שונא את המעברים. בעיני החלפת השעון זה דבר מיותר לחלוטין כיום. אין לו משמעות מיוחדת משום בחינה והוא רק גורם לבעיות. שיקבעו איזשהו שעון אמצע או מה שרוצים ויישארו עם זה בלי להחליף. אף אחד עוד לא מת מחשיכה מעט מוקדמת או מאוחרת.אוהבים שעון קיץ?
כמו ברוסיהשונא את המעברים. בעיני החלפת השעון זה דבר מיותר לחלוטין כיום. אין לו משמעות מיוחדת משום בחינה והוא רק גורם לבעיות. שיקבעו איזשהו שעון אמצע או מה שרוצים ויישארו עם זה בלי להחליף. אף אחד עוד לא מת מחשיכה מעט מוקדמת או מאוחרת.
לא מכיר. אבל מי שבוחן את ההיסטוריה בארץ, רואה שאין כל סיבה עניינית למעברים. גם לא למועדים בהם זה נעשה. הם נקבעו לאחר שבמשך תקופה ארוכה האווירה הייתה שמדובר במחלוקת בין דתיים לשאינם כאלה. על סמך זה הוועדה קבעה מועדים רק כדי שתוכל להגיד שהיא לא התחשבה בדרישות הדתיים בעניין (כך, בנוסח מעט שונה, מפי יו"ר הוועדה דאז). כלומר ללא סיבה עניינית אמיתית אלא משום שזה מה שהיה מצופה ממנה.כמו ברוסיה
האם אתה מסכים שיהיה שעון קיץ כל השנה?לא מכיר. אבל מי שבוחן את ההיסטוריה בארץ, רואה שאין כל סיבה עניינית למעברים. גם לא למועדים בהם זה נעשה. הם נקבעו לאחר שבמשך תקופה ארוכה האווירה הייתה שמדובר במחלוקת בין דתיים לשאינם כאלה. על סמך זה הוועדה קבעה מועדים רק כדי שתוכל להגיד שהיא לא התחשבה בדרישות הדתיים בעניין (כך, בנוסח מעט שונה, מפי יו"ר הוועדה דאז). כלומר ללא סיבה עניינית אמיתית אלא משום שזה מה שהיה מצופה ממנה.
לא יודע לענות על זה בלי לחשוב על זה לעומק. אבל במחשבה ראשונית כאמור מעלה, אעדיף שעון קבוע ללא מעברים מאשר שעון שאולי יותר נוח לי בזמנים מסוימים (וזה "אולי" גדול שכן רוב ההשפעה כיום פסיכולוגית בלבד). אגב לא דיברתי בהכרח על העדפתי האישית למעלה. אני פשוט חושב שזה יותר נכון למדינה. מונע שלל בעיות שהמעברים גורמים, החל מסתם טעויות מטופשות כמו איחורים/הקדמות לעבודה, דרך בלבול קשישים ועד לתאונות דרכים.האם אתה מסכים שיהיה שעון קיץ כל השנה?
כמו ברוסיה
גמאני שונאת את המעבריםשונא את המעברים. בעיני החלפת השעון זה דבר מיותר לחלוטין כיום. אין לו משמעות מיוחדת משום בחינה והוא רק גורם לבעיות. שיקבעו איזשהו שעון אמצע או מה שרוצים ויישארו עם זה בלי להחליף. אף אחד עוד לא מת מחשיכה מעט מוקדמת או מאוחרת.
אני ממש לא אוהבת שעון קיץ... בכלל ממש לא אוהבת את הקיץ...אוהבים שעון קיץ?
לא משנה עבורכם?
אוהבת שעות קיץ רק בימי שישי.ובערבי חג.
השנה שעון הקיץ לא ייסע לי בליל הסדר. מסתמן שאערוך את הסדר עם המשפחה הגרעינית. צפה בקובץ המצורף 18477 איך מתארגנים ליל הסדר שנופל במוצ"ש?
מאד אוהבת את שעון הקיץ. אוהבת את האור בערבים. מצדי שישאירו את שעון הקיץ כל השנה.אוהבים שעון קיץ?
לא משנה עבורכם?
השנה שעון הקיץ לא ייסע לי בליל הסדר. מסתמן שאערוך את הסדר עם המשפחה הגרעינית. צפה בקובץ המצורף 18477 איך מתארגנים ליל הסדר שנופל במוצ"ש?
שעון קיץ טוב בחורף. שמהר מאד מחשיך. בקיץ שעון חורף מעולה.מאד אוהבת את שעון הקיץ. אוהבת את האור בערבים. מצדי שישאירו את שעון הקיץ כל השנה.
לי הוא כיפי גם בקיץ. לנסוע לים ב-6 עם תרמוס קפה, ליהנות מהבריזה, לראות את השקיעה לקראת 8... לטעמי.שעון קיץ טוב בחורף. שמהר מאד מחשיך. בקיץ שעון חורף מעולה.
נראה ששעון הקיץ ושעון החורף ימשיכו להיות חלק מחיינו בשנים הבאות. לכן לא נותר לנו אלא להסתגל לשינויים אלה ולהפיק מהם את המיטב.אוהבים שעון קיץ?
לא משנה עבורכם?
נראה ששעון הקיץ ושעון החורף ימשיכו להיות חלק מחיינו בשנים הבאות. לכן לא נותר לנו אלא להסתגל לשינויים אלה ולהפיק מהם את המיטב.
שונא את ההפסד של שעת שינהאוהבים שעון קיץ?
לא משנה עבורכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.