כאן נמחקה הודעה

3 שרונית

New member
אפשר לחייב, אני אלמד אותך , בוא

כשאימא יקרה לי דואגת להסכם מזונות, רכוש וממון ואבא יקר לי דואג לרכוש ולתשלום לעו"ד באמצע הדרך יש הסדרי ראיה. עכשיו , נכון שיש סנקציה על הפרת הסכם המזונות הממון והרכוש?, יופי. אז פשוט קובעים סנקציה (כסף אח'שלו כסף) על אי עמידה בהסדרי הראיה, ואז פוףףףףףף כמטה של קסם אין בעיות, אלא אם באמת יש בעיה שמונעת מהאב /אם לממש את ההסדר.

אייבורי

New member
בתי משפט

לא נוהגים לקבוע את זה אבל בעקרון מסכים איתך, אי קיום הסדרי ראיה = תשלום אקסטרא יקטין משמעותית את בעיית אי קיום הסדרי ראיה.

אייבורי

New member
לא תמיד

הם בהחלט מתערבים בנושאים שאינם סבירים או אינם עולים בקנה אחד עם מערכת החוק. לדוגמא סעיף על הגבלת מקום מגורים לא יעבור וכן הלאה וכן הלאה.

הילה301

New member
הצחקתני, פרו נשית...

ואצלי הגירושים היו מצויינים ותודה לאל לא היינו צריכים את מערכת המשפט ו"הצדק" שתכריע בענייננו. מערכת המשפט והצדק במדינה הזאת קוראת לנשים לא להתלונן, לא לצעוק, לשתוק ולהיכנע. יש פער מאד גדול בין משפט לצדק בכל מה שנוגע לנשים במדינת ישראל

אייבורי

New member
אין לנו מחלוקת כי מערכת המשפט

בישראל פועלת לאט בצורה מרגיזה עדיין מערכת המשפט בוחרת באם כהורה משמורן כמעט בצורה עיוורת ללא קשר ליכולות לכן היא מוטה באופן הינהרנטי. אני מסכים כי הטיפול האיטי מעודד אנשים גברים כנשים לא להתלונן לשתוק לספוג מאחר וכמעט כל התיקים נסגרים בטענת חוסר עניין לציבור. אין לזה דבר או חצי דבר לעובדה כי בתי משפט לדיני משפחה הם פרו-נשים כהורה משמורן בהצדקה כי הם פרו-ילדים.

Rtitan

New member
בתור בן של עורך-דין...

אני יכול לומר לך שלמדתי בכל שנות ילדותי ונערותי - אין דבר כזה "חוק וצדק". המשפט - מטרתו להביא את כוונת המחוקק אל פסקי הדין במקרים שמובאים לפני בית המשפט - כל קשר בין זה לבין צדק, הוא מקרי בהחלט. די אם נזכיר את המקרה של הקצב מבית האנסי, מקרים נוספים שרבים מכם מכירים, וכלה בדרך המעוותת שבה מחושבים פיצויים... לאבא שלי היה תיק של אדם שדרס למוות אישה מבוגרת בת 80. במשפט הפלילי הוא נמצא אשם ורישיון הנהיגה שלו נשלל לכמה שנים. הוא נתבע אזרחית על ידי משפחת האישה. אני מתבייש לומר - אבא שלי היה העורך דין שלו (זה היה אחד מלקוחותיו הכבדים
) והוציא אותו בפיצויים בסכום מגוחך (סדר גודל של כמה אלפי שקלים). מדוע? לא זוכר את הטיעון שהוגש והתקבל על ידי בית המשפט, אבל זה היה משהו בסגנון של: "האישה בת 80, אינה יצרנית יותר ולכן הנזק שנגרם למשפחה הוא... " וזה היה הסכום של "הנזק למשפחה". צדק? אפילו לא בדיחה!

אייבי מותק-תלוי מאיזה צד מסתכלים על סיר החמין

בחייאת זומזום כל אחד וסיר הצ'ולנט שלו..... אבל ממש אי אפשר להגיד מערכת פרו נשית על מערכת שלא מחייבת אבות לקחת את הילדים-אפילו אם ה כתוב שחור על גבי אופוייט בהסכם!!! ולעומת זאת אם אמא מחליטה מסיבות שלה (עוב עכשיו איזה סיבות - בוא נגיד שהן מוצדקות)-שהיא לא רוצה שהאב ייקח את הילד בזמן מסוים - אז אפשר להביא לה משטרה! נו !תגיד עכשיו פרו נשית!? נו ......אני מקשיבה...תגיד... אה. כבר הכל מריח אחרת.נכון? קיצר.תרגיע.תרגיע בחירטוטיישן. שוהיה שבוע נפלא.

אייבורי

New member
סליחה אבל לסגנון זה

אינני מסוגל להגיב. בהצלחה בפעם הבאה בחירטוטשיין.

שירלי6

New member
ומה בדיוק אתה מצפה שישתנה

מכתיבה כאן בפורום? במה זה מקדם אותך?

3 שרונית

New member
אם הרוטווילרית שלך מסוכנת

תאשים את עצמך!! !יצ א לרוטויילר שם של כלב אכזר ותוקפן, צמא דם אמיתי. כל זאת, למרות שבעלים רבים יכולים להישבע כי מדובר קודם כל בכלב נעים ושקט, אוהב ילדים אמיתי. רווטווילירים הם כלבי נאמנים מסורים וחרוצים, אבל תוקפניים לזרים, כמו כל כלב אחר הם תוצר של החינוך של הבעלים שלהם, כנראה שכשלת הרוטווילרית שלך רואה בך אוייב.. כשלב הזה אין לך הרבה ברירות, אנא פנה למאלף מוסמך ,הרי גם אם תמסר הכלבה הנ"ל לאחר, בסופו של דבר אתה תאמץ גורה אחרת ומשום מה יש לי הרגשה שאצלך גם פודל יהפוך לנמר.

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif במקרה הכינותי מראש

מאלף מוסמך לכלבות סוררות. לפרטים אנא פנו למזכירה <סרט נהדר> הנאמנה שלי.

אייבורי

New member
הלוווו

עד שיש לנו קצת דם על הידים את רוצה לחסום אותו ולהרדים אותנו בשיממון בוקר טוב ערב טוב.

3 שרונית

New member
אני לא רוצה

אני רק מציינת עובדה.. מצידי שישרוץ כאן , הוא ושכמותו, פה אני לא בתפקיד :))

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אכן עצוב שנמחקה ההודעה כולה, הייתי מוחק רק את הקישור לגרושתו

ההודעה הזו לא היתה ראוייה בעליל,

אבל בגלל שאתם הייתם ענייניים ועניתם כ"כ יפה, היה חבל למחוק את השירשור כולו

למעלה