כואבת עלינו

דריה27

New member
איזבלה

דעותיי בנושא שונות מאוד משלך, אבל אהבתי את הכנות שלך. דריה

מכירה את המונח סולידריות חברתית?

אם כל אחד יחשוב על המשבצת שלו בלבד, אבוי לנו. כמובן שזכותך, אך בעיני זה חבל. גם אני רואה את הקטלוג של מתאים לי ורוצה להכנס לקנות, הרי שנים קניתי שם. אבל אני נמנעת. ולא קרה לי כלום. להיפך, רק מצאתי חנויות חדשות.

lb22

New member
הידעת ש........

כל או לפחות רוב מוצרי נייק , אדידאס , ריבוק וחברות ההלבשה הנמכרות בארץ , עושים אותם בכלל בסין או יפן או משהו כזה ועושים את זה אנשים בשכר של רעב וג'יפה .. ונייק נניח היום מפרסמת את ההוא הדביל מהמונדיאל זה סיבה לא לקנות נייק? את טוענת שבגלל שמתאים לי בחרה דוגמנית שהיא לא שמנה (אחת שבאמת גדולה - ותמצאו לי איך להגדיר את יותר יפה) אז לא לקנות שם? מי שם אותך להגיד לבחורה איפה לקנות. אדם יקנה בגדים איפה שיש דברים שהוא אוהב, ואם נניח איזבלה מהפורום נהנת לקנות שם זה לא אומר שהיא חייבת לשים זין על מה שמתאים לי עושים. אני קונה בגדים איפה שיש מה שאני אוהב, ואם זה נניח קסטרו אז שם ואז יהיה בנייק למרות שאני לא אוהב את הפרסומת שהם עושים עכשיו אז אני יקנה שם . מתאים לי (לפחות לגברים) מייצגת את הגברים הגבוהים והרחבים (ולא במובן ההשמנה דווקא) והם אחלה חנות לקנות בה בגדים שיתאימו לי כי הם מדברים בדיוק לגברים מהסוג שלי . לגבי הבנות , רק בגלל שהם בחרו דוגמנית לא שמנה נו באמת.... אז הם בחרו דוגמנית מלאה על זה הסיפור?

לפני שאתה מדבר...

ממליצה לחפש את הדיונים על מתאים לי שהיו בעבר, לפני הפגישה שערכנו איתם. ולראות שמדובר בהרבה יותר מדוגמנית רזה. אחר כך אני מרשה לך להגיב.

lb22

New member
לא הייתה לכם בעיה בנוגע לזה

שלא בחרו בשבלכם דוגמנית שהיא באמת שמנה ? אני מניח שעל המחירים שלהם את שונאים אותם עוד קצת אבל זה לא העיקר.... ואם זה לא אחד מאלה אז גם אני טועה...אבל אני בטוח שיש משהו בנושא הראשון שהעלתי לא?

דריה27

New member
לצערי

חזרתי מאוחר הביתה ולא ראיתי , אבל רק ממה שכתבו פה בפורום נעשה לי רע. אולי מישהו הקליט?

שלום

אני רוצה לומר לכם שכשאני פוגשת בנאדם חדש או שאני מדברת עם מישהו חדש במסנג'ר, תמיד אני שואלת אותו איזה סוג בחורות הוא מעדיף. אם מישהו אומר לי שהוא אוהב רק רזות, הוא אוטומטית יורד לי מהעיניים. מה לעשות? ככה אני. אני לא מבינה איך גבר לא מבחין בין אישה בריאה ומאוזנת (מלאה עד שמנה) לבין אישה צנומה ודהוייה (רזה עד אנורקטית). זה מגעיל אותי לחשוב שגבר מצפה שאישה תהיה ברבי, שהבנאדם הוא לא אנושי, שכל מה שמעניין ומדליק אותו זאת חיצוניות חולנית. אדם כזה יתחתן בסוף עם בחורה רזה ואז היא תלד ותשמין ואז הוא יבגוד בה. צודק. הוא אמר לה מראש שהוא רוצה רק אישה רזה, אז יש לה בעיה אם היא החליטה להשמין......... אישה כזאת תמיד תסבול ואני מרחמת עליה. אז אם מישהו אומר לי שהוא רוצה רק רזות, שמישהי אחרת תסבול איתו, לא אני!!!

lb22

New member
WTF ?

זה מה שהסקת מהתוכנית? ואל תתפלאי אם כמו שאת אומרת בסופו של דבר הוא יתחתן ואת לא.... אם יש משהו שמפריע לי בכל הקטע הזה של רזים שמנים וכל הנושא הזה זה הקטע שבנים או בנות שנתקלים בבנים או בנות אחרים שלא נמשכים לשמנים/ות מלאים/ות ישר פוסלים אותם או כדברייך "יורד לך מהעיינים" ועוד טוענים כל מיני דברים אחרים (מה שרשמת פה) אני נניח בעבר שלי לא נמשכתי בשיט לבנות מלאות רציתי חברה (והייתה לי) חברה רזה יחסית (כדורסלנית) זה אומר שאני חולני או חולה על חיצוניות חולנית? בקיצור , בכל הנוגע לאהבה את לא יכולה להגיד שמי שלא נמשך לבנות מלאות (לצורך ההדגמה) נדלק בגלל חיצוניות חולנית כי אותו דבר אפשר להגיד עליך.

תשמע

אין לי בעיה אם מישהו לא נדלק ממשקל מסויים. אבל להצהיר, ועוד בפני מישהו שאתה בכלל לא מכיר, שאתה בשום פנים ואופן לא סובל נשים שמנות ואף פעם לא תצא עם אחת כזאת, זה דוחה. זה כמו להגיד שאני אף פעם לא אצא עם מישהו שחור, ממש גועל נפש. ובקשר לחתונה.... הוא יתחתן וגם יחיה טוב, כי תמיד גבר ימצא אישה שתהיה מספיק פראיירית כדי לחסוך מעצמה ולסבול למענו. אבל אישתו.... היא תסבול וכל החיים תצטרך לשמור על משקל ש"ימצא חן בעיניו" ואם לא הוא יבגוד בה והיא לא תוכל להתלונן. היא הביאה את זה על עצמה. נשים שמשתפות פעולה עם טמטום כזה, שיסבלו.

lb22

New member
את צריכה לעשות כמה הבדלים

יחי ההבדל בין אדם שאומר ששמן זה דוחה אותו ברמות מטורפות לבין אדם שאומר שהוא לא נמשך לבחורה שמנה והוא לא רוצה לצאת איתה כי היא לא מושכת אותו. אני אומר עכשיו שאני לא מסוגל לצאת עם בחורה שלא מושכת אותי , ואני אומר לך שבנות שמנות לא מושכות אותי זה אומר שאני גועל נפש של בן אדם?! אז אני יכול להגיד לך שגם את גועל נפש של בן אדם כי את לא נמשכת לסוג מסויים של בחורים. נכון נחמד?

לא

כי אני בחיים לא שוללת בן אדם. קודם אני אכיר אותו ואחר כך אני אחליט אם אני נמשכת אליו או לא. אתה לא יכול להחליט דבר כזה מראש. מה שכן, זה משול להחלטה גזענית - אני בחיים לא אצא עם מזרחי\שחור\אשכנזי\פולני\רוסי\וכו'..... ברור שיש לי העדפות מסויימות, אבל אני לא אצא בהחלטות כל כך גורפות לפני שראיתי או שמעתי בכלל את האדם המדובר. חוץ מזה, מה אני אעשה, אישה מלאה זה מתבקש, ככה אישה צריכה להראות (לפחות אישה מהמזרח התיכון), זה הכי יפה והכי בריא. אני מודה שאני לא מחובבי המראה האירופאי. אני לא אירופאית וככה גם רוב הבחורות בארץ. חבל שהן מתביישות במקורות שלהן והורסות את גופן (דיאטות חסרות שליטה, בלונד שהורס את השיער, בגדים צרים מדי ולא הולמים), חבל. הגיע הזמן שגברים יבינו שאישה בריאה זה יותר חשוב מאישה רזה. היתי מצפה שתגיד שאתה בחיים לא תצא עם בחורה מטומטמת, אבל אני לא אבין איך אתה מצהיר שלא תצא עם שמנה, כאילו שזאת איזו מחלה..... הרי ככה בנוי גוף של אישה! ככה! ולא כמו הדוגמניות! מלא! נשי! עגול! אתה יודע מה? אל תמשך. אבל לפחות אל תחשוב שזה הגיוני להמשך לאישה עם גוף של גבר.............

lb22

New member
תאמיני לי ...

כבר אין לי מה להגיד לך...את מצליחה להצחיק אותי ולהכעיס אותי אני פשוט לא יודע במה לבחור... אם את עכשיו אמרת לי שאת תצאי עם כל בחור שיציע לך לצאת איתו את מזבלת לי בשכל כי את לא . זה שאת תתרצי את זה בזה שהוא לא מתאים לך שהוא לא אינטיליגנטי בשבלך או כל דבר אחר זה תירוצים תמיד יהיו בנים שאת תמשכי אליהם פיזית ויהיו את אלו שלא זו עבודה וזה קורה לכל אחד זה דבר אחד . דבר שני , אישה מלאה זה הדבר הכי יפה והכי בריא? וואלה מי אמר? את? גברת ד"ר לרפואה והאחראית על המראה החיצוני בעולם? כל אחד יגדיר לעצמו מה הכי יפה בשבלו ונקח אותי לדוגמא (שוב) בשבילי הכי יפה זו בחורה בלונדינית גבוהה עם חזה שופע מפה ועד עזה ולעומת זאת אישה מלאה היא לדעתי לא שיא היופי (ושוב זו רק דוגמא!!!!) , מהבחינה הבריאותית לכי תקראי קצת כתבות שעשו על הנושא הזה אבל להיות בעל עודף משקל זה לא הדבר הכי בריא בעולם אז להגיד את מה שאמרת זה אשכרה להראות כמה בורה את. זה דבר שני. דבר שלישי : גברים צריכים להבין שאישה בריאה זה יותר חשוב מאישה רזה..... ומי אמר שאישה רזה היא לא בריאה? את רוצה להגיד לי שהאקסית שלי הכדורסלנית היא לא בריאה? היא 1.90 והיא רזה .... אז היא לא בריאה שוב את מראה את הבורות שלך רק חבל שאני צריך אשכרה להגיד לך את זה. אני בחיים לא אצא עם בחורה שאני לא נמשך אליה פיזית והפיזיות הזו מה לעשות זה הדבר הראשון שאנו רואים , זה הרושם הראשוני , אני יכול לראות בחורה להגיד וואלה היא לא הטעם שלי כי היא שמנה מידי/רזה מידי/עקומה מידי/ישרה מידי ואותו דבר אני יכול להגיד שאני אתן לה צ'אנס כי היא על הגבול של כל מה שאמרתי כרגע זכותו של כל אדם בין אם הוא גבר או אישה להחליט מה הטעם שלו ולמה הוא נמשך ואם הוא נמשך לצד אחד לא אומר שהוא מצורע על פי דברייך השמנה קודם כל זה סוג של מחלה ואת זה הגדירו חכמים ממני וממך ומהרבה אנשים בעולם אז זה סוג של מחלה כן כן לא לא זו עובדה קיימת בישראל בשנת 2006 (בין אם תרצי או לא) וכן אם אישה מסויימת תראה לי שמנה מידי אני לא אצא איתה למה? כי ככה אני בדיוק כמו שאני לא אצא נניח עם בחורה שמעשנת או שמתנהגת בצורה מסויימת ולמה? כי מותר לי! כי אני בן אדם בעל דעה משל עצמו , עם הדברים שמושכים אותי , אותך לא מושך בחור רזה? יופי לך סבבה מקובל ביותר. זה דבר שלישי דבר רביעי (ואני מקווה שאחרון כי זה בא לי תוך כדי הכתיבה) : גוף של דוגמנית זה גוף של אישה.... יש שם שדיים (קטנים או גדולים) קימורים של גוף של אישה וכל מה שקשור לגוף של אישה. לגוף של בחורה רזה אין תוואי גוף של גבר מהסיבה הפשוטה חסר לה איזה הורמון אחד שיהפוך את כל המבנה שלה לגבר (ע"ע ניתוחים לשינוי מין או קוקסינלים שלוקחים טוסטסטרון או אסטרוגנים כדי שהגוף יהיה בצורה של הבן או הבת). הייתי מביא לך עכשיו תמונות שתראי ותשכילי קצת כי באמת כנראה חסרה לך המון השכלה בנושא הזה אבל מפאת השעה המאוחרת אני אחסוך את זה מעצמי!!! ולסיום סיומת כמה אנקדוטות : אני לירן , נמשך לכל מיני סוגים של בחורות כל האמור להעיל הם רק דוגאמות , אני יוצא , בעצם אני חבר של בחורה שהיא לא רזה (נכון שהיא לא שמנה) היא מלאונת בדיוק כמו שאני אוהב אז אי אפשר להגיד עליי שאני גזען או כל מה שאמרת שם. דבר שני , שוב אני לירן יצאתי במשך 6 חודשים תמימים עם בחורה שהיא כדורסלנית רזה , גבוהה עם גוף של אישה ותאמיני לי שיש לה גוף של אישה לדעתי? היה לה את הגוף הכי יפה מבין כל הבנות שאני יצאתי איתן אי פעם התוואי גוף הכי יפים ומבנה הגוף הכי יפה אז שאת אומרת שכזו אישה היא בעצם גבר את יוצאת מזה אבל מזה................ תשלימי בעצמך לפי ראות עינייך. עכשיו תהני מהקריאה ואולי אולי אני מקווה מאוד שקצת תשכילי ותביני שלכל אדם יש את העדפות שלו וזה לא אומר שהוא גזען , חרטטן , טמבל , דפוק , חולני קיצוני , אוהב גברים , אוהב נשים , אוהב נשים גבריות או גברים נשיים והכי חשוב שתביני שבחורה רזה זה לא אומר בחורה עם גוף של גבר!!!!!!! (יגידו לי הגברים פה אם גוף של דוגמנית רזה זה גוף של גבר).

אתה זה שמצחיק אותי!

קודם כל בשורשים שלי אישה יפה ובריאה זו אישה מלאה וכשאמרתי שהגבר אומר שהוא לא יצא עם אישה שמנה התכוונתי (לפי איך שאתה קורא לזה) לאישה מלאה. כמובן שמשקל יתר זו בעיה רפואית, אבל בין משקל יתר לרזון חולני יש את המצב הכי נפוץ והוא.... אתה קורא לזה גוף מלא, גבר ממוצע קורא לזה גוף שמן, אני קוראת לזה גוף נורמלי. גוף מלא הוא הגוף האידיאלי לאישה בריאה (וכן, גם בחורות שעוסקות יתר על המידה בספורט הורסות לעצמן את הגוף ומעכבות את ההתפתחות שלו), גוף נשי הוא גוף בעל אגן רחב ומותניים צרות. נקודה. גוף גברי זהו גוף מה שנקרא - בלוק - חסר קימור במותניים, וזה, דרך אגב, הגוף הנפוץ אצל דוגמניות, את רוב הקימורים שרואים שם יצרו בעזרת תוכנות מחשב. אישה בעלת אגן רחב נחשבת בהמון מסורות לבריאה ופורייה (וגם לי אין כח לפרט לך את ההשלכה הרפואית של הכנת הגוף ללידה.....), לעומת אישה שהורסת את גופה בדיאטות ופוגמת בפוריות. אני לא אצא עם כל אחד! ברור! אבל אני קודם אראה את הבנאדם ורק אחרי זה אחליט אם הוא מתאים לי או לא! אני לא אוהבת בלונדינים. אז אם מישהו יגיד לי שהוא בלונדיני אני אפסול אותו על הסף? לא! כי אולי הוא בנאדם טוב ובעל לב זהב? נכון שפיסית זה לא מושך, אבל אני לא כזאת שטחית לפסול אדם על מראה חיצוני! אתה אומר שבעיניך אישה יפה היא בלונדינית, רזה, עם חזה מפה ועד עזה. גם אני אומרת שגבר יפה זה גבר גבוה שרירי במידה, שחום, עיניים חומות ובעל נתונים מרשימים. ההבדל ביני ובינך הוא שאני לא אצפה לפגוש גבר כזה כי זה האידאל שלי, כמעט ואין גברים כאלו, וגם אם אני אמצא, אני לא אדבק אליו בכל מחיר, הוא צריך גם טיפה שכל.... ומה שהכי חשוב, אני לא אגרום לחברים שיהיו לי להרגיש נחותים ומאויימים ליד הגבר הזה, עד כדי כך שהם ישחיתו את גופם כדי לזכות בתואר הנחשק. זה ההבדל בין נשים לגברים, אנחנו לא מעודדות אתכם לסבול, לפגוע בעצמכם או להרגיש דחויים. אתם הגברים, לעומת זאת, טורחים להזכיר לנשים יומיום כמה הן לא מספיק מושלמות בשבילכם. ובקשר לדוגמניות..... אתה וכל החברים שלך יכולים להמשיך לספר לעצמכם שהדוגמניות האלו באמת נולדו כאלו שלדיות. אבל האמת היא שהן מענות את עצמן רק בשביל שלכם יהיה על מה לפנטז. דוגמנית היא לא באמת, היא תולדה של רצון גברי מעוות לשלוט במין הנשי ולדכא אותו על מנת להזין צרכים מיניים. חבל רק שהרצון הנשי לספק את הגברים חזק יותר מהרצון לחיות חיים בריאים. אתה הוא שצריך לקחת דברים בפרופורציה ולשים דגש על פנימיות, עדיף לא לשבח ולהלל נשים שפוגעות בגופן (ולמען הסר ספק - דוגמניות פוגעות בגופן!). נכון שזכותו של אדם להמשך למי שבא לו, אבל בנושא המדובר היה עדיף אילו הגברים היו מבינים שאישה לא צריכה כל היום לשפץ את עצמה כדי להתאים לציפיות שלהם. ושוב, אני לא מדברת על השמנת יתר......... אני מדברת על המראה המזרח תיכוני. אז אם אתה או מישהו אחר מעריץ את מראה השלד, לכו תחפשו אותו באירופה, לא כאן, כי כאן, מי שנראית ככה, לא באמת נולדה ככה (אלא אם יש לה בעיה רפואית).

bulb

New member
יא וואראדי. כמה דעות קדומות

גזענות ובורות בהודעה אחת. יקירתי ,את עושה שירות דוב לחברותיך.

lb22

New member
מזל שהלכתי לישון....

אחרת לא הייתי צריך לקרוא גיבוב של שטויות לפני השינה. אני מצר על העבודה שאת לא מכירה את האקסית שלי אולי אז היית רואה מה זה גוף רזה ובריא. תתפלאי יש גם דוגמניות בריאות עם גוף רזה ובריא ולא בריא לפי איך שאת מגדירה את זה. הכל טוב ויפה שאת מגדירה לעצמך מה זה בריא ומה זה לא למזלנו את עדיין לא רופאה מומחית בתחום אז אנחנו עדיין נקשיב לאלו שמבינים קצת יותר ממך , כי להגיד זה בשורשים שלי זה רק מראה שזו דעה אישית (מוזרה בצורה מדהימה) אבל עדיין דעה אישית. רוצה לדעת מה מהו מראה בריא? מראה שבו כמות השומן בדם לא מפריעה בעורקים , שרמת הסוכר היא לא בסיכון לסכרת , שהכולסטרול ברמה הנכונה ושכל מדדי הגוף נורמליים האם בחורות מלאות עונות על הדרישות האלו? יש ויש כמו שלי לקח קצת עד שהפנמתי שאפילו אנשים במשקל יתר (ויש כמה מהפורום הזה) יש להם חלק מהמדדים של גוף בריא (כלומר מדדים ברמה סבירה) גוף בריא זה לאו דווקא אישה מלאה וזהו. את חיה את החיים שלך על פי דעות מאוד קדומות אם את נהנת מזה תהני לך אבל ברגע שאת תמצאי "אהבה" עם בחור שאת לא נמשכת אליו פיזית אחרי זה תדברי. נראה אותך עושה סקס עם מישהו שפיזית לא מושך אותך אה אופס זה בחיים לא יגיע לזה ואם כן אז את צריכה לבדוק מה שלום ה"עמוד שדרה" שלך ובקשר לשאר מה שרשמת ניתן להגיב לזה בשלל דרכים אבל הדרך הטובה ביותר היא להשאיר אותך עם מה שאת חושבת לתת לך לחשוב שמה שאת אומרת זה נכון אבל בעצם הוא לא נכון כי מה לעשות להגיד שכל דוגמנית היא לא בריאה , שהכל זה פוטושופ ולהגיד שכל בחורה רזה לא יכול להיות שהיא כזו זה בלבולי ביצים/זיוני שכל (תבחרי מה מועדף עליך). יש מראה מזרח תיכוני? טוב שאת עושה הבדלה כזו אני לא רואה הבדל בבנות מישראל לעומת בנות מאירופה אולי רק באופי ובצורת התנהגות שונה מאוד ( לכי לאחד מועדני הנופש של קלאב מד ותראי כמה האירופאיות הרבה יותר פתוחות מאשר הישראליות) בקיצור כן אני מהלל ומשבח את שחקניות הכדורסל של ישראל שכן הן ממש פוגעות בגוף שלהם אם את קוראת להליכה לחדר כושר תוך כדי ניהול אורח חיים ספורטיבי אורח חיים דפוק (ואת זה את מגדירה לא אני) אז בסדר תחשבי מה שאת רוצה בסופו של דבר את תגיעי לפורום שעוסק בזוגיות ותשאלי מה לעשות אם אני לא נמשכת לבן זוג שלי........ התשובה תיהיה למה בכלל התחלת להיות איתו.

נו באמת!

כנראה שממממש הושפעת מהחברה הכדורסלנית שלך!!! אז במקרה יצאת עם ספורטאית שלא הזיקה לגופה ולא מנעה מגופה התפתחות חינוית, כי היא עבדה לפי כללי ספורט מוגדרים. הבנו, צא ממנה כבר! כמה עוד נשים אתה מכיר, ואני לא מדברת על ספורטאיות מקצועניות, שמקיימות אורח חיים ספורטיבי אך ורק למען עצמן ובריאותן, ולא מהחשש שאף אחד לא ירצה לצאת איתן כי הן ישמינו, כמה? לנשים בישראל יש מבנה גוף כמו לאירופאיות? הצחקת אותי! לאירופאיות יש מבנה מסויים שממש לא נפוץ בארץ, כזה מראה שמשיגים רק אם אוכלים עלה חסה אחד כל היום (ושוב אני אסביר לך, בפעם האלף, שיש יוצאות מן הכלל, רק על תדבר שוב על הכדורסלנית). נמאס לי להתווכח איתך. המשקל של אדם, הוא אמנם חשוב, אבל לא עד כדי כך שאמשיך להתנצח איתך בפורום הזה. כדאי שתבין שכשאנשים מדברים על נושא מסויים, הם בדרך כלל מדברים על הרוב ולא על העשרה אחוזים היוצאים דופן, עצה שלי? תחזור מהר לכדורסלנית הזאת, לפני שיהיה מאוחר מדי

למעלה