כואב לי הראש

כואב לי הראש

אולי כל הסלידה שלי מכל הסגנונות כגון דת`, פאנק, פולק נובעת מבורות, אבל בשביל זה אתם פה. אז תעזרו קצת עם כמה שאלות מטרידות: 1. מה זה פוסט רוק? 2. אם הגראנג` הוא סגנון שייחודי לסיאטל, אז איך תסבירו את הסמאשינג פאמקינז, שמוצאם משיקגו? או שהם בכלל אלטרנטיב רוק? אוח.. שמישהו יביא לי אקמול 3. ואיזה סגנון הפיקסיז?

mephisto

New member
יש לי שאלה.

מה זה משנה?! אני אוהבת רוק כבד, או heavy metal או אני לא יודעת איך קוראים לזה! כל השמות האלה מטריפים! והאמת, שאני בכלל לא מבדילה ביניהם. אם אתה אוהב, זה העיקר! אל תתעסק בקטנות. עוד יאסרו אותך על זה.

כן, הממ..

אני יודעת שזה חתיכת סמטוחה לסווג את כל סוגי הרוק, אבל לפחות ככה אפשר למצוא עוד דברים שימצאו חן בעיניך. למשל, אם את אוהבת את לימפ ביזקיט ואת יודעת שזה מטאל ראפ, אז את יכולה לחפש עוד כאלה באותו סגנון ולמצוא את פאפא רואץ`. אוקיי, אוקיי, אל תבצעו בי לינץ`... אני יודעת שאלה חרא של להקות, אבל אין לי מספיק תאים פעילים במוח בשביל למצוא דוגמה יותר טובה. אז תסלחו לי. נ.ב. אני בת!

a_duck

New member
מטאל ראפ?

מנסה להמציא ביטויים חדשיםאו משהו? אם כבר אז NEW METAL או NEW WAVE או אדידס מטאל...

משהו על עכזריות

זה ממש עכזרי מצידך לסווג את ליפמ ביזקיט העלובים עם מטאל ראפ שלהם באותה תיקיה כמו פאפא רוץ`` המצינים שבכלל לא דומים ללימפ ביזקים והם אומנם לא עושיםHARD ROCKאבל בהחלט לא עושים לא עושים רוק ראפ

a_duck

New member
אמ...

כותבים ``אכזרי`` לא ``עכזרי``... ובקשר ללימפ...אתה חושב שהם עלובים..אז מה? זה אותו סיגנון גם אם אני שומע בלאק ואני חושב שמרדוק עלובים אני לא אגיד שזה לא בלאק כי אני לא אוהב אותם...ככה גם לימפ ביזקיט זה NEW METAL בדיוק כמו פפה רואץ`...ויש להם מספיק ראפ...

אתה מחמיץ את הנקודה

בלי קשר נגיד יש אני נורא אוהב רוק כמו נגיד של הפפרס (בלאד סוגר) ואני לא אוהב להקות ששהם בדיוק אותו סגנוןו עדיין אני לא אומר שהם לא אותו סגנון . ואיפה יש בפאפא רוץ`` ראפ

a_duck

New member
הם שרים בקצב ראפ...

ואפילו השירים בלי ראפ...הם עדיין NEW METAL ואין דבר כזה ראפ מטאל...

אליך

תגדיר ניו מטאל .ותתחשב בזה שאין לי חברים אוהבי מטאל והמקור העיקרי שלי למוזיקה זהפורומים אחי וערוץ MTV2 בלווין שזה ערוץ רוק

a_duck

New member
אה...

להקות כמו KORN LIMP BIZKIT PAPA ROACH הSLIPKNOT החדשים גם SYSTEM OF A DOWN...למרות שיש כאלה שחושבים שזה הארדקור... סתם גל חדש של להקות שמנסים לשלב קצת ראפ וחרא כזה...

עכשיו הגזמתה

מילא פאפא רוץ`` (שגם זה לא נכון) אבל KORNו SLIPKNOT זה כבר מוגזם אני לא יודע מה עובר אליך שתיים זה רוק כבד שמאוד דומה למטליקה ואין שום דבר שמה שדומה לראף תגיד לי מה הכשר בין לראף?WAIT&BLEED

a_duck

New member
אמרתי כבר...

אומרים ``הגזמת`` ו``ראפ`` אמרתי שלא כולן עושות ראפ ומטאל...חלק מהלהקות משלבות כי לכל להקה שרשמתי יש שירים עם ראפ...אולי לא כולם אבל יש...NEW METAL לא חייב להיות עם ראפ זה סתם להקות חדשות שמנסות לעשות הארדקור...ואני מדגיש מנסות... ומטאליקה זה לא רוק כבד...זה טראש מטאל...

לדעתי הקטע שלך הוא..

סתם לאהוב דברים מחתרתיים בגל שהם מחתרתיים ולא בגלל שזו מוזיקה טובה שאתה נהנה לשמוע לדעתי עם תשמע שיר רוק טוב MTVב לא תואהב רק בגלל שהוא נמצא שם והוא לא מחתרתי

a_duck

New member
זה כבר דבילי...

אני אוהב מוזיקה לא בגלל שאף אחד לא מכיר את הלהקות...פשוט אני אוהב דברים כבדים ובMTV אין כאלה דברים...וחוץ מזה אני אוהב גם להקות מפורסמות...ובMTV אין שירים טובים הכל שם זבל ממוסחר להקות שמוציאות דיסקים עם 12 שירים שנשמעים אותו דבר בשביל לא להשקיע יותר מדי זמן ולהרוויח יותר כסף...ואם בMTV יתחילו להראות את DYING FETUS אני אמשיך לאהוב אותם למרות שזה לא יקרה... אולי באמת עשיתי רושם כזה כי דיברתי רק על להקות חדשות עכשיו...דיברתי עליהן כי שאלת מה זה NEW METAL אז אמרתי לך...

a_duck

New member
ועוד משהו...

יש להקות לא מוכרות שאנע לא אוהב...כמו SYMPHONY X MANOWAR CREMATORY בלה בלה בלה... פשוט מה לעשות שהמוזיקה שאני אוהב לא מראים אותה כל היום באם טי וי...

Bodom-child

New member
ממ מנוואר לא מוכרים ?

הם די מוכרים אני חושב... כל מטאליסט מתחיל חייב לדעת מי הם...

a_duck

New member
יחסית...

בשביל מי ששומע מטאל (ולא קורן) ברור שזה מוכר...בשביל הזה שדיברתי איתו לא נראה לי שהוא ממש שמע עליהם...ומה הטעם לדבר איתו על להקות פחות מוכרות אם אפילו את אלה הוא לא מכיר?

Bodom-child

New member
גם נכון...

תראה, אני מקווה שמקורן הוא יגיע למטאל האמיתי ולא ישאר במה שהוא שומע, שיתפתח קצת. גם אני פעם בימים אפלים שמעתי בון ג`ובי וגאנס, כשהם היו הרוק המינסטרימי ואז לאט לאט הגעתי למה שאני היום

למעלה