כדברות ולביאים מסרבים להיות אויבים!
גרומלים EVIL INCORPORATED! חולה על הקטע הזה. אוף, די עם הטפטפות שלכם, יא מעתיקנים. וואו, המקל של וולנו גם עושה אורות. זיכרונות? אז מי זה השותף שלו?

אז זאת לא לילה, הנה. לוולנו יש טלפון. איזו שיחה מטומטמת. הפלגא והגרומל מדברים בכיף. איזו שיחה קלילה. כן, ממדרים אתכם, תתפללו שלא ימלדרו אתכם.

דקל, אל תהיה גזען! היא על טבעית טובה! דקל מחקה את אבא שלו. ומשקר גם לאנשים.

גרומלים EVIL INCORPORATED! משחקים ביליארד. וואו, הם משרד ממש מקצועי. תביאו לו לשתות כבר! עם הרבה הרבה מלדור!

אופננה. כן, ליבי, אני לא מבין למה לא מקבלים את זה. עמית בחורה יפה! אני אבוא איתך, ליבי, זה פשוט טיול זוגות. רגע! מה "אולי שרון קצת דלוק עליה"?! ויוצא עם החברה שלך, וזה לא מטריד אותך בכלל?!

גרומלים EVIL INCORPORATED! מה לעזאזל וולנו שותה? אה. מכשיר ציתות. יחסית לעיוור וולנו הוא חתיכת מפחיד ועירני. ארוחת הערב?!

טוב, לפחות שחר החליט להישאר במשלחת...

דקל החוקר. כן, היא כדברא.

כן, למה למחוק? ואוג אובססיבי. אצל קירקי זאת לא בעיה אלא דילמה מוסרית! משהו חשוב! כן, קירקי, תגידי את האמת בפרצוף. אני מניח שדקל מכיר מישהו שחבר של מישהי שיודע איך לעשות את זה.

כן, אמנון, הן עושות עבודה טובה. כן, דליה כדברא! ועמית בטח, וליבי בהחלט!

קירקי שוברת את הגבולות של הכדברות.

עמייייייייייית! וואו, ליבי, תהיי יותר דיסקרטית! טוב, עונה הבאה, מיכל קופר קרן, את חייבת למצוא לליבי חבררר. אבל סצנה קורעת.

נו, גלי לה, קירקי!

הגלאים האלה...

שחר! מה זה? מה זו ההתפרצות הזאת? לילה ושחר זאת זוגיות מוצנחת. הם תמיד היו זוג, תמיד יהיו זוג, לא ראינו את הדרך לזוגיות, הם פשוט זוג. אתם מכירים עוד זוגיות כזאת? כי תמיד ראינו גם את הדרך לזוגיות ולא כזאת זוגיות. לילה! טראמפ חוסם את כל ירושלים, את לא תצליחי ל... ולא, לילה נוסעת באוטובוס, ולא בטרמפ עם שרון!

שרון, אתה מבין שגם אני מאוד לחוץ בזמן, ושבלי סצנות שלך עם עמית לא שווה לי כל זה?! לשרון יש לב. יואל מודאג מזה.

הסכם, הסכם, היה הסכם. ביג דיל! ואני הרשיתי לאחות של מי-רן מנקס לאכול בספרייה וכולם מנסים להיכנס להסכם הזה! ביג דיל! לילה, תירגעי, תירגעי. מה זאת הסצנה הזאת? מוזרה לגמרי. שאיבת זיכרונות...

בפרק הבא!

דקל ימשיך להתווכח עם אמנון.

אביגיל דיברה עם מישהו בטלפון ליד קירקי (שחתכה ירקות).

ודקירקי יהיו מרוחקים מאוד.

ומה שלא היה שם- לא יודעים אם מצאו לליבי חבררר. אמשיך לעדכן.