מכות בדיוק כמו רביד אבל מסיבה אחרת - בגלל שאתה הומו ושומע להקות של הומואים. 6. אתה הומו

תגובה

1. לדעתי קורן אחלה להקה 2.אתה דפוק מטומטם שרק יודע לקלל 3.מה רע ב``פריק`` למרות שאני לא פריק אבל יש לי הרבה חברים שהם ``פריקים`` 4.לדעתי קורט הוא מוסיקאי גדול 5.מי זה רביד ? 6.ותגדיר להקות של הומאים 7. אתה לא חושב שנגיד אין סינק קצת יותר הומאים מי נגיד נירוונה או קורןאו מגהדט`` 8. אתה מתלהב מטומטם שלפי מה ששמתי אין לך הרבה מה לעשות בחיים

a_duck

New member
אל תדאג...הוא יותר חכם ממך....

וגם מבין במוזיקה קצת יותר....וקורן זאת להקה של הומואים...הם עלובים...

דעתי...

הוא ממש לא יותר חכם ממני הוא סתם מתלהב מטומטם ואולי הוא מבין יותר במוזיקה אבל זה בעיקר בגלל גיל גישה למקורות וחברים לא בגלל רצון או חוכמה ואולי לדעתך קורן עלובים אבל לדעתי הם אחלה להקה עם אחלה שירים והם לא פחות ``ממוסחרים`` ממגהדט``

ed4343

New member
מה פתאום אתה משווה את קורן למגאדת??

קורן עמוק מאוד בתוך הניו מטאל והמסחור שסובב לו מגאדת לעומת זאת בכלל לא ממוסחרים למרות שאני חושב שהם דואכים לאט לאט ועדיף להם לפרוש בשיא הם הוציאו כבר את הדיסק הכי טוב שלהם ושיא היצירות שלהם-rust in peace כמו justice for all של מטאליקה

zambush

New member
אהה

כן אבל בכלל, אמנים הומואים שרוצים פרסום לא מהססים לצאת מהארון, זה עוזר להם למכור טוב יותר. דוגמה: ג`ורג` מייקל, שיניד אוקונור.

OPERATi0N_iVY

New member
אסור להראות קליפים של אמנים הומואים

באמ טי וי....כי סך הכל זה משפיע על כל הדפוקים האלה בגיל ההתבגרות ולא נראה לי שמישהו מעוניין פה שיהיו יותר הומואים... האמנים האלה סתם מרגיזים....שינגנו את המוסיקה שלהם במועדוני גייז או משהו...

zambush

New member
שמעת על המושג אפלייה מתקנת?

כנראה שלמדתי יותר מדי אזרחות. בכל מקרה, החבר`ה שם ב- MTV כנראה שמעו על זה קצת יותר מדי.

OPERATi0N_iVY

New member
אתה כזה הומו מה אתה עונה לי בכלל?

הבעיה: אתה הומו שקורא נראה לי את כל ההודעות המסריחות של הפריקים בפורום רק כדי שיהיה לו על מה להגיב... פתרון: או שתפסיק להיות הומו או שתתאבד כמו קורטי בוי....

סתום....

יאללה תסתום כבר יה מתלהב מסריח מי אתה חושב שאתה מבין גדול במוסיקה אתה סתם אהבל שאין לו מושג ועם הייתי אתה הייתי מתאבד באמת

Metal_F

New member
מה?! מה קרה לך..

manowar וסימפוני אקס להקות מוכרות בטירוף. אני מתכוונת בגדר שומעי המטאל/רוק. אם זה להקות מחתרתיות אז אני לא יודעת מאיפה הצלחתי לגרד את כל הלהקות שאני שומעת. לגבי קרמטורי שמעתי עליהם אבל לא אותם. מה הם מנגנים?

a_duck

New member
אולי תקראי קצת?

אחרי ההודעה כתבתי שהתכוונתי שזה להקות לא מוכרות בשביל ההומואים ששומעים לימפ ביזקיט....לא התכוונתי שזה לא מוכר בין אלה ששומעים מטאל...

למעלה