כבר שנה...

../images/Emo151.gifמזל טוב לנו../images/Emo65.gif

כאחת מה"חלוצות" אני גאה גאה גאה! מיצוש כבר כמה וכמה פעמים אמרתי לך ואומר שוב: תודה ענקייייייייייית
על הדבר הנפלא הזה שעשית את החיים שלי זה שינה - והגיע באמת באמת בהזמנה! ובתזמון מושלם לעיתים נדירות בחיים אתה מקבל בדיוק מה שרצית ובזמן שרצית! ופה זה קרה לי
אינשאאלה לחיי עוד הרבה זמנים טובים וחויות טובות עם ובלי הילדים...
ואולי אפילו עם תינוקות חדשים...(אהמ אהמ.............)אינשאאלה! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת נעה.

בדיוק קראתי היום במקרה את הודעת הכניסה שלך

לפורום, ואיך באבל לשעבר הצטרפה אלייך לשירשור... מדהים.

Gal 38

New member
מזל טוב לפורום ../images/Emo41.gif

מיצה -מאוד מרגש לקרוא את מה שכתבת כל הכבוד לך על היוזמה. אין ספק שהפורום משנה את חייהם של אנשים פה . זה מקום חם ואוהב, אוזן קשבת וגם מקום לבילויים ולהכיר חברים חדשים . הכרתי פה אחת ( נשיקה וחיבוק - לא עובד לי פתאום האייקונים ) ואח"כ עוד אחת , ועוד אחד .. וכו" וגם אותך מיצה - הכרתי רק לפני כמה שבועות . ואת כל שאר החברים שהיו באותו ערב במועדון .. שמחה שאני כאן מ ז ל ט ו ב

../images/Emo25.gif מזל טוב מיצ מיצ !!

טוב שהמציאו אותך כדי שתמציאי את הפורום הזה
איזה קטע שעברה כבר שנהההההה! הגעתי לכאן אחרייך מפורום "נשואים טריים"...איזו נוסטלגיה
ולמרות שלא מגיבה כאן...כיף לקרוא !
פיצ

אז גיברת....

תתחילי להגיב! אני בטוחה שיש לך מה לומר...
וגם לבוא למפגשים שלנו... הגיע הזמן להיפגש כבר, לא?

tintong

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

" שהמנהלת תחפש מי שינענע אותה "
זאת היתה ההודעה הראשונה שלי אלייך ! מאחר שענית לי עם
גדול . יש מי שמנענע אותי . מסתבר, לא רק שהוא מנענע טוב . הוא מנענע את ה הכי טובה
(ותסלח לי כבוד מנהלת, על
של
) הגעתי לפה די במקרה , קצת לפני המומולדת של נעה
אני זוכר שראיתי הודעה של מיקי
בשירשור עם נעה........יום שישי אחד " מי בא לו לצאת היום? " מההודעה והשירשור שנוצר, עם ימבה מסרים בשושו
התחברתי מהר מאוד לחברים פה בפורום. הפגישה הראשונה שלי היתה בדנזל (במומולדת...) הגעתי מחוייך ונבוך . פגשתי חברים מדהימים שבלי להכיר אותי הרעיפו עלי
ים והרבה הרבה חום. מאזזזזזזזז השמיים כבר לא נהיו גבול !!! יש לי פה חברים שהם לי כמשפחה
נכון,שלכל עסק מצליח צריך שיהיה מנהל טוב. אז פה זה לא "עסק" אלא משפחה (שיצרת) ובמשפחה כמו במשפחה ....אם ה "מנצח"
טוב אז הכל יתנגן לו, הכי טוב
. מודה לך גב' מנהלת "שאפשרת" לי להכנס כ תוו
ב מנגינה הלא נגמרת , שעליה את "מנצחת"
ט.

טינגי, באמת שלחת אותי לחפש מי ינענע אותי?

אתה ענק... אני לא "מאפשרת" לאף אחד להיכנס- כולם ברוכים ומוזמנים, ואני שמחה שנכנסת למנגינה שלנו

tintong

New member
../images/Emo6.gif עכשיו שמתי |לב שה..........מחלת ילדות ../images/Emo6.gif

felka

New member
מזל טוב!

יש הרבה אומרים שהפורום הזה הורס. שתויות במיץ ענבים! הוא עזר להרבה אנשים ויעזור בעתיד. אין מפלט יותר טוב מזה לבן אדם כשהוא לבד! אחרי פורום של "זקנים" ... כן כן... הייתי שם במפגש. הם אחלה חברי רק הרגשתי כמו בבית ספר - המורה, אפשר המורה - הגעתי לפה. היה לי אז הרבה יותר זמן... מיצה תבורכי על יוזמה, אומץ והשקעה!!! אה וכן את מהממת!

שרשירית

New member
זוכרת את הרגע

זוכרת את הרגע שבו ראיתי את הפורום הזה בימיו הראשונים וידעתי שזה מה שחיפשתי. ואכן מצאתי כאן אנשים שאיתם יכולתי לדבר, אותם יכולתי לשאול, להתייעץ, להקשיב ולהעביר את התקופה של הגירושים בצורה הכי שפויה שיש. הגעתי מהצפון חזרה למרכז ללא חברים, ללא אנשים שנמצאים במצבי ומצאתי אתכם. מאז ועד היום, שנה שלמה... להגיד שזה הדבר הכי טוב שקרה לי מאז, להגיד שכאן מצאתי חברים ומשפחה, להגיד שלכאן אני מרגישה הכי שייכת - הנה אמרתי. אז לכולם.... אתם יודעים שאני אוהבת אתכם אז תדעו שאפילו יותר.

Rtitan

New member
לפעמים גם ל-../images/Emo153.gif אין מה לומר...

אז הוא שם תמונה: שושנה אמיתית (זה באמת קיים העסק הזה - רק בשמיים
) לכבוד מנהלת הפורום הכי מוצלח שהכרתי, עם האנשים הכי כיפיים שיש: כמו אוסף של כוכבים בתוך ערפילית השושנה...

א פרסקי

New member
מזל טוב.....

שנה עוברת מהר ושלא יגמר התחיל מפגישה בדאבלין ( רחובות או הרצליה המבין יבין ) על מעט בירה ויסקי והמון פיגלין אחרי תקופה עברנו לדאגלס ושם שמענו כבר כמה גרפס ( לא אומר מי זאת) היו טיולים והיו חוויות עם הילדים והילדות טובבבבבבבבבבבבבב שנה שעברה א פרסקי הולך לאכול צהריים

למעלה