כדברא- שבוע 9

פרק 35- ההחלטה

אז מה יקרה אחרי שדקל גילה שבעצם קירקי היא כדברא?
&nbsp
מה שחר יעשה עם החשד החדש שלו על שרון?
&nbsp
מה שרון מתכנן לעשות בקמפינג?
&nbsp
ומה לילה מתכננת לעשות עם וולנו?

כדברות ולביאים מסרבים להיות אויבים!

גרומלים EVIL INCORPORATED! חולה על הקטע הזה. אוף, די עם הטפטפות שלכם, יא מעתיקנים. וואו, המקל של וולנו גם עושה אורות. זיכרונות? אז מי זה השותף שלו?
&nbsp
אז זאת לא לילה, הנה. לוולנו יש טלפון. איזו שיחה מטומטמת. הפלגא והגרומל מדברים בכיף. איזו שיחה קלילה. כן, ממדרים אתכם, תתפללו שלא ימלדרו אתכם.
&nbsp
דקל, אל תהיה גזען! היא על טבעית טובה! דקל מחקה את אבא שלו. ומשקר גם לאנשים.
&nbsp
גרומלים EVIL INCORPORATED! משחקים ביליארד. וואו, הם משרד ממש מקצועי. תביאו לו לשתות כבר! עם הרבה הרבה מלדור!
&nbsp
אופננה. כן, ליבי, אני לא מבין למה לא מקבלים את זה. עמית בחורה יפה! אני אבוא איתך, ליבי, זה פשוט טיול זוגות. רגע! מה "אולי שרון קצת דלוק עליה"?! ויוצא עם החברה שלך, וזה לא מטריד אותך בכלל?!
&nbsp
גרומלים EVIL INCORPORATED! מה לעזאזל וולנו שותה? אה. מכשיר ציתות. יחסית לעיוור וולנו הוא חתיכת מפחיד ועירני. ארוחת הערב?!
&nbsp
טוב, לפחות שחר החליט להישאר במשלחת...
&nbsp
דקל החוקר. כן, היא כדברא.
&nbsp
כן, למה למחוק? ואוג אובססיבי. אצל קירקי זאת לא בעיה אלא דילמה מוסרית! משהו חשוב! כן, קירקי, תגידי את האמת בפרצוף. אני מניח שדקל מכיר מישהו שחבר של מישהי שיודע איך לעשות את זה.
&nbsp
כן, אמנון, הן עושות עבודה טובה. כן, דליה כדברא! ועמית בטח, וליבי בהחלט!
&nbsp
קירקי שוברת את הגבולות של הכדברות.
&nbsp
עמייייייייייית! וואו, ליבי, תהיי יותר דיסקרטית! טוב, עונה הבאה, מיכל קופר קרן, את חייבת למצוא לליבי חבררר. אבל סצנה קורעת.
&nbsp
נו, גלי לה, קירקי!
&nbsp
הגלאים האלה...
&nbsp
שחר! מה זה? מה זו ההתפרצות הזאת? לילה ושחר זאת זוגיות מוצנחת. הם תמיד היו זוג, תמיד יהיו זוג, לא ראינו את הדרך לזוגיות, הם פשוט זוג. אתם מכירים עוד זוגיות כזאת? כי תמיד ראינו גם את הדרך לזוגיות ולא כזאת זוגיות. לילה! טראמפ חוסם את כל ירושלים, את לא תצליחי ל... ולא, לילה נוסעת באוטובוס, ולא בטרמפ עם שרון!
&nbsp
שרון, אתה מבין שגם אני מאוד לחוץ בזמן, ושבלי סצנות שלך עם עמית לא שווה לי כל זה?! לשרון יש לב. יואל מודאג מזה.
&nbsp
הסכם, הסכם, היה הסכם. ביג דיל! ואני הרשיתי לאחות של מי-רן מנקס לאכול בספרייה וכולם מנסים להיכנס להסכם הזה! ביג דיל! לילה, תירגעי, תירגעי. מה זאת הסצנה הזאת? מוזרה לגמרי. שאיבת זיכרונות...
&nbsp
בפרק הבא!
&nbsp
דקל ימשיך להתווכח עם אמנון.
&nbsp
אביגיל דיברה עם מישהו בטלפון ליד קירקי (שחתכה ירקות).
&nbsp
ודקירקי יהיו מרוחקים מאוד.
&nbsp
ומה שלא היה שם- לא יודעים אם מצאו לליבי חבררר. אמשיך לעדכן.

panda0zombie

New member
כל פעם

שאתה רושם גרומלים EVIL INCORPORATED אני שרה את זה במנגינה בלב
&nbsp
השותף זה מישהו שאמור לעשות באלגן וטוויסט. אולי זה מייק? אבא של אביגיל וקירקי? בכל זאת נראה לנו פה שזה אבא מסויים שלא ראינו
&nbsp
גם גרומלים צריכים משהו לנשנש ולאכול מידי פעם
&nbsp
נראה לי שליבי היא המצליח של הסדרה הזאת. אתנחתא קומית שישאירו אותה רוב הזמן ככה
&nbsp
צריך לספר לנו על ההיסטוריה של שחר ולילה. שלא סתם ישאירו אותנו ב"הם פשוט זוג"

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אז
פרק סבבה
שלילה בכתה לולונו , פשוט לא הבנתי מה היא רוצה ? את הכוח של המגנא? או
רצון לחיות טהור...
שחר לא סלח לשרון ולילה,אגב הצחוק של יוסי על כמה נמאס לו מהקומניזם של הקיבוץ, הזכיר לי משהו מצחיק מהחיים שלי, אנחנו יוצאים הרבה לסדנאות בבחוץ,, אנחנו מביאים חומרים מהמשרד, אבל אם זה סוף יום , נקח את החומרים הביתה , ונחזיר למחורת.. עכשיו מה הקטע? אני אוהב להגיד לבוסית שלי "ההנה החומרים שלכם , הנה הבריסטול שלכםץ.." כי אני יודע שהיא תתרגז ותגיד לי "רועי גם אתה חלק מאיתנו , תגיד שלנו , זה גם שלך..."
&nbsp

panda0zombie

New member
לילה לדעתי

פשוט רוצה לחיות.. היא כבר מבינה שהיא לא תוכל לקבל את הכוחות של המגנא אז מה שהיא רוצה זה פשוט להישאר בחיים

שיר m

Well-known member
סדרה מתישה

הכל חוזר על עצמו ממש.
&nbsp
לא יכולה לראות יותר את לילה ושחר, זה יותר גרוע מיונתן ודני!!!
"אני אוהבת אותך, אני לא מסתירה ממך כלום, סליחה שאני מעצבנת, תסלח לי, אתה סולח לי שחר? איזה חמוד אתה יואו אני מתה עליך"
&nbsp
"דני אני אוהב אותך, סליחה על כל מה שעשיתי, פשוט אני המיועד את מבינה, אני אוהב אותך לנצח דני"
&nbsp
סתמו כבר!
&nbsp
וולנו מציע ללילה כוס מים

&nbsp
פירו, אז מה אם הוא עיוור, כדאי להסתיר את זה ולא ככה שחור על גבי לבן!
&nbsp
יוסי, רוצה להיות חבררררררר של ליבי?
&nbsp
קירקי קיבלה את ההחלטה הנכונה. וגם דקל. הם טובים בהחלטות.

panda0zombie

New member
ממש

שחר ולילה כבר כל כך לא מעניינים אותי.. די חוזר על עצמו מה שקורה שם. אני מקווה שהם לא יהיו ביחד עדיין בסוף

רגע

אני אמנם רוצה להיות חבררר של ליבי, אבל רק כדי להיות חבררררררררר של עמית. כמו שרון, חבררררררר של עמית אבל רוצה להשיג את לילה, לא בהכרח כדי להיות חבררררררררררר שלה.
&nbsp
מה שליבי צריכה לעשות כדי להשיג חברררררררררררר, זה להביא מישהי מתחתיה ברמה לחבורה, המישהי הזאת תמצא חבררררררררררררררררררר, וליבי תגנוב אותו ממנה, אז יהיה לה חברררררררררררררררררררררררררררררררררר.
&nbsp
לילה ושחר מדהימים בעיניי! הבעיה היחידה היא שהם מוצנחים. אני לא זוכר עוד מקרה של זוג שהתחיל את הסדרה כזוג, שאמרו לנו שהם היו זוג מאז ומתמיד, ושלא נפרדו באמצע כדי למצוא בני זוג טובים יותר. אני משער שהם ייפרדו בסוף העונה ויחזרו בעונה הבאה. שחר בטח יכעס כשהוא יגלה שהיא כדברא.

שיר m

Well-known member

בכל מקרה שחר הוא דמות שלא ממש בנויה טוב. חבל.

הוא שטוח ופאסיבי

הוא מתחיל להיות יותר פעיל אבל אולי הוא ייפרד מלילה. עצוב אבל הכרחי שהם ייפרדו לפחות עד העונה הבאה.

panda0zombie

New member

אני דווקא ממש מחבבת את שחר ואני מקווה שבעונה הבאה הוא יהיה יותר פעיל.. אני בטוחה שיש עוד מה לעשות איתו

panda0zombie

New member
יופי עכשיו אני חושבת על גרומלים תעשיות רשע בע"מ

היי פרק שבו מורשת משתתף יותר מבסצנה אחת
המטה שואב זכרונות. מעניין.. ובעיקר מעניין איזה זכרונות הוא שאב איתו מהאנשים שאנחנו כבר מכירים. אבל דרכו הוא גם מדבר עם מישהו.. אולי אבא מסתורי?
ונטו ופירו תמיד בביליארד. וולנו עירני מתמיד ופירו שם לו מכשיר ציטוט
לילה.. זו הייתה סצנה ממש מוזרה. הבכי שלה ממש הרגיש לי משום מקום.. זה רק אני או שוולנו לא היה מאוד תקיף ללילה? הוא הציע לה כוס מים, די ניסה להרגיע אותה.. אולי יש שם קשר יותר ממה שרואים
אני לא מאמינה שלילה אשכרה מוכרת את אחות שלה
רגע קירקי יודעת בכלל מה מקור הכוח שלה באמת?

אוקי חצי קשור אבל הבניין של הגרומלים פשוט נמצא איפה שהוא במקום בולט? והם מפוזרים בשאר העולם או שיש גרומלים רק בישראל? ומה עם כדברות? סתם מעניין

קירקי בדילמה מוסרית. לא בעיה..
מצד אחד לארה צודקת, מצד שני גם לקירקי יש משהו. אכן דילמה מוסרית.. אני יותר מסכימה עם לארה אבל אני בן אדם כזה וברור שלא יקשיבו לי
מעניין אם קירקי באמת תספר ללילה הכל בסוף. לילה די יודעת כבר בכל מקרה

דקירקי שלי
אבל אבל היא מהטובים!
כל פרק עכשיו הם יתרחקו יותר ויותר..
אמנון מזמין גלאי חדש. שמישהו ייתן קצת קרדיט לשרון שהיה חכם מספיק
דקל יספר לאמנון שקירקי היא כדברא? מזה שהוא מתעקש שאמנון לא יעשה איתה כלום ומנסה להפיל על שאר הבנות נראה שהוא מתכוון לשמור את זה לעצמו קצת

ליבי ואופננה! מעניין מי מנהל את החנות כי ליבי היא בעצם די מנהלת
"אולי שרון קצת דלוק עליה" הייתי מצפה שליבי תראה קצת יותר עצב לעמית. ושתספר לה מה שחר אמר לה
ליבי צריכה חברררר מתי שהוא
אבל עזבו את זה שחר נשאר במשלחת

ושחר בעצבים על לילה. לא משנה שהיא הרגיעה אותו כי הוא עדיין חושד.. אם לא בלילה אז בשרון

ובנושא אחר.. אוג אוהב להצטלם/לצלם

dorin1902

New member
פרק נחמד. כמה פרקים יש העונה?

הפרקים האחרונים התחילו להתיש אותי, זו רק אני או שאין בקושי סצנות והסצנות שיש ממש ארוכות?
לילה ושחר בהחלט זוג מעצבן. קצת יותר מהקשר של אוביגיל.
דקירקי לאאאאא
שאני אבין, לילה מוכנה שאחותה התאומה היחידה תמות בתמורה לחיים שלה?
אין על ליבי.. ליבי מביא קצת קלילות בסדרה עם כל הכובד.
הפרק דווקא רציתי לראות את יותר עמית.
מי הדמות האהובה עליכם? שלי עמית. אני יודעת שהיא ביץ' אבל משהו בה כבש אותי.
חשבתי על זה.. זוכרים שעמית אמרה שעד סוף הקיץ דקל יהיה שלה? אז חשבתי על זה ועכשיו הוא בטח יתרחק מקירקי והיא תגלה ששרון אפס וניצל אותה ואז יקרה בינהם משהו נראה לי.. לא יודעת אבל זה יהיה ממש מוזר אם לא יקרה בינהם שום דבר העונה אחרי המאמצים שלה.

שיר m

Well-known member
אהבתי את הרעיון

דקל ועמית... אבל לא בטוחה שיהיה זמן לזה
&nbsp
וכן ללילה לא מזיז בכלל מה יקרה לקירקי

panda0zombie

New member
אני גם חושבת כמו שיר

דקל ועמית כעלילה קטנה עד שהם חוזרים לאחד/אחת שלהם נשמע נחמד אבל אין זמן לזה העונה.
&nbsp
תכלס עמית היא כבר לא ביץ'.. בתחילת הסדרה אולי אבל עכשיו היא ממש לא. וכן היא בטוח מהדמויות האהובות עליי יחד עם קירקי דקל וליבי

גם שלי עמית

אבל גם ליבי כמובן. ולילה. האמת שמהבנות אין לי דמות שנואה (חוץ מאביגיל...)
&nbsp
לא! עמית רק עם שרון!

למעלה