WOW, אחלה של שפתיים יש לך
® ®Hada New member 6/11/03 #55 ../images/Emo99.gif ¶§↔↨¥₧ƒ הייתי קצת מבולבל מהתמונה... אחחחחח... וגם העיניים שלך, אני מוקסם
M M a x i m A New member 8/11/03 #96 אילו שפתיים חושניות ../images/Emo25.gif אני עדה לכך שהשפתיים של הדרקמן חושניות וטעימות!! כדאי לכן לא תתאכזבו...
אילו שפתיים חושניות ../images/Emo25.gif אני עדה לכך שהשפתיים של הדרקמן חושניות וטעימות!! כדאי לכן לא תתאכזבו...
מ מליס אימת המערב New member 6/11/03 #45 והנה שלי אמרו לי שזו תמונה לא מחמיאה, אבל אין לי כוח לצלם עוד אחת, אז זה מה יש... יאללה, מתי השרשור פנים הבא?
והנה שלי אמרו לי שזו תמונה לא מחמיאה, אבל אין לי כוח לצלם עוד אחת, אז זה מה יש... יאללה, מתי השרשור פנים הבא?
P P u s s i c a t New member 6/11/03 #49 לא מחמיאה? ! תגיד למי שאמר לך שיש השבוע מבצע באופטיקה הלפרין - או שתצא מהמסך ותגיע לפה במיידי אם זה עוד לא מחמיא...
לא מחמיאה? ! תגיד למי שאמר לך שיש השבוע מבצע באופטיקה הלפרין - או שתצא מהמסך ותגיע לפה במיידי אם זה עוד לא מחמיא...
P P u s s i c a t New member 6/11/03 #59 לומדת? ברור. ונהנית מכל רגע. אין דבר שמרגש אותי יותר מללמו דדברים חדשים (לא שנשארו לי הרבה כאלה ) אגב - יצא השבוע מכרז חדש למתורגמנית מחליפה.. ההיא שם בפינה. מעוניין?
לומדת? ברור. ונהנית מכל רגע. אין דבר שמרגש אותי יותר מללמו דדברים חדשים (לא שנשארו לי הרבה כאלה ) אגב - יצא השבוע מכרז חדש למתורגמנית מחליפה.. ההיא שם בפינה. מעוניין?
מ מליס אימת המערב New member 6/11/03 #60 בחיי, מסכנים העוורים האלה... חייבים את ההיא בפינה שעושה תנועות מוזרות עם הידיים בשביל לראות טמבליזיה...
בחיי, מסכנים העוורים האלה... חייבים את ההיא בפינה שעושה תנועות מוזרות עם הידיים בשביל לראות טמבליזיה...