אתה זה שמצחיק אותי!
קודם כל בשורשים שלי אישה יפה ובריאה זו אישה מלאה וכשאמרתי שהגבר אומר שהוא לא יצא עם אישה שמנה התכוונתי (לפי איך שאתה קורא לזה) לאישה מלאה. כמובן שמשקל יתר זו בעיה רפואית, אבל בין משקל יתר לרזון חולני יש את המצב הכי נפוץ והוא.... אתה קורא לזה גוף מלא, גבר ממוצע קורא לזה גוף שמן, אני קוראת לזה גוף נורמלי. גוף מלא הוא הגוף האידיאלי לאישה בריאה (וכן, גם בחורות שעוסקות יתר על המידה בספורט הורסות לעצמן את הגוף ומעכבות את ההתפתחות שלו), גוף נשי הוא גוף בעל אגן רחב ומותניים צרות. נקודה. גוף גברי זהו גוף מה שנקרא - בלוק - חסר קימור במותניים, וזה, דרך אגב, הגוף הנפוץ אצל דוגמניות, את רוב הקימורים שרואים שם יצרו בעזרת תוכנות מחשב. אישה בעלת אגן רחב נחשבת בהמון מסורות לבריאה ופורייה (וגם לי אין כח לפרט לך את ההשלכה הרפואית של הכנת הגוף ללידה.....), לעומת אישה שהורסת את גופה בדיאטות ופוגמת בפוריות. אני לא אצא עם כל אחד! ברור! אבל אני קודם אראה את הבנאדם ורק אחרי זה אחליט אם הוא מתאים לי או לא! אני לא אוהבת בלונדינים. אז אם מישהו יגיד לי שהוא בלונדיני אני אפסול אותו על הסף? לא! כי אולי הוא בנאדם טוב ובעל לב זהב? נכון שפיסית זה לא מושך, אבל אני לא כזאת שטחית לפסול אדם על מראה חיצוני! אתה אומר שבעיניך אישה יפה היא בלונדינית, רזה, עם חזה מפה ועד עזה. גם אני אומרת שגבר יפה זה גבר גבוה שרירי במידה, שחום, עיניים חומות ובעל נתונים מרשימים. ההבדל ביני ובינך הוא שאני לא אצפה לפגוש גבר כזה כי זה האידאל שלי, כמעט ואין גברים כאלו, וגם אם אני אמצא, אני לא אדבק אליו בכל מחיר, הוא צריך גם טיפה שכל.... ומה שהכי חשוב, אני לא אגרום לחברים שיהיו לי להרגיש נחותים ומאויימים ליד הגבר הזה, עד כדי כך שהם ישחיתו את גופם כדי לזכות בתואר הנחשק. זה ההבדל בין נשים לגברים, אנחנו לא מעודדות אתכם לסבול, לפגוע בעצמכם או להרגיש דחויים. אתם הגברים, לעומת זאת, טורחים להזכיר לנשים יומיום כמה הן לא מספיק מושלמות בשבילכם. ובקשר לדוגמניות..... אתה וכל החברים שלך יכולים להמשיך לספר לעצמכם שהדוגמניות האלו באמת נולדו כאלו שלדיות. אבל האמת היא שהן מענות את עצמן רק בשביל שלכם יהיה על מה לפנטז. דוגמנית היא לא באמת, היא תולדה של רצון גברי מעוות לשלוט במין הנשי ולדכא אותו על מנת להזין צרכים מיניים. חבל רק שהרצון הנשי לספק את הגברים חזק יותר מהרצון לחיות חיים בריאים. אתה הוא שצריך לקחת דברים בפרופורציה ולשים דגש על פנימיות, עדיף לא לשבח ולהלל נשים שפוגעות בגופן (ולמען הסר ספק - דוגמניות פוגעות בגופן!). נכון שזכותו של אדם להמשך למי שבא לו, אבל בנושא המדובר היה עדיף אילו הגברים היו מבינים שאישה לא צריכה כל היום לשפץ את עצמה כדי להתאים לציפיות שלהם. ושוב, אני לא מדברת על השמנת יתר......... אני מדברת על המראה המזרח תיכוני. אז אם אתה או מישהו אחר מעריץ את מראה השלד, לכו תחפשו אותו באירופה, לא כאן, כי כאן, מי שנראית ככה, לא באמת נולדה ככה (אלא אם יש לה בעיה רפואית).