שוות נשיקה.......
ל לא ישנה בלילות New member 8/11/03 #94 אני רואה טוב? קיבלתי מחמאה מגל??? או שגם זה היה בציניות? אני מתקשה להאמין...
T triki New member 6/11/03 #25 אחלה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ודעי לך..שדווקא התמונה בלי האודם.. שווה יותר!!! אחלה!
ל לא ישנה בלילות New member 6/11/03 #27 סתם רציתי לבדוק את המצלמה החדשה... קניתי אותה רק היום. ותודה על המחמאה..
T triki New member 6/11/03 #34 אויש...בובה!!!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif גם שלך יפות!!!! גם שלך!!! בטח יפות!!!
אויש...בובה!!!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif גם שלך יפות!!!! גם שלך!!! בטח יפות!!!
H Hendrixon New member 6/11/03 #39 את מתבקשת להפסיק עם התמונות האלה../images/Emo70.gif For god's sake יש גם גברים בפורום הזה
M My Vagina Monologue New member 6/11/03 #65 עכבישה יש לך שפתיים מהממות שתי התמונות יפות אבל אני מעדיפה את הטבעית, למרות שאין לי בעיה עם איפור. יש לתמונה הטבעית גון נורא יפה.
עכבישה יש לך שפתיים מהממות שתי התמונות יפות אבל אני מעדיפה את הטבעית, למרות שאין לי בעיה עם איפור. יש לתמונה הטבעית גון נורא יפה.