כאן נמחקה הודעה

הסקרנות הורגת אותי

מה ציפית לקבל בהודעה שלך? אמפתיה? לכעוס על גרושתך? יש לי בעיה נורא קשה עם אמפתיה למישהו שמכנה את גרושתו כלבה (או פרעה...). את הבעיות תפתרו בבית או בבית המשפט. ברור לי (גם מההודעה שלה בזמנו) שרב הנסתר על הגלוי.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo12.gifווהווו

אני עם שמ"מית.... אבל למה על גבי הפורום למה? למה זה אמור לשנות לנו מה קורה בבית שלכם?! כביסה מלוכלכת משאירים בארון כביסה ולא תולים בחוץ שהשכנים יריחו.

אולי כיבינימט-תחשבו על הילדים! אה?????

כל מילה מיותרת. ברור לחלוטין שאתם שמים את האגו שלכם לפני טובת הילדים אז קחו על מצפונכם! קחו מנה גדולה גדולה של אשמה שיש פה ילדים שההורים שלהם לא דואגים להם!!! אלא רק לנצח בקרב ולהיות צודקים! ואם אתה צודק? אז הילדים מאושרים? אולי זו דרישה מוגזמת שתיהיה חכם? במקום צודק. לא יודעת.

Rtitan

New member
שניכם!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

השאירו את הילדים מחוץ לעסק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הילה301

New member
כשמישהו כותב הודעה בנוסח כזה...

ישר האמפטיה שלי נודדת לצד השני. 'צטערת

אב בדד

New member
לא! לא ציפיתי לאמפתיה וגם לא הופתעתי מהתגובות

במשך 7 וחצי חודשים, אני "בולע" את כל הרעל ושותק, עובר את כל ייסורי הגיהנום במערכת שהיא כל כך חד צדדית, כל כך מסתכלת על האישה כצד החלש, כ"קרבן", ואילו על הגבר כצד החזק בתמונה. 7 וחצי חודשים בהם אני זועק בפני כל גורם מקצועי כי לא היא ה"קרבן". אני ובנותיי הם הקרבנות. 7 וחצי חודשים מתסכלים שהחלו בתלונות שווא מפוברקות כנגדי, על "אלימות" כנגד זו שמשום מה מכונה "אמא" לבנותיי. 7 וחצי חודשים בהם כמות הרעל והארס שאני ובנותיי בולעים הוא בלתי יאומן. 7 וחצי חודשים שאני שותק!!! וכעת "זכיתי" לתלונת שווא נוספת, של זו שמנסה לעשות הכל, אבל הכל, כדי להרחיק אותי מבנותיי היקרות, כאילו הכיתי גם את ביתי הקטנה (למה לא? הכל כשר במאבק, ול"אמא" מותר להגיש כל תלונה הזויה ושקרית שתרצה, העיקר למנוע מפקידות הסעד, שאמורות, בתוך המערכת הפרו-נשית הזו, לשנות את הסדרי הראיה שיכללו לינה ואולי אף לשקול את נושא המשמורת לאור ההסתה הפראית מצד "האמא", להשלים את המלצותיהן. (אגב, גם התלונה המפוברקת מלפני 7 וחצי חודשים הוגשה, אחרי סצנה מתוזמנת ומבויימת היטב, לאחר שהבהרתי לאותה "אמא", שבכוונתי לדרוש בבית המשפט משמורת על בנותי, כי היא לא מהווה דמות אם חינוכית וראויה עבורן...) לא, אינני מחפש אמפתיה ולא טפיחה על השכם! לא, לא הופתעתי מהתגובות שלכם. בדיוק כמו שהעולם, שאינו מעורה במה שקורה בארצנו הקטנטונת, יודע לגנות כל אימת שאנו מגיבים לירי הקסאמים, לפיגועים ומה לא, אך ממעיט מערכם של הדברים כשאנו נמצאים באופן תמידי תחת התקפה של טרור, וכבר שנים של ירי קסאמים. למה? כי בתמונות אנחנו מצטיירים כ"חזקים", ואילו אלו שיורים עלינו קסאמים הם ה"חלשים"... אז למה בכל זאת כתבתי את הדברים? (ולמי ששואל, האמינו לי, עיקר ה"כביסה המלוכלכת" - משהו כמו 4 קלסרים מלאים... לחלוטין לא נמצא פה ואין בכוונתי להוציאו... הגורמים המקצועיים - בתי משפט, משטרה, רווחה וכו' הם אלו שמטפלים בדברים, גם אם בנקיטת עמדה חד-צדדית ולא לשביעות רצוני). אומר לכם מדוע. ידידה קרובה שמודעת לדרך הייסורים ולסיפורי ההסתה החריפים אמרה לי השבוע: "הבת ז... צריכה הייתה לחטוף אגרוף לפנים".. אינני אלים ואת זה בחיים לא הייתי עושה, למרות מה שמנסה "האמא" של בנותיי להציג בפני כולם. אז יש אולי אבות מוסתים שהיו מגיבים באלימות. אני, אחרי 7 וחצי חודשים של כאב שלא ניתן לתארו במילים, "מתפרץ" כאן. מצידי, תקראו להודעה שפרסמתי "התקף הזעם" שלי... זהו מקסימום האלימות שתראו ממני. זה כלום וזה כאין וכאפס לעומת האלימות שנוקטת ה"אמא", שברגל גסה רומסת ופוגעת בבנותינו, בלי להפנים את הנזק שהיא גורמת להן. אלימות שנוקטת מי שמפרה כל צו אפשרי של הסדרי ראיה, ומונעת מהילדות לראות אותי תוך שהיא ממשיכה "לצפצף" על כל המערכת - בתי משפט, שרותי רווחה, משטרה, ומי לא. אני בטוח שהאבות המוסתים מביניכם, או מי שמכיר סיפורי הסתה חריפים, יכול להבין בדיוק מאיזה מקום כואב הוצאתי את הדברים. אז זהו.. זה היה "התקף הזעם" ו"ההתפרצות" שלי אחרי 7 וחצי חודשים שבהם אני "בולע" ושותק. ניפגש שוב עוד 7 וחצי חודשים... או שלא

אייבורי

New member
סלבנות ידידי

נושא ההסתה מוכר וידוע בקרב גרושים רבים אבל התפרצויות זעם כגון אילו לא עוזרות לדבר. אכן מערכות החוק בישראל פועלות לאט ובאיטיות מרגיזה לפעמים אבל רק אהבה וסבלנות יעזרו פה. מעבר לזה, ההתפרצות הנ"ל רק תחזק את התיק של גרושתך שאתה אלים מילולית תוקפני ואינך ראוי לגידול ילדות. בכל מקרה עצוב שככה פני הדברים ולחשוב שפעם הייתם זוג אוהב שבחר להביא ילדים לעולם והיום הינכם שתי בהמות גסות שבעיני לא ראויים לגידול ילדים. עצוב.

אני חייבת להגיד משהו -

אני לא מצפה שתשתוק. להפך. אני מצפה שתצעק חזק כדי שתראה את הבנות שלך. א-ב-ל (וזה וואחד אבל) כשאתה קורא לגרושה שלך כלבה (גם אם לדעתך היא כזו) וכשאתה מקשר להודעה שלה, אתה בעצם מכניס אותנו לתוך הקלחת ולא רק שלא מתחשק לי להכנס לשם, אני גם בטוחה כמו שכבר כתבתי לך שרב הנסתר על הגלוי. אם היית כותב את ההודעה שלך הנוכחית לבד. מספר על התלאות שלך, על הכאב שלך, על הכעס שלך, אני מבטיחה לך שהיית מקבל את כל התמיכה שבעולם. ובמאמר מוסגר אני אכתוב לך שכשאני קוראת הודעה, לא מעניין אותי אם כתב אותה גבר או שכתבה אישה.

Bubble Girl 27

New member
המערכת הפרו-נשית הזו?!

אנחנו חיים באותה המדינה? לא נראה לי... תקשיב מזמן כבר לא מעניין מה היא עשתה לך ומה אתה לה, די ברור שאתם שני אנשים שהיו חייבים לקבל רישיון לפני שהפכו להורים! נדפקתם לגמרי? להוציא רעל על גבי פורום? מה אתה מתלונן עליה פה, אנחנו שוטרים אנחנו פקידי סעד? מה אתה רוצה מאיתנו? מה תרם לך הרעל פה?! לא התלונות שלה ולא התלונות שלך מעניינות פה אלא היחס שאתם מקרינים לבנות שלכם! במקום לכתוב בפורום אם אתה כל כך מצדיק את הצד שלך וכל כך מאמין שנעשה לך עוול גש לעו"ד ויאללה לעבודה... אותנו שחרר מהרעל. גועל נפש!

אייבורי

New member
צריכה להקיא?

<אייב משווק מורשה של שקיות הקאה וירטואליות> אבל בהחלט מערכת המשפט היא פרו נשית.

Bubble Girl 27

New member
אייב קודם כל

יפה שאתה מקדם את המיזם שלנו.... דבר שני אני לא מקיאה אף פעם (לא יודעת פשוט לא הולך ולא משנה כמה דוחה לי) דבר שלישי, צר לי שותפי למיזם אבל המערכת בבתי המשפט לא פרו נשית בכלל מניסיוני המר, רק לאחר מאבקים קשים שעלו לי יםםםם של כסף קיבלתי חצי שלווה ברמת שעות הביקורים והימים הקבועים. אבל עזוב אין לי כוח אפילו לחשוב להכנס לזה אני עדיין בהיי של הסופ"ש.. אבל שוב מחזיקה ממך אתה איש שיווק טוב אתה!

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אני מסכים שבתי המשפט הם בעיקר פרו-ילדים. אבל הנחת היסוד כי ילד הולך עם אמא גורמת באופן יסודי להיות פרו-אישה. אינני מדבר ספציפית על המקרה שלך או של אחרת שבוודאי לא הרגישה כך אבל ממעוף הציפור על התנהלות בתי המשפט הם בהחלט פרו-נשים בעיקר כי הוחלט שהילד יגדל אצל האם. וגם אני אינני משתמש בשקיות ההקאה שלנו <למרות שקצת בולמיה לא תזיק לי>

Bubble Girl 27

New member
יש צדק בדבריך

אבל החוק הזה הוא עד גיל מסויים... החוק שאומר זכות האב לראות את ילדיו ולא חובה הוא החוק הכי מנוצל לרעה שיש כי דרכו אבות דואגים שלא להגיע לראות את הילדים וכל שנותר להם להגיד זה את המנטרה "זאת הזכות שלי לא החובה!" מזל שהגרוש שלי הפסיק להגיד את המנטרה הזאת אחרי ששופטת אחת חטפה קריזה על שימוש לרעה בחוק! בלי בולמיה אח שלו זה לא בריא

אייבורי

New member
מסכים איתך לגמרי

כי במקרה הזה יש לתקן את המעוות ולחייב הורה לא משמורן להקפיד על הפגישות.

למעלה