כואבת עלינו

הראו את התמונה שלה

בשביל לשבור את כל התמונות הרזות שהיו שם, ושאלו אותם אם הם היו לוקחים אותה למסע פרסום, את תשובתם את יכולה לראות בהודעה של דיקלה.

lb22

New member
הבעיה שכל המעשים שלהם

נובעים מהתרבות האירופאית/אמריקאית או מי שבכלל מנהיג את תרבות האופנה העולמית... לא יודע עם קראתם שבוע שעבר אבל העבירו איזה חוזה לכל סוכניות הדוגמנות בארץ (ובעולם?) שהדגומניות שלהם אסור להן להיות במצב של תת משקל לפי הBMI אלא במשקל נכון לפי המדד הזה...

הלב שלי נקרע

עד עכשיו אני משוחחת על כך עם גדי לא מאמינה למראה עיניי ראית מה הוא אמר על ססגונית? אחת שלא אכפת לה? ואילו הרזון אכפתי? מה שהן עושות לגוף שלהן נחשב? יושבים 2 פוצים מכוערים בחיצוניות ובפנימיות שלהם ובוחנים אנשים מי שם אתכם שם? מי אתם בכלל שתקבעו את יופי העולם? איך אמא אומרת לבת שלה זה כן וזה לא תאכלי איך אמא לא מבינה את הנזק שהיא עושה לילדה? ה' הלב שלי התפצצ מכאב אני הולכת לפנות למערכת הזו מחר על הבוקר הולכת לכתוב מכתב + טלפונים ואני אראה לכל העולם שומן מה הוא אני כך זועמת כעת שמתחשק לי רק לצעוק את הכאב שלהם.

מסכימה שצריך לעשות איזון

להראות גם משהו אחר מלבד השנאה לגוף. אני איתך במאבקיך. אנחנו עוד נגיע לתוכנית.

../images/Emo45.gif

אני איתך אודי. צריך לעשות משהו צפיתי בתכנית עם אמא שלי ובעם הראשונה שהעזתי להגיד דברים. אמנם אני באמת מודה לאל שיש לי אמא שתמיד הגנה עליי ובאמת שמה תמיד דגש על הפנימיות שלי ולא על המשקל אבל אין ילדה שמנה שלא "זכתה" להערה פה או שם בעניין המשקל פעם ראשונה שהעזתי להגיד שילד צריך ללמוד לקבל את עצמו ולאהוב את עצמו בכל מצב, שאהבה וקבלה עצמית חשובים הרבה יותר מקילו או 10 קילו פחות במחוג המשקל. מה שראיתי שם זעזע אותי ואני מקווה שכמה שיותר הורים צפו בתכנית הזו ולמדו ממנה משהו.. אני מאוד רוצה ללכת לבקר במחלקה ולשוחח עם הבנות האלה על התהליכים שאנחנו עברנו בפורום הזה

עופר 123

New member
לכוון את האש...

האם היתה זו התוכנית? התוכנית רק הציגה את המצב. מאחורי האמירות האומללות וקידום הפרעות האכילה והדימוי העצמי הנמוך שהופיעו בתוכנית יש שם: משרד הפרסום "ענבר-מרחב-שקד". עכשיו - הפתעה: מי אחד הלקוחות הגדולים של ענבר-מרחב-שקד? חברת מתאים לי. מפתיע שהמשרד מוכן לפרסם רשת שמוכרת לנשים "שלא איכפת להן מאיך שהן נראות". מחר ומחרתיים אהיה קצת מנוטרל, אבל אני בטוח שכל אחת ואחד פה בפורום תדע מה לעשות עם מספר הפקס שיש בקישור ששמתי. איכס.
ע'

יאני1

New member
הפתעה..?

לא נראה לי, דווקא מסתדר לי לגמרי שמתאים לי יחברו לחברת פרסום כזו. לא אחזור על הדיעה שלי על מתאים לי..ביטאתי אותה פעמים רבות. אבל מה שכן, מאוד מסתדר לי שחברת פרסום שמקדשת רזון בכל דרגה ובכל מחיר תיבור למתאים לי מעיין

יאני1

New member
אני לא בעינייני ווטו..

אני לא קונה שם. אני לא מעוניינת לצאת במאבק נגד מתאים לי ולהכריז על חרם צרכנים. הייתי רוצה להביא את מתאים לי לפשיטת רגל והסקת מסקנות ולקחים..אבל זו לא הדרך שלי. מי שרוצה לקנות שם, שתקנה. (אם היא בכלל מוצאת שם מה לקנות...אבל זה כבר סיפור אחר)

solee

New member
אני קונה ../images/Emo68.gif

ג'ינס ומעיל מאוד יפים. מה לעשות שבמקומות אחרים אני לא מוצאת את מה שאני רוצה ???

solee

New member
יורק לי בפנים ??

אני אישית קונה בחדרה. כל המוכרות מאוד נחמדות, מכירה אותן אישית. ואף אחד לא יורק לי בפנים. מצער לשמוע שאת מרגישה ככה !!

מה קרהההה? תקחי מקלחת קרה..:)

חח עיזבי סתם התחשק לי להגיד את זה. גאגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בואי החוצהההההה

chicka

New member
זה לא קשור לסניף שאת קונה בו

בטוח שהמוכרות בו מקסימות אלא יותר לאמירה שML כרשת מייצגת. אני מציעה לך שע"מ להבין את הנושא, עשי חיפוש בפורום על נושא "מתאים לי" ותביני על מה אנחנו מדברים.

solee

New member
מה שאותי מעניין...

זה איפה אני קונה בגדים שמספקים אותי. האמת לא כל כך מעניין אותי איזה דוגמנית מדגמת את הבגדים שלהם, ומה הם מנסים להעביר לקהל. זה הכול ! סורי, אני אגואיסטית וטוב לי כך !

למעלה