Ze Colmeia
New member
כבוד... או שלא../images/Emo70.gif
אתם לא מאמינים איזה חוסר כבוד והתנהגות ילדותית ראיתי היום
היום היה סדנאה לחברה שלי והיא בקורדאו די אורו, ואני באבאדה, אבל באתי רק לראות אותה מתאמנת. טוב קיצר באנו אליה לסדנאה בהתחלה סתם דיברו אז עמדתי לידה, טוב איך שבא להתחיל האימון אני באתי ללכת לשבת בצד ואז פתאום בא אלי המאמן שלה (לא זוכר את שמו כרגע...) ושואל אותי מי אני וזה ואני אמרתי לו שאני באתי עם חברה שלי ואני רק מסתכל, אז הוא אומר לי "טוב, רק תשב בצד בבקשה" אני אומר לו טוב ובא לשבת ואז הוא שאל אותי אם גם אני לומד קפואירה, ואני אמרתי לו שכן אבל באבאדה, פתאום הוא כזה אוי זה יכול להיות בעיה, הוא הולך מדבר שניה עם עידן הררי (הבן אדם שאחרי על כל קבוצת קורדאו בארץ, חחח גם כן קפואריסט
) ואז הוא בא אלי כזה ואומר לי, אני מצתער זו סדנאה סגורה רק לאנשים של הקבוצה והוא אשכרה ביקש ממני לצאת מהאולם, וזה באמצע שום מקום טוב קיצר אמרתי לו טוב טוב ויצאתי, באיזה שהוא שלב (לקראת הסוף) באתי ונעמדתי ליד הדלת כדי לראות את החברה שלי מתאמנת, ואז אחרי הדגמה (עלובה במיוחד אני חייב להוסיף
) עידן בכבודו ובעצמו בא אלי ואומר לי "תשמע אנשים משלמים הרבה כסף כדי להיות עם המורים האלה, אני מבקש ממך לכבד את זה" (או במילים אחרות, עוף מפה יחתיכת אבדיסט...), ודרך אגב שניה אחרי באו אנשים לראות ומשום מה להם לא אמרו כלום. ובקיצור עידן והמורה של חברה שניהם עשו לעצמם ולכל קבוצת קורדאו היום המון המון בושה, מה הוא מפחד שאני חס וחלילה ילמד מהם משהו (כן גם הייתי רוצה ללמוד משהו מקורדאו העקומים האלה...) או שלא יודע מה, יענו זה לא שאני איזה מורה בכיר שאני בא ומיצג את קבוצת אבאדה לא באתי עם בגדים של אבאדה גם מתוך כבוד שאני הולך למקום של קורדאו ואני לא רוצה כך לזלזל. עד היום אני הייתי מכבד קפואריסט בגלל עצם העובדה שהוא גם קפואריסט לא היה משנה לי מאיזה קבוצה הוא, אבל היום הזילזול שראיתי אני כבר לא חושב שאת הכבוד שלי אני יתן כל כך בקלות לאנשי קורדאו או לפחות לעידן הררי ולמורה של חברה שלי, ששניהם התנהגו כמו שני ילדים בני 5 היום, הייתה איזה אחת שהיא מורה בקורדאו שבאה ושאלה אותי למה אני בחוץ וזה והיא לא הבינה בכלל מה הבעיה שלהם ומכולם שם היא הייתה הכי בוגרת ונחמדה. סתם רציתי לשתף אותכם לכל אלה שכל כך מהללים את עידן הררי וכל קורדאו תדעו לכם שהיום בישתם את הקבוצה שלכם ואותכם בכלל כקפואריסטים
אתם לא מאמינים איזה חוסר כבוד והתנהגות ילדותית ראיתי היום