כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
L Lily Potter New member 3/2/07 #25 זה אומר [תרגום] שאף אחד לא מאמין לך. שיכולת להגיד גם שאתה הוא בעצם אותו "חבר יהודי" =] איך זה בשביל תרגום?
זה אומר [תרגום] שאף אחד לא מאמין לך. שיכולת להגיד גם שאתה הוא בעצם אותו "חבר יהודי" =] איך זה בשביל תרגום?
E elena20 New member 2/2/07 #6 שיוווווווווווווווו איזה כייף לך, בטח תוזמני לחתונה שלהם! כמובן נאמר בציניות
S SuperShiro New member 2/2/07 #13 רגע לא כתבת פה פעם שאת גם קרובת משפחה של קווין?או שזו הייתה מישהי אחרת? בכל אופן, תהני
C chen349 New member 2/2/07 #14 חח אני לא כתבתי את זה... רק לפני כמה ימים כתבתי פה פעם ראשונה אם אני אל טועה...
T tali44 New member 2/2/07 #16 להתחתן בקרוב לא נראה לי... אני מאמינה שמזה שהיא התחתנה פעם בטעות בגלל שהיא הייתה שיכורה, וזה שהיא הציעה לקווין נישואים לאחר פרק זמן מועט שהם היו ביחד... היא למדה את הלקח שלה, ממש לא נראה לי שהיא תלך להתחתן בפעם השלישית בקרוב כל כך...
להתחתן בקרוב לא נראה לי... אני מאמינה שמזה שהיא התחתנה פעם בטעות בגלל שהיא הייתה שיכורה, וזה שהיא הציעה לקווין נישואים לאחר פרק זמן מועט שהם היו ביחד... היא למדה את הלקח שלה, ממש לא נראה לי שהיא תלך להתחתן בפעם השלישית בקרוב כל כך...