כבר שנה...

כבר שנה... ../images/Emo9.gif

לפני שנה פחות יום, קיבלתי לראשונה את המייל עם הסיסמאות, מספר הפורום, כמה דגשים והדגשים, מה מותר, מה אסור, מי נגד מי, איך כמה ולמה. פורום גרושים צעירים יצא כמעט לדרך, הייתי אז בניו יורק, ואותם תאריכים היו קשים לי מאוד- חבר מאוד טוב הודיע לי שהוא מתחתן, תאריך הנישואים האזרחיים שלי (שהתרחשו בניו יורק 3 שנים קודם) עמד לי מול הפרצוף, יום הזיכרון לחללי צה"ל היה אז ואני הייתי רחוקה מאוד מהבית ומהחיבוק שכה היה חסר אז. ומתוך אותם ימים חסרי פשרות שהתקבצו להם בסופ"ש אחד, היה את היום הזה שישבתי והסתכלתי על הפורום הריק מהודעות ותהיתי מה יהיה. אני באמת לא מאמינה שעברה שנה שלמה, שהפורום הזה, שהוא הבייבי שלי, ואני אוהבת אותו על כל משתתפיו והודעותיו, הפורום בן שנה. מעולם לא תיארתי לעצמי שהפורום הזה ימציא לי חברים חדשים, חוויות נהדרות ונפלאות, אנשים שמבחינתי הם בגדר משפחה קרובה, ובן זוג מדהים שהגיע לכאן ושינה את חיי- כאילו בהזמנה. גולשים יקרים, סמויים, גלויים, קבועים, מזדמנים, נשואים, פרודים, גרושים, אלמנים, רווקים, הורים, לא הורים, ילדים והיד עוד נטויה...
, אני מודה לכל אחד ואחד מכם שלקח חלק בתהליך התהוות הפורום הזה, אין לי מילים לתאר כמה אני מעריכה ואוהבת את המקום הוירטואלי הזה, תודה שהפכתם את הפורום למקום שהוא, ואני אשמח לראות אותו גדל ומתפתח והופך לפעיל יותר, גדול יותר ומקום שהוא בית לעוד הרבה גולשים. אנחנו אמנם נקראים גרושים צעירים, אבל יש פה מקום לכולם
באמת שיש לי עוד המון מה להגיד... אבל אולי כדאי לסיים בזה, כי בכל זאת, כבר מאוחר
אז... יומולדת שמח לנו
שנזכה לעוד שנה פוריה ומלאה בחברים חדשים

suzana9

New member
מזלללללל טובבבבבבבב../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

הפורום הזה שינה גם לי את החיים. את יודעת מה...נתחיל מהסוף-ביליתי רק עכשיו בחופשה נהדרת עם שני אנשים שלא יכלתי להכיר אותם בשום דרך אחרת, שני חברים טובים באמת כמו משפחה. הפורום הזה בשבילי הוא באמת בית וממלא כל כך הרבה חסרים שמתגלים יחד עם הגרושין. אז מזל טוב לנו ולך המנהלת בראשו שעושה את עבודתך נאמנה. נשיקות לכל חברי הפורום מי פעיל יותר ומי פחות, כן ירבו... תודה .

DANAQ32

New member
מזל טוב לפורום ../images/Emo65.gif

מיצה, כל הכבוד על היוזמה שלקחת על עצמך לפני שנה.
יש פה אנשים נהדרים ואני זכיתי להכיר פה 2 נשים מדהימות, שהפכו להיות חברות מאוד טובות.
בתוך זמן קצר אני מרגישה כאילו שאנחנו מכירות שנים. אז מזל טוב לפורום, ומזל טוב למיצה על הבייבי שגדל בשנה.

../images/Emo24.gifאמן ואמן!

שרק נגדל פה
ואת סוזנה... חפשי בבקשה הופעה של האמא לעתיד של הילדים שלי, בסדר?

tintong

New member
../images/Emo124.gif suzana9

אם את רוצה שאני לא יחסל אותך ...תתחילי לכתוב נכון !
מזה הציטוט הזה - "שני חברים טובים באמת כמו משפחה" מי חבר ? מה חבר ? מה כמו ? לאכול ביחד בוקר צהוריים ערב
סטייק 400 גר'
לבלות כמו נבלות
את הלילה
ועוד לילה טוב
זה חברים? זה כמו ? לא מכיר הגדרה אחרת חוץ מ "משפחה" שנני ............מ ש פ ח ה .

suzana9

New member
אח אח יא טינגו

אתה צודק- מ ש פ ח ה , מה שתגיד!!!!! ותעשה טובה פעם הבאה אל תגמור לנו את המים החמים
איך הג'פ? התאושש מהנהיגה שלי? ואתה?....חחחחחח....

tintong

New member
suzana na na

אל תגררי אותי לשם !
אלק .. מים חמים. גם נתתם לי להתקלח אחרון.
גם חברה שלך התקמצנה על החשמל
"אל תדליקו הרבה זמן את הדוד" ...אבלק היא משלמת
וכלים? מי עשה כלים
מצאתם לכם אופר
עזבי אותי. העיקר אתם ! נהנתם?
נבלות

אינאל אבוק-טינגי!

הבחורה ביקשה! מה אני אעשה שרק אני ממושמעת! ואלק שני אחים אבודים יש לי...מישהו צריך להיות האחראי בבית...לא? כפרה עליכם.מזל שיש לכם ג'יפי אס צמוד אחרת לא יודעת איפה הייתם עכשיו...??....

suzana9

New member
בג'הנום....

ואללללה נעה כפרה עלייך ...היו שולחים אותנו לחפש את הים לא היינו מוצאים...חחח שלט "ים"?..

../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif

אז כנראה שבאמת הייתי מן החלוצים של הפורום... בדיוק בעוד שלושה ימים אני חוגגת את השנה הפרטית שלי ללא האקס (וכן, זו בהחלט חגיגה)... ובתאריכים האלה בדיוק, התחלתי להסתכל בפורום גרושים צעירים וגיליתי קודם כל את נעה המדהימה שלי, ששלחה לי מסר אם בא לי להכיר מישהי עם ילדה (כי גם אני אמא לתינוקי), ככה שיהיה לנו עם מי לבלות... וככה ממסר למסר התחלנו לדבר ולהכיר והשאר כבר היסטוריה..
וגם הפורום הזה, שהיווה לי בית יותר בתקופה ההיא, הקשה, של ההתלבטויות ועד להחלטה הסופית של הגירושין, דרך המשפטים והדיונים ועד לקבלת הגט המיוחל..
אמנם מלא מלא חדשים הצטרפו, שלא מכירים אותי וגם אני לא מכירה אותם, אבל בכל זאת, אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לכולכם על שתמכתם, וייעצתם והצחקתם וגם גרמתם לי לצאת קצת מהבית הירושלמי שלי...
נשיקות ושוב מזל טוב לפורום ולמיצה!

את!! את ברחת לנו מפינת השאלה היומית...

ובכלל נעלמת לאחרונה, יאללה, תחזרי, עונת הבילויים חוזרת...

Mika Rali

New member
יום הולדת שמח לנוווווו../images/Emo65.gif

אוי גברת מיצה אם לא את... איזה חברים טובים הכרנו פה? מחוברים דרך הוריד והנפש. מצאתי פה שני חברים טובים שבילו איתו לילות שלמים כשהייתי צריכה אותם, מצאתי חברות מדהימות שכל בוקר עושות איתי שיחות במסנ' וצחוקים מטורפים וכשצריך אותן הם תמיד מוצאות את הדרך להיות שם. בילויים מאאאאגניבים ואחד מדהים שנכנס לפה פעם אחת ולא נתתי לו ללכת...
הפורום הזה הוא הדבר הכי מדהים שנתקלתי בו, האנשים הבילויים והמשפחתיות שנוצרה פה. ואת, מנהלת מדהימה שהיא חברה הכי טובה ואישה חזקה ומיוחדת!! תודה שפתחת את הפורום ילדונת

suzana9

New member
בדיוק נזכרנו בפעם הראשונה

שהגעתי לדאגלאס.....גם נעה הזכירה לי את זה. אני זוכרת שהגעתי עם הגבוהה (שאחר כך נכנס לי עמוק ללב....) ונראתם מגובשים כאלה, ונעה המלאך הזו מייד אמרה לי לבוא לידה והתחילה להצחיק אותי, ומשהו אחר שאל שאלה, ואחרת נתנה חיבוק, ואחר כך מרינה בהרצליה, וטוסט עם נעה..בקיצור...כמה עברנו מאז... אני חושבת שהגדולה היא שהצלחנו להפוך את החברות הווירטואלית לחברות אמיתית בחיים האמיתיים בלי מסכות ! יומולדת שמח נבלה

למעלה