כברה! כנסו!!!!

BAVL FREE RIDEl

New member
כברה! כנסו!!!!

תגידו אני לא מבין למה Musi© Gi®l צחקה אליי! כאילו היא ניסתה לחתוב אם שגיעות כתיב בעודהה עלי שכולם יצחקו אליי!

BAVL FREE RIDEl

New member
כנס!!!!!

מזה הפרצוף הזה???? התה גם רוצה לצחוק אליי?? עם שחכת כי לא כתבת לה כלום שזה לא יפה לקתוב ככה בפורום מטורבת אז ידידי המכונן הרשה לי להזכיר לחה! הנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=915&msgid=29720828

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo59.gif

BAVL FREE RIDEl

New member
כנסי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם בכתימה שלך תחתבי שלו השתנת! כי במקום לסלוח עליי את צוחקט אליי! וראיתי שאת הואבת לראות ER!!! אז תדעי לך שגם אני אושה את זה! וגם דהוניל!! רוצה לבוא לראות את האורבן בכיכר רבין? אורבן זה גם סוג של זה זה בדיוק כמו FR רק בעיר!!!!!!!

BAVL FREE RIDEl

New member
חברה כנסו!!!

Musi© Gi®l עוד פעם את צוכקת עליי! דיי זה בהמת לא יפה!!!! וקולנו צריחים להיות חברים טובים ולאזור אחד לשני ולו לצחוק כי בסוף ההנשים הרגילים יקנהו בנו וירצו להרוג אותנו כי אנחנו מחוננים... אפילו אמרו את זה בהקסמן! למה מהובחן כחולה נפש??? מאיפו את יודעת בכלל! תדעי לך שמלא פה אמים אמרו לי שאני מכונן!!!! ולא צריך דוח או מבכן של המדינה! כי זא לו שבה קלום בכלל!!!!! מספיק שאני יודא שהני כחם ואפילו לפאמים הומרים לי את זה וכול מחונן יודא שהוא ! זה מאיין הרגשה כזות שהין לאנשים רגילים! אז חברה בו נתחיל מהתחלה ונסבן את הגב של השני! (עכשב רק הכחמים באמת יוכלו להבין הותי ( כי זה ביתוי קשה) !)

guidethescud

New member
נו באמת

אפילו הודעה עם שגיאות כתיב אתה לא יודע לכתוב כמו שצריך... עלוב...

לא נורמלי.....

בן אדם לא יכול לטעות בשגיאות בצורה כזאת....אשיוטי לחלוטין

../images/Emo13.gif כנסו../images/Emo70.gif

כמה שגיאות כתיב בהודעה אחת.... אני בת 10 ואין לי שגיאות כאלה

למעלה