סופסוף... באמת
גנרטור מועדון INCO... סתם, נראה לך, מאיה? אז איך הולך החייאת המועדון, שחר? שחר כזה חנוני. הוא צריך פעם אחת לקלוט שכולם מסתירים ממנו דברים...

מה דקל רוצה? להציל את קירקי או לטפל בזה בעצמו? אבל אתה יודע לעשות דברים בעצמך, אמנון! להיות שר לשעבר שמתחזה לשוטר וכו'... דקל מרגל גרוע.

ועכשיו על אמת... גרומלים EVIL INCORPORATED! כן, לילה, פשוט תקרבי מקל לראש של קירקי וזהו. נחמד.

אופננה! מישהו מוכן להסביר לי איך הן חברות כאלה טובות? למה רק חיבוק? או שליבי פשוט מנסה לזרז עניינים. וחוץ מזה- כדאי שהיא תתרחק קצת ולא תהיה האור לעומת שמש ומולי שלהם.

תמיד מסנג'רים את אוג. ואז אביגיל מסונג'רת גם כן. לא, אל תגידו לקירקי שדקל חולה, היא עלולה לפתח רגשות של חברה שמפתחת רגשות לחבר חולה.

כבר אמרתי, ליבי, בלי קאט. לא צריך שום קאט במקרה הזה, תני להם. זהו טעם של קרטיב אננס.

גרומלים עובדים על המחשב שלהם! עכשיו תשמעו את זה... "היי ונטו שניסה להקפיא אותי לפני חודש. איך האוטובוסים פה?" אוף, הקריירה של לילה לא מסתדרת.

תענה לה כבר, יא לוזר! ומה אתה רושם אותה כ"קירקי גבע" ולא כ"קירקי שלי", "קירק", "קירקי אהובתי היחידה", "חיים שלי" או כל דבר אחר?! ההורים האלה. פעם ראשונה ששרון יוצא האח הטוב יותר מול דקל.

שרון לא הולך להופעה של לילה. אז איך הוא בוגד בעמית עם לילה?! ומה מוזר שהוא שואל את עמית אם היא רוצה ואם היא רוצה אז הוא רוצה והוא יבוא?! זוגיות למופת! אלינור, אל תכעסי, היא לא התכוו... אויש, לא אלינור. לא להיפרד, בנות! לא! אתן אמורות להיות חברות הכי טובות!

אם כבר מדברים על כדברות... השיעול הכי מטומטם ששמעתי.

לאלתר עם אוג... לא טוב, לא טוב... אבל צריך להקריב מישהו. בוא'נה, באמת התמקדו הרבה במור בסצנה הזאת... צדקה ההיא מעמוד המעריצים שלה. "בואו נעלה את אוג, נשמח, נעודד, ואז לא נבין מה הוא עושה על הבמה". לא כזה מצחיק, הם לא שמעו על הבדיחות האלה בקיבוץ?

דינה לביא, את צריכה לקחת קו יותר פעיל מול הגברים הטמבלים במשפחה. לא ככה, דינה, לא ככה!

הנה ההסבר על איך הגיעו לאוג. אז אביגיל היא פיונה? אוג חטף ללילה את כל המומנטום.

לא, קירקי, לא הכל בסדר! את יודעת את זה!

שמתם לב שאביגיל ממש נהנית מלילה? יותר מאיך שהיא נהנתה מחבר שלה... חשבתי שהיא מעדיפה להחליף תחנה. והשקר נחשף.

בפרק הבא:

הלנה חוזרת ותדבר עם שחר.

דקל וקירקי יתווכחו.

ויקרה עוד משהו, אבל הפרק חתוך, אז לא.