כאן נמחקה הודעה

SuperShiro

New member
הם לא יתחתנו מהסיבה הפשוטה

שלפני שבוע-שבועיים היא אמרה לפפראצי שצילמו אותה "And by the way me and isaac are not together"

avnner

New member
הם לא יכולים להתחתן הוא כהן

והיא גרושה הוא יצטרך להתנצר או חתונה אזרחית

xtina 4 ever

New member
אז מה? ><" ../images/Emo210.gif

גם ג'ורדן ברטמן לא יהודי, ובחתונה שלהם הייתה חופה וכל זה..

אוקיי, זאת כבר בחירה שלו..

אבל ג'ורדן התחתן עם נוצריה (זו הדת שלה, כן?), וזה כשלעצמו אסור. קיצ, גם הוא וגם אייזק יכולים לקיים כמה מנהגים יהודיים. אבל קשה לי להאמין שאייזק ובריטני יוותרו על חתונה (אם זה היה רלוונטי
) רק כי רב לא יכול להשיא אותם..

xtina 4 ever

New member
חח תכלס..../images/Emo210.gif

אני לא ממש זוכרת, אבל נראה לי שזאת הייתה חתונה נוצרית/ יהודית. כאילו, חצי חצי. ><" לא נראה לי שהיה רב, אבל הייתה חופה 100%. מה, אסור ליהודי להתחתן עם נוצריה?

tali44

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!

ברור שאסור ליהודי להתחתן עם נוצריה...!! הרי יוולדו לו ילדים נוצריים והכל... זה נחשב לאדם מתבולל וזה מתקרב להתנצרות רק שכמובן יש הבדל. וזה בדיוק כמו שיהודי יתחתן עם מוסלמית (רק שהנוצרים בני אדם בניגוד למוסלמים...)

tali44

New member
זה לא משנה דתי או לא,

ההלכה היא לכל היהודים. נכון שיש שמקיימים את ההלכה וכאלה שלא, אבל בכללי כל היהודים מצווים לאכול כשר, לשמור שבת וכו'... וכך גם נישואים לגויים אסורים. רק שיש כאלה שמקיימים את זה ויש כאלה שלא.

m o r 1 0 2

New member
יאא כיףף לך../images/Emo70.gif

גמלי לא ניראה כ הקטע של החתונהה כי לא ניראה לי שבריטני תעשה טעותתת פעם שלישיתתת פעם אחר פעם
אני מעוניניית לדבר איתך האיסי: 227674252

מדליק!!!!!!!!!

איזה צירוף מקרים כל הקטע עם החבר של בריט! אני דווקא כה מעוניינת להתכתב איתך... אם את מעוניינת אז הנה איי סי: 304813155

shir spears

New member
...

אם אתה רוצה לדבר איתי ז שלי לי הודעה ואני ייתן לך את האיסי מסן מה דאתה רוצה..

למעלה