כאן נמחקה הודעה

אייבורי

New member
אנחנו תמיד במיטבנו

אבל גם זעם אחד עברה שתים וחרון אפו הם חלק מהתנהגות אנושית בהחלט ראוי בעיני להשאיר גם את הצעקה הכעסים המירמורים ולא להפוך לפורום דובוני אכפת לי. העברת ההודעה מצעקה ברוטלית באוויר הפורום להאשמה אישית הפכה את ההודעה לבעייתית בכל מקרה אין כמו דם ותמרות עשן לרייטינג <למעט סקס אבל פה כולם מלאכים>

אב בדד

New member
עם זה אני דווקא מסכים!

חבל שאת מילימטר התסכול והזעם שוללים מאיתנו. כנראה שבכל זאת רק חיבוקים ופירגונים של דובוני אכפת לי אפשר להעלות כאן. חבל !!
נ.ב. מקווה שלמרות האיום החד משמעי שקיבלתי במסר אישי - לא אחסם למרות שיצאתי פה נגד דובוני אכפת לי.

אייבורי

New member
אז תנסה להבא לשמור על כללי המשחק

מותר לכעוס ולהביע מירמור אבל אסור לעשות אאוטינג או להפוך את זה לנושא פרטי בינך לבינה על גבי הפורום. בקיצור תבכה ברמה כללית.

Bubble Girl 27

New member
אף אחד לא אמר לך אל תוציא תסכול

נראה לי שאתה קצת חי בפלנטה אחרת... אתה פה מילים פשוט ממש מרתיחות ועוד הבאת קישורים של מישהי שכותבת כאן. אתה נלחם על גב הילדות שלך מול אנשים זרים ומנסה לערב אותם כאילו שמכאן תבוא לך הישועה. קצת הקצנת גם איום אבל יאללה נניח... בפעם הבאה תדע שיש חוקים וכללים גם פה ושלא ממש נעים לנו לקרוא את המילים הכל כך בוטות שכתבת על גרושתך. אין פה הרבה אנשים שלא הוציאו תסכול במידה כזאת או אחרת וקיבלו תמיכה והבנה אבל מה שאתה כתבת, אתה באמת ציפית שנבין? ומה רע בדובוני אכפת לי?! גם אייבורי הוא סוג של דובון אכפת לי!!

עכשיו אתה סתם סרקסטי,

חבל. ולצאת נגד דובוני אכפת לי זה אף פעם לא משתלם, לא ראית אף פעם איך ספחת תמיד נדפק?

אייבורי

New member
קרןןןןןןןןןןן אורררררררררררררררררר

יאללה תחשפי חזה וגם אני ונעשה קשת דובוני אכפת לי.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יואוווו

כמה צחקתי עכשיו!!! איך את זוכרת?! את גדולה חחחחחחחחחח

מלאכים עושים גם סקס ../images/Emo88.gif

ולענייננו- ההודעה היתה לא ראוייה ועל זה אין ויכוח. הפורום פתוח לכולם, גם למוציאי התסכולים, אבל בחייאת, יש דרך לעשות דברים ואין שום סיבה שגולש X יכתוב הודעה שפוגעת במתכוון בגולש Y וההודעה הזו תישאר כלשונה בפורום. מילא, היה כותב הודעה כללית עוד איכשהו היה אפשר להעביר את זה, אבל זה? תעשה לי טובה, אני מעדיפה את הרייטינג בפורום הזה על דברים אחרים ולא על גרושים שקוראים לגרושות שלהם "רוטוויילר" ומציעים אותן למכירה. מבין? מעניין, שאת העובדה שהשירשור נשאר, שהודעתו השנייה של מר אב בדד נשארה במקומה, זה איכשהו נעלם מעיניו... אבל, לא נשפוט אדם בשעת כעסו, ואני בטוחה שהוא יבין שמחיקת ההודעה גם הפחיתה נזקים עבורו בעתיד וגם הפכה את השירשור למכובד יותר. בברכת פולניה רולז, מיצע.

אייבורי

New member
נו הוא אשר אמרתי

קריזים כללים יס העלבות לחלל החדר יס דובי אמר לזובי (X אמר על Y) נייט. אולי נארגן מכירה פומבית מסודרת של כל הכלבות החתולות ושאר בעלות החיים.

אייבורי

New member
חכי למחר

ותתלבשי יפה שימי סרט בשער ותראי כלבה מטופחת שנקבל עליך מחיר מחיר.

Bubble Girl 27

New member
טוב בוס

אבל תבטיח לי שאתה מחר מסרק את השיער ושם את הסוודר האדום עם המקום גם לרגליים האחוריות והזנב... לא לשכוח ללקק ב$#%$ שיהיה נקי! שנוכל להכניס הרבה כסף למיזם!

Bubble Girl 27

New member
גברת מינהלת טעית במשהו!

מלאכים לא עושים סקס הם עושים אהבה ועוד משהו הוא לא שם אותה למכירה הוא ניסה למסור אותה לבית חם... בכל זאת מוכיח שיש רחמים בבחור הכעוס... פולניה רולז אחות שלו
איפה שי שיכתוב את זה שחור על גבי פורום!

גם את לא ממש צודקת

סקס ואהבה זה בסדר גמור - אפילו יותר מזה
אבל פראייר מי שלא מזדיין בטירוף

למעלה