המוצא קשור
כי פה בארץ ישראל (המזרח התיכון, למי ששכח.....) יש המוני יהודים ערבים. ויהודיות ערביות מאופיינות במבנה גוף שקיים פה, באיזורינו. המודל האירופאי כולל בחורות צנומות ושטוחות, כי באירופה המבנה הזה נפוץ (אני לא מדברת על בנות שהשמינו עם הזמן). מבנה הוא עניין גנטי והגנטיקה שלנו רובנו פה בארץ (חוץ מהעלייה הרוסית), היא גנטיקה של ארצות ערב. כלומר, כמה שאני אהיה רזה, אני עדיין לא אהיה בובת ברבי מאירופה, כי.... אני לא יכולה! אין לי כזה מבנה צר. לי יש אגן רחב ומותניים צרות וכך זה ישאר לעד! הבעיה מתחילה שבעקבות מה שבנות שומעות על העדפות הגברים (בובות אירופאיות), הן עושות כל מה שהן יכולות כדי להכלל בסטטוס הנחשק "כוסיות". ואם מה שהן צריכות זה להרעיב את עצמן או לעשות ספורט חצי מהיום, אז זה מה שהן יעשו. שלא תבינו לא נכון, אני בעד חיים בריאים, שכוללים ספורט יומיומי. אבל מכאן ועד למנוע מעצמי הנאות רק כדי להתאים לציפיות של מישהו........ יש מרחק עצום. תבינו, גברים יקרים, שבנות ערב בישראל לא נולדו להיות בובות. יש לנו קימורים ויש לנו בשר היכן שצריך. אז אולי במקום לפנטז על ילדה בת חמש, הגיע הזמן להתבגר ולפנטז על אישה? וטוב נו.... אני אגיד שוב.... אני עושה הכללה ויכול להיות שיש כמה אחוזים בודדים של סטייה לכאן או לכאן.