כואבת עלינו

solee

New member
אירופאיות וישראליות, מה ההבדל ?

כל אישה בנויה אחרת. לכל אחת גוף משלה. מה זה קשור בכלל מאיפה היא במקור? יש צרפתיות שמנות ויש רזות, יש ישראליות רזות ויש שמנות. יש איטלקיות אם ציצי גדול ויש עם קטן. מה קשור בכלל המוצע????

המוצא קשור

כי פה בארץ ישראל (המזרח התיכון, למי ששכח.....) יש המוני יהודים ערבים. ויהודיות ערביות מאופיינות במבנה גוף שקיים פה, באיזורינו. המודל האירופאי כולל בחורות צנומות ושטוחות, כי באירופה המבנה הזה נפוץ (אני לא מדברת על בנות שהשמינו עם הזמן). מבנה הוא עניין גנטי והגנטיקה שלנו רובנו פה בארץ (חוץ מהעלייה הרוסית), היא גנטיקה של ארצות ערב. כלומר, כמה שאני אהיה רזה, אני עדיין לא אהיה בובת ברבי מאירופה, כי.... אני לא יכולה! אין לי כזה מבנה צר. לי יש אגן רחב ומותניים צרות וכך זה ישאר לעד! הבעיה מתחילה שבעקבות מה שבנות שומעות על העדפות הגברים (בובות אירופאיות), הן עושות כל מה שהן יכולות כדי להכלל בסטטוס הנחשק "כוסיות". ואם מה שהן צריכות זה להרעיב את עצמן או לעשות ספורט חצי מהיום, אז זה מה שהן יעשו. שלא תבינו לא נכון, אני בעד חיים בריאים, שכוללים ספורט יומיומי. אבל מכאן ועד למנוע מעצמי הנאות רק כדי להתאים לציפיות של מישהו........ יש מרחק עצום. תבינו, גברים יקרים, שבנות ערב בישראל לא נולדו להיות בובות. יש לנו קימורים ויש לנו בשר היכן שצריך. אז אולי במקום לפנטז על ילדה בת חמש, הגיע הזמן להתבגר ולפנטז על אישה? וטוב נו.... אני אגיד שוב.... אני עושה הכללה ויכול להיות שיש כמה אחוזים בודדים של סטייה לכאן או לכאן.

solee

New member
תסלחי לי !!!

אבל כל מה שכתבת אלה פשוט שטיות במיץ עגבניות עם פטרוזיליה וסלרי (
נסחפתי). פעם הבאה כשתלכי ברחובות העיר בה את חיה, הסתכלתי סביבך. תראי שיש גם כאלה בלי מותניים צרות ואגן רחב, ולא בגלל שהם בתת משקל,או רוסיות וגם לא בגלל שהם לא אוכלות או שאוכלות רק חסה. נכון זה קשור לגנטיקה אבל לא למוצע. נקודה.

אאא.....

לא נראה לך שיש קשר בין גנטיקה לארץ מוצא??? אולי תסתכלי על העולם הערבי ועל אירופה מנגד, ותביני על מה מדובר.

solee

New member
ברור שהאנשים מתאימים למקום שלהם.

אבל זה כבר סיפור אחר שקורה בתהליך של מיליוני שנים - אבולוציה. מכירה ?

solee

New member
../images/Emo5.gif

כנראה שאת אפילו לא מבינה על מה אני מדברת. אבל עזבי, כבר מאוחר, אין חירש מזה שלא רוצה לשמוע.

lb22

New member
שאין שכל אין דאגות

אני חוזר מהעבודה וזה מה שאני רואה את תורת הגזע על פי לילה אפל.... כן יש הבדל בעצמות בין בחורה שנולדה בישראל לבין הבחורה שנולדה בצרפת... בקיצור הכל בולשיט אחד גדול , תחשבי מה שבא לך תחיי במציאות שלך תהני במציאות שלך ושיגיע היום להתחתן נראה מי יהיה מאושר ומי לא. או עזבי שיגיע יום הסקס שלך שאת תעשי את זה עם בחור שלא מושך אותך פיזית גברת לילה אפל נראה אותך נהנת כמו עם בחור שכן מושך אותך פיזית.

מה, זה הקיק שלך?

להצמד לדברים הקטנים? סך הכל אני אומרת שבנאדם שאומר קבל עם ועדה שהוא בחיים לא יצא עם שמנה (ואני מתכוונת לבחורה מלאה, במילים שלך!), משול, בעיני לאדם שמצהיר בראש חוצות שלא יצא עם בחורה שחורה, אשכנזיה, מתולתלת וכו'.... כל סוג של אמירה פוגעת כזו, מעידה על אדם חסר רגש ובעל טמטום רב. כי לומר שאני בחיים לא אצא עם אשכנזי, עוד לפני שבכלל פגשתי את האשכנזי, זה סוג של טמטום. מה לעשות? אתה לא יכול לדעת מה ילד יום ומהו או מיהו הגורל שלך. תראה אותך, יצאת עם בחורה פצצה (לפי התיאורים החוזרים ונשנים שלך), אבל לבסוף נפרדת ממנה והלכת לשמנמונת. אז איזה טיפש היית מרגיש אם כל החיים היית אומר שבחיים לא תצא עם בחורה לא רזה???????? אני לא אלך עם מישהו שלא מושך אותי פיסית, אבל במקביל יכולים להיות שני אנשים בעלי אותו מראה שאני אוהבת בדיוק ואחד ימשוך אותי והשני לא. זה לא קשור לכלום, פרט לסקסאפיליות ולאנרגיות שהאדם משדר לסביבה. ובקשר למבנה גוף - עזוב אין טעם. מי שלא רוצה ללמוד, אי אפשר להכריח אותו.

lb22

New member
רואים שאת לא קוראת בפורום הזה

יותר מידי...אחרת היית מבינה שהשמנה שלך זה לא השמנה שלי.... בחורה שמנה זה דבר מאוד אינדיבידואלי ... את תראי מישהי תגידי שהיא שמנה ואני אגיד שלא... ומעבר לכך כבר הוכחת את הבורות שלך פה וכל הודעה שלך רק מוכיחה את זה יותר ויותר... אם את משווה את זה לגזענות אז מצבך חמור מכפי שהערכתי.

כשתגדל תבין

גם צבע שחור זה מאוד אינדיבידואלי. נותנים לך נושאים לדיון, אתה לא מסתדר איתם, לא יודע איך להגיב, אז אתה קורא לאדם שמולך בור, ופותר את הבעיה. נכון, אני לא קוראת הרבה בפורום הזה, אבל פגיעה נפשית בבני אדם לא שייכת רק לפורום הזה, כך שטענותי לשחצנות וטפשות האדם הפוגע יכולות לבוא לידי ביטוי גם כאן וגם בפורומים אחרים. מה זה בדיוק השמנה שלך זה לא השמנה שלי? אדם שאומר אני לא אצא עם שמנה, מתכוון, ברוב המקרים, שהוא כן יצא רק עם מקלונת. עכשיו, אם אני טיפה מלאה הוא מראש ירד לי מהעיניים, גם כי הוא חסר רגישות לאנשים סביבו וגם כי אם אני אצא איתו אני אצטרך כל הזמן לשים לב למשקלי ולפחד להשמין יותר ואז הוא יעזוב אותי.

solee

New member
אוייי ../images/Emo99.gif

איך הייתי רוצה שמישהו יסתכל עלי ויגיד שאני לא שמנה.........

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifכתבתי מכתב ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

בדקות אלא המכתב עובר אישור הנהלת צוות דאבל די אני אפעל בכל דרך אפשרית בכדי להראות לעולם את הדבר האמיתי מקווה חבריי שאתם איתי ואם יבקשו עזרה אתם תהיו שם ביחד איתי

newKiticat

New member
יש דרך הרבה יותר יעילה

לעלות את הנושא. התוכנית לוקה בכל כך הרבה מישורים. הציגו בעיה- אבל בלי פיתרון. (ועוד כשהציגו את מחלקת תל השומר, הציגו את מקרי ההתאבדות שקרו מתוכה) עם כל הכבוד- הבחורה השמנה לא הייתה יפה כמו הבחורה הרזה. יכול להיות שיחלקו עליי- אבל אני מצאתי שהבחורה הרזה יותר גם שיחקה הרבה לתוך המיניות של עצמה. כמה גברים הראו לנו שהיא עצרה? והבחורה השמנה? עם כל הכבוד- צריך לזכור גם שהניסוי הזה יכול להיות כל כך מעוות... יכול להיות מאוד שכל אחת ניסתה לעצור 100 אנשים, והשמנה הצליחה 50 והרזה 20- והופ! יציגו לנו מה שהם רוצים להציג לנו. מעבר לעובדה, שיכולים להיות עוד אלפי פרמטרים שיכלו להשפיע. מה שכן אהבתי- כשהביאו את הילדה למחלקה לה"א... והיא דיברה- עם בחורה מלאה. כל הכבוד להם על ההחלטה הזו. איפשהו נשבר המיתוס שהפרעות אכילה משתייכות רק לבחורות רזות. ואת זה אהבתי.

קודם כל - כל הכבוד לדנה וייס

הצפייה בתכנית עוררה בי בעיקר רגשות כעס, אפילו זעם, ממש מאותם דברים שהועלו בשרשור, אבל גם בין לבין רק רציתי ללחוץ את ידה של דנה וייס או לחבק אותה על הכתבות המצויינות שהיא עשתה ב-2 התכניות שעלו עד כה. עצם העובדה שהיא העלתה בצורה כ"כ ברורה את התופעות המסוכנות, היא כבר עשתה הרבה מאוד ואני מקווה שישמרו קלטות של התכנית הזו בבתי הספר התיכוניים. זו גם היתה חוויה מפוקפקת משהו לצפות בתכנית עם אמא שלי, שבין תובנה לתובנה שמצליחות לחלחל לתוכה (בעמל רב מצדי) היא עדיין מצליחה להפיק כל מיני "ככה זה", "אין מה לעשות" שמטריפים את דעתי... רק כשהדגמתי לה איך זה יכול להתבטא על האחיינית שלי (והנכדה שלה) אפשר היה לראות זיע קל של רצון להקשיב, תחושה לא קלה. אני חושבת שהדרך לפעול היא אותה עבודת שגרירות שרובנו כאן עושים, כל יום, פעולות מחאה עקביות כמו שעופר יוזם ותמיד תמיד גם עבודה עצמית, אני מאמינה באמת ובתמים שכשמאסה גדולה ומשמעותית של אנשים שמנים ישדרו החוצה "אני אוהב את עצמי" זה כבר יתפשט לכל עבר, ואולי בהתחלה זה עוד יהיה מעניין לנסות להפיל אותנו למטה אבל אח"כ בטח יחליטו שמשקפופרים זו מחלת המאה ויתחילו להציק להם, או למתולתלים, או למי שדילגו על אורטודנט בילדות וכו'.

למעלה