כדברא- שבוע 9

כי היא קטנטונת

והיא בולטת לרעה, כאילו היא לא צריכה בכלל להיות בסביבה של השאר...
&nbsp
וגם היא דמות די משעממת ודי שטוחה.

פרק 36- סטנד אפ

אז מה לילה תעשה יחד עם וולנו?
&nbsp
האם דקל יעכל את זה שקירקי כדברא?
&nbsp
האם שרון ייחשף בפני עמית ושחר?
&nbsp
והאם מאיה תשתחרר אי פעם מ"גרומלים EVIL INCORPORATED"?

הפרק מתעכב- אז מן הסתם הכנתי תמונה עם

קיבלתי ספוילר ומן הסתם את הקטע הזה הייתי מוכרח לראות...
&nbsp
לא קאט, שום קאט, ליבי, שום קאט! אני ממשיך לצפות בקומדיה הרומנטית של הקיץ על שניים שאהבו קרטיב אננס.

panda0zombie

New member

אני רוצה לראות את זה עם כל הפרק אבל כשראיתי שיש סרטון כזה בערוץ יוטיוב של ניקולודיאון התרגשתי ממש

למרות שציפיתי

לקצת יותר רגש ואינטימיות. אפילו לנשיקה הראשונה של עמית- ליבי נדחפה!
&nbsp
בוא'נה, תשחררי, אחותי, יש לה חברררר!

panda0zombie

New member
גם אנייי

אני די מאוכזבת מזה שלא ראינו ממש סצנת נשיקה עם יותר רגש במקום לישר לדלג לנשיקה

Roei152

Well-known member
מנהל
אז אני ראיתי את זה בפרק...
הם הייו מתוקים כמו קרטיב אננס ...

סופסוף... באמת

גנרטור מועדון INCO... סתם, נראה לך, מאיה? אז איך הולך החייאת המועדון, שחר? שחר כזה חנוני. הוא צריך פעם אחת לקלוט שכולם מסתירים ממנו דברים...
&nbsp
מה דקל רוצה? להציל את קירקי או לטפל בזה בעצמו? אבל אתה יודע לעשות דברים בעצמך, אמנון! להיות שר לשעבר שמתחזה לשוטר וכו'... דקל מרגל גרוע.
&nbsp
ועכשיו על אמת... גרומלים EVIL INCORPORATED! כן, לילה, פשוט תקרבי מקל לראש של קירקי וזהו. נחמד.
&nbsp
אופננה! מישהו מוכן להסביר לי איך הן חברות כאלה טובות? למה רק חיבוק? או שליבי פשוט מנסה לזרז עניינים. וחוץ מזה- כדאי שהיא תתרחק קצת ולא תהיה האור לעומת שמש ומולי שלהם.
&nbsp
תמיד מסנג'רים את אוג. ואז אביגיל מסונג'רת גם כן. לא, אל תגידו לקירקי שדקל חולה, היא עלולה לפתח רגשות של חברה שמפתחת רגשות לחבר חולה.
&nbsp
כבר אמרתי, ליבי, בלי קאט. לא צריך שום קאט במקרה הזה, תני להם. זהו טעם של קרטיב אננס.
&nbsp
גרומלים עובדים על המחשב שלהם! עכשיו תשמעו את זה... "היי ונטו שניסה להקפיא אותי לפני חודש. איך האוטובוסים פה?" אוף, הקריירה של לילה לא מסתדרת.
&nbsp
תענה לה כבר, יא לוזר! ומה אתה רושם אותה כ"קירקי גבע" ולא כ"קירקי שלי", "קירק", "קירקי אהובתי היחידה", "חיים שלי" או כל דבר אחר?! ההורים האלה. פעם ראשונה ששרון יוצא האח הטוב יותר מול דקל.
&nbsp
שרון לא הולך להופעה של לילה. אז איך הוא בוגד בעמית עם לילה?! ומה מוזר שהוא שואל את עמית אם היא רוצה ואם היא רוצה אז הוא רוצה והוא יבוא?! זוגיות למופת! אלינור, אל תכעסי, היא לא התכוו... אויש, לא אלינור. לא להיפרד, בנות! לא! אתן אמורות להיות חברות הכי טובות!
&nbsp
אם כבר מדברים על כדברות... השיעול הכי מטומטם ששמעתי.
&nbsp
לאלתר עם אוג... לא טוב, לא טוב... אבל צריך להקריב מישהו. בוא'נה, באמת התמקדו הרבה במור בסצנה הזאת... צדקה ההיא מעמוד המעריצים שלה. "בואו נעלה את אוג, נשמח, נעודד, ואז לא נבין מה הוא עושה על הבמה". לא כזה מצחיק, הם לא שמעו על הבדיחות האלה בקיבוץ?
&nbsp
דינה לביא, את צריכה לקחת קו יותר פעיל מול הגברים הטמבלים במשפחה. לא ככה, דינה, לא ככה!
&nbsp
הנה ההסבר על איך הגיעו לאוג. אז אביגיל היא פיונה? אוג חטף ללילה את כל המומנטום.
&nbsp
לא, קירקי, לא הכל בסדר! את יודעת את זה!
&nbsp
שמתם לב שאביגיל ממש נהנית מלילה? יותר מאיך שהיא נהנתה מחבר שלה... חשבתי שהיא מעדיפה להחליף תחנה. והשקר נחשף.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
הלנה חוזרת ותדבר עם שחר.
&nbsp
דקל וקירקי יתווכחו.
&nbsp
ויקרה עוד משהו, אבל הפרק חתוך, אז לא.

panda0zombie

New member
אנשים קוראים לקירקי בטלפון קירקי גבע

כאילו הם מכירים יותר מקירקי אחת
&nbsp
סליחה INCORPORATED שייך אך ורק למקום אחד

שיר m

Well-known member
היה שווה כל הפרק

רק בשביל אוג

&nbsp
לא ממש הבנתי מה דקל מתכנן...
&nbsp
שחר! די להיות טמבל!

panda0zombie

New member
הבעיה בזה שנדבקתי בג'ינגל הזה

זה שגרומלים קצר יותר מדופנשמירץ אז זה סתם מעצבן

לילה וולנו מתכננים תוכניות בבניין הרשע. אז צריך פשוט לקרב את המקל לראש של קירקי.. מה כבר יכול להשתבש
וונטו ופירו רגועים? יופי הם ראו שהשיחות המסתוריות של לילה וולנו משרות את המטרות שלהם יפה. מה עכשיו?
אוי לילה.. שכחה את תעודת הזהות שלה מכל הדברים
שחר גילה שהיא שיקרה לו. בשלב הזה הוא לא ממש צריך להיות מופתע

יאללה הופעה. כולם מסנג'רים את כולם כי דקל לא יכול להיות עם קירקי באותו חדר
יאללה תאלתרו שירה בציבור אני אומרת. אהא אוג.. גם טוב
חמוד אוג. החלק השני של הסטנדאפ היה יותר מצחיק
לילה תמיד שרה אור, היא צריכה לגוון קצת את הset list. לא שזה משנה כולם רוצים את אוג עכשיו בכל מקרה

אז דקל מנסה לחפות על קירקי מול אמנון בינתיים?
דקל לא זהיר מספיק בניסיונות שלו לעשות דברים בלי שמישהו יפריע
אמנון ביקש כדברא נחמדה וקיבל. לצרו הרב דקל גירש אותה
דקל חולה ברור.. מאכזבה ובעיות מוסריות
קירקי ודקל יריבו מחר. דקירקי

שרון ועמית! הנשיקה הראשונה? כאילו אני שמחה אבל רציתי וציפיתי למשהו יותר רציני ומרגש עם קצת משהו לפני ולא ישר לדלג לנשיקה. עם כל הכבוד לוולוג של ליבי
להגיד את האמת בכל הפעמים שאני זוכרת שהיו זוגות שלא ממש ראו את הנשיקות הראשונות שלהם זה בדרך כלל אמר שהזוג הזה לא יישאר הרבה זמן ולא נועד להיות ביחד בסדרה.
ליבי ועמית רבות
אני די בטוחה שליבי הייתה צריכה להתחיל את השיחה הזאת ב"שחר אמר לי ש.." במקום להתחיל עם ההקדמה שברור שתכעיס אותה

אוקי אז פרק 36 היה משמעותי לעמית, פרק 41 שבוע הבא

שיר m

Well-known member
מעניין

איך וולנו מוותר על המקל שלו כשהוא כל כך צריך אותו כל הזמן

&nbsp
ואני מקווה שאליעד מקבל תמלוגים יפים מהסדרה הזאת

dorin1902

New member
האמת שהיה אחלה פרק

אני עדיין שונאת את שרון. הייתי רוצה שהוא יהיה באמת עם עמית ולא ינצל אותה ככה. אגב, הוא מעל גיל 18???? עכשיו אני יושבת מול הטלוויזיה, צופה בפרק הנחמד ואז אני מתחילה להתגלגל מצחוק. ולא מהבדיחות של אוג, כן? אעלק "תגידו יש אוטובוסים מכאן לכנען?" נשפכתי. "שיט אני מאחרת להופעה". אבל בסך הכל שיחה סטנדרטית בין כדברא לגרומלים. "אני זזה להזמין מונית, נדבר" אבל לא הבנתי מה היה למור משמעותי בפרק הזה? השיחה עם ליבי? לא הבנתי.

למעלה