בתמונה הזו, יש בדיוק את מה אני אוהב.פיסוק דק ומזמין. ככה זה מושלם
H Hendrixon New member 6/11/03 #11 חחחחחח מרימה את הכפפה../images/Emo6.gif יא אקסיביסטית חסרת מעצורים
ה המתוק של הפורום New member 6/11/03 #16 אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא האיכות סוג ז' ... זה השפתיים שמזמינות ז'
ה החיים יפים יותר New member 6/11/03 #13 ../images/Emo25.gif הרבה יותר קשה לי לניות מרוצה מתמונה שלהם ... אבל זה מה יש ועם זה ננצח ...
B bar666xp New member 6/11/03 #17 לא שלי אבל .... של בחורה שהייתי משגל אותה עד שתיצרח "אני לא יכולה יותר"
נ נוAה של הים New member 6/11/03 #19 ../images/Emo124.gif תעלו את התמונות שלכם לגלריה!!! חבל שילכו פה לאיבוד... יש לרשום שם ליד כל תמונה (ניק מלא). תמונות בלי שמות ימחקו וחבל. גם את העיניים אתם יכולים להעלות.
../images/Emo124.gif תעלו את התמונות שלכם לגלריה!!! חבל שילכו פה לאיבוד... יש לרשום שם ליד כל תמונה (ניק מלא). תמונות בלי שמות ימחקו וחבל. גם את העיניים אתם יכולים להעלות.
א אשת איש העכביש New member 6/11/03 #23 וכדי שלא תחשבו שהן תמיד נראות כאלו לא מעניינות יש גם תמונה במייק אפ נכון לא הכי טבעי אבל עושה יותר חשק לנשק אותם
וכדי שלא תחשבו שהן תמיד נראות כאלו לא מעניינות יש גם תמונה במייק אפ נכון לא הכי טבעי אבל עושה יותר חשק לנשק אותם
ה הליויתן New member 6/11/03 #33 ושלי,מפוסלות,רוחב שני מטרים דולומיט,2003 לא ישנה יש לך שפתיים יפות הייתי רוצה לראות אותן כשאת מרוגשת הן בטח מתנפחות ונהיות עוד יותר יפות ונעימות!
ושלי,מפוסלות,רוחב שני מטרים דולומיט,2003 לא ישנה יש לך שפתיים יפות הייתי רוצה לראות אותן כשאת מרוגשת הן בטח מתנפחות ונהיות עוד יותר יפות ונעימות!