כבר שנה...

לילי301

New member
האמת שבאתי מ../images/Emo82.gif אחר...

בהמלצתה של חברה שכמעט ולא גולשת כאן יותר..וחבל! זוכרת... שפגשתי ב"דאגלאס" (המפגש הראשון שהייתי בו) את הבועה (מיקה) ואת הגמל מב"ש וכמובן את אפרוח שהפכה להיות יחד עם הצוציקית שלה, חלק בלתי נפרד מחיי ומחיי צוציקתי שלי. בהמשך עוד אספתי חברים נוספים שממלאים את חיי ומשמשים גב, בטן וכתף, ללא ה
הזה לא הייתי מוסיפה למשפחתי את מיתי היפה וטינגו ה
, כל שנותר לי הוא לומר
לאלה שאימצוני ולאלה שאפשרו לי לאמץ אותם, מרימה
(אחת מבין רבות ששתיתי החג) לעוד שנים רבות ומפוארות, לילוש...

לילי301

New member
אה כן...נזכרתי...../images/Emo13.gif

איך ממש במקרה זכיתי ב
המקסימה (
) שמסרה לידי שמ"מית המדהימה! (אפילו הסטיקרים "הורות בפורום" ו"חלומות מתגשמים" עדיין עליה)

לילי301

New member
../images/Emo10.gif גם לי...

לפחות את הקול שלה אני עדיין שומעת, מתנחמת!

שפי אחת

New member
מזל טוב מיצה הנהדרת!

מסתבר שגם אני הגעתי יחד עם כמה "בולטים" במיוחד למפגש בדאגלאס כמה ימים אחרי יום הולדתי ומאז....הרבה מים וכ"ו וכ"ו אז נכון שלא ביקרתי פה הרבה זמן אבל זה לא אומר שאני לא מרגישה בבית בגלל החברים שפה בגלל היחס בגלל המנהלת המדהימה בגללכם! בהצלחה רבה בהמשך מיצוש
שפי

שפי אחת

New member
באמת פויה לי!!!! רק ש-בביתי שלי עשיתי גם

עמלתי, השקעתי, שיפצתי, צבעתי, ריהטתי- ולא בפעם הראשונה.. עכשיו כשהכל מתוקתק אני פה! שוב...

tintong

New member
לילוש, ללא ה ../images/Emo82.gif הזה..

לא הייתי מוצא,פוגש,רואה אותך ביום הולדתי שותה לי את המרטיני
כתבת
(
) מי כמוך יודעת שה
כים מתחברים לנשמות הכי טובות. תודה ל
הזה , שבזכותו הכרתי אותך. ותודה לך , שאת , את !!!

yurika

New member
נו, אז בהמשך למה שכבר אמרתי לך בפורום ההוא

באתי לברך כאן על הבייבי שלך. לא שהיה איזשהו ספק. את מהטיפוסים המבצעים, שמוציאים אל הפועל את החלומות. ולא שאת צריכה את אישורי - אבל אני ממש ממש גאה בך. מזל טוב לפורום ליומולדת שנה. זה נראה פורום חם ועוטף. איזה יופי.

הילה301

New member
מזל טוב מיצה, על הפורום המדהים שהקמת.

ותודה ל"מי קרה לי"/מישי שלא ויתרה לי והכירה לי אתכם. הגדולה של האנשים פה היא תחושת הנוחות שאתם נותנים והחום. חברות אמיתית כל הכבוד מיצה. שרק ימשיך

../images/Emo25.gif

את עוד לא בשלב שבא לך להרוג אותי, נכון? מבטיחה נשבעת לטפל בעניין שלנו עוד היום...

Mika Rali

New member
מישי אין דה האוס

אחות שלו ברור שלא אוותר לך... ידעתי שאת תתחברי בול לאנשים המדהימים האלו. פליצקי שלי

מזל טוב מותק ../images/Emo65.gif

במבט לאחור נראה לי שההספק גדול מכפי ששנה אחת בלבד יכולה להכיל
הגענו כזוג בתחילת הדרך - ככה בשושו
הכרנו אנשים שלימים הפכו לחברים בלב ובנפש - האמת, הדברים הכי טובים קורים בלי שנתכנן אותם :) ורק דוגמא אחת קטנה בשבילך גברת מנהלת - הפכנו לחברים טובים וכל זה בזמן שכשאני הייתי בצבא
את בדרכך לגן חובה הצבעת עלי ואמרת 'אמא, תראי חייל'
נכון או לא? שנמשיך באותה הדרך
אחלה פורום יצרת כאן
נבלה

ווינס, אין ספק שהדברים הכי טובים קורים בלי

שנתכנן אותם... עובדה, תראה מה קרה כאן
ואכן, יש מצב שהצבעתי עליך בגיל 5

למעלה