כבוד... או שלא

orii

New member
השפה העברית חייה קיימת ובועטת

השפה העברית התקנית היא פיקציה מיותרת.

dswbg

New member
הצילו אותי מאלו שמלמדים מה שאינם

יודעים.... ב"שפה העברית התקנית" כותבים "בּמָטוּתָא" (במקור ארמית). אנא , חסוך מאיתנו את ההערות הנלעגות, לפחות עד שתלמד לאיית....

Erunaamo

New member
אם זה היחס שלך למורה שלך,

בלי קשר לשאלה - אם הוא באמת מתייחס לאבאדה ככה, למה את ממשיכה ללמוד אצלו? אם את לא מאמינה בו, למה שתלמדי אצלו?

kendog keds

New member
בבקשה חברים, עדות מתוך הקבוצה מעלי

ואני צריך לומר לדייקני העברית ךמיניהם שכאן זה אינטרנט ולא תוכנית אירוח בערוץ 2, ומכאן שייתכנו סלנגים, שגיאות או פיספוסי הקלדה, לא צריך לקחת קשה. אבל כן מומלץ לכולם לפסק כי פשוט לא נעים לקרוא הודעה אחת ארוכה. ולחברה: למה שלא תעברי קבוצה ותהיי יחד עם חבר שלך? הרי ראית ממקור ראשון איזה חינוך עידן נותן

yeli2002

New member
זה לא שיש לי ברירה....

תראו עידן ממש לא נחמד... טוב, מילא! הנתי שהיה לו איזה קטע ממש לא נעים עם אבאשאיסטים בעבר! אז סבבה שלא יאהב אותם, אבל מילא, אם הוא רק היה יודע לאמן טוב, להיות בנאדם נחמד, לא יותר מזה... זה כל מה שאני דורשת ממנו כמאמן... חוץ מזה אני לא מתאמנת אצלו, אני מתאמנת אצל תלמיד שלו: דריאן שהוא באמת נשמה, בנאדם נחמד חבל"ז! כי בו נומר אם לפני שנתיים, בזמן שחבר שלי הצטרך לקפואירה הוא הרי לא ידע מה זה אבאדה, קוראו וכל הבולשית הזה (כן, לדעתי זה בולשיט!) הוא הרי היה הולך למקום הראשון שהוא היה יודע שמלמדים בו קפואירה... ככה זה בדיוק היה אצלי... לא הייתה לי את האפשרות לבחור ומכח הנסיבות אני בקורדאו... לכל האבדאיסטים: אני שינאה בליבי, כל הקטע הזה באמת טיפשי!!! קיבלתי היום קורדאו ראשון שלי!!!!!!!!!!! י~ר~ו~ק~ה~!!!!!!!!!!!!!

Ze Colmeia

New member
וואלה../images/Emo35.gif

מאיפה לך שאני לומד אצל באדאוינו
גם אתה לומד אצלו

YoraiT

New member
לחברה של קפוארה, אולי מישהו ירים את

השרביט, וינסה לגיס את במורה שלו לאחד מאימוני הפורום. כך ניראה , נילמד ונכיר קצת יותר לעומק מה זה קפוארה איך ניראה אימון מה זה קצב .... וכו. יכול להיות נחמד מאוד.

MerlinTheWizard

New member
אוי ואבוי...

קווקה??? מה פתאום עידן הררי הוא מיסד קורדאו דה אורו בארץ! קווקה הוא פרופסור של קורדאו ואכן אחד המדריכים היותר טובים שהתאמנתי איתם!

roy27787

New member
התלבלבלתי

כן אני יודע התבלבלתי.. קווקה הוא התלמיד של עידן הררי..

למעלה