כאן נמחקה הודעה

pangainoon ryu

New member
אנחנו מטפלים בילדי המעון השכונתי למעוטי יכולת

שיט מחשב דפוק..התבלבלו ליי פה התמונות!!!! בנזו.......

pangainoon ryu

New member
בקיצור חברה..

אתם רואים הכל שקרים והכפשות. הבאתי הוכחות חותכות שאנחנו אנשים טובים שאוהבים זקנים וילדים ומעל הכל מעריכים את היופי שבזכות לשתי דעות שונות. כפי שהצגתי בתמונות אני ותלמידי אנשים מהוגנים שלא מסוגלים לפגוע בזבוב. אז זהו..עכשיו אחרי שכולם יודעים שאנחנו הטובים והם הרעים צירפתי כרטיס ביקור שלי עם טלפון כדי להביא לי עוד לקוחות לסטודיו החדש שלי :)

pangainoon ryu

New member
שיט!!!!

מצטער ,שוב התבלבלו לי התמונות.. העליתי תכרטיס ביקור הלא נכון..טוב אני לא מסתדר עם המחשב הזה.. לילה טוב.

alexko

New member
למען האמת, כן ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif, סתאאאאם

shlomym

New member
וידוי קטן

כואב לי. כואב לי לראות ,במקום(פורום לא"ל) שהייתי מצפה לראות קצת יותר סובלנות,קצת יותר "רכות", ואולי אף מקום למופת כלפי חוץ,אני רואה אלימות ובכמות רבה(הן באופן ישיר,והן באופן עקיף-סרקזם צניות וכו'). וזה אני אומר,בשיא הכנות,לכל הצדדים. לא מצדד באף אחד,וגם לא מצטדק. אני אישית יצא לי להחליף מהלומות מילוליות על גבי הרשת,ואני מצר על כך ורואה את זה כשיעור,שכנראה הייתי צריך לעבור. במלחמה ,כולם מפסידים. בואו נכבד אחד את השני,גם אם לא מסכימים. ואם יש להע/איר,אז בעדינות ובכוונה טובה. יש כ"כ הרבה דרכים להעביר מסר,בואו נבחר בדרך הרכה,בדרך של א"ל . האמינו לי,זה יעשה רק טוב,ולכולנו. זה הצפייה שלי מאנשים שעוסקים בא"ל לא חייבים להסכים לדעתי. תודה

שלומי.............

עזוב אותך משטויות, בוא נלך מכות. בא"ל יש מלחמות אגו כמו בכל מקום אחר ואולי אף יותר זה בסדר זה חלק מהמהות שלנו זה חלק מהיותנו אנשי א"ל מי שטוען למצב הפוך מפחיד אותי כנראה שיש לו מה להסתיר

shlomym

New member
דרך ארץ קודמת להכל

אין קשר למכות. לא בטלתי את האגו אני מדבר על ריסון ועל הדרך שאני מאמין שנכונה לי,ואולי גם לאחרים . אתה תקרא לזה שטויות,זאת אמונתי. לגבי השאר,חכמנו אמרו: "הפוסל במומו פוסל" מההכרות הקצרה שלי אתך ,אתה מורה. וכנראה שאני מגזזים בציפיותי ממורים.

טוב,קלילות לא הולך פה,אז אין ברירה........

כפי שיובל כתב,כותבים פה אנשים שעוסקים בלחימה באופן מתודי. זה המאפיין העיקרי שלנו,וזה גם קו המשווה היחיד בינינו. כל שאר הדברים שמייחסים לעיסוק בא"ל, לא בהכרח קיימים אצל כולם. חלקנו חושבים שכך צריך להתנהג כל אדם ללא קשר לעיסוקו בא"ל,פשוט להיות אמענטש. חלקנו חושבים שעיסוק סיסטמתי בא"ל יוביל לשיפור בהתנהגות ובהתנהלות הבינאישית. אני טוען שאין קשר הכרחי בין הדברים. ולמען הסר ספק,אין אני נוגע בשאלה ,האם לדעתי עיסוק בא"ל יוביל לשינוי הזה. אני מציין שלא כולם חושבים כך,או מתנהגים כך. בעולם א"ל יש מלחמות אגו בדיוק כמו בכל מקום אחר,אולי זה לא צריך להיות כך,אך זה המצב. עיסוק בא"ל איננה ערובה אוטומטית-קארט בלאנש-להתנהגות נעלה.ואין אנו כמי שמצויים בעולם זה להיות מופתעים כשאנשים מתנהגים על פי נטייתם הטבעית. בן אדם קטן העוסק ואף מלמד א"ל ,יהיה בריון. ולכן שלומי, עזוב אותך משטויות בוא נלך מכות.

מותק: מי שהולך נגד שלומי

הולך גם נגד הכלב שלו
והכלב הזה
: חוץ מהיותו גדול וחזק (ואולי גם נאמן
) צבר בפארק, מאות שעות אימונים - נשק ויד ריקה. מולטי דיספלנארי ומאסטר לכל דבר, הקיינן. אז חביבי: כנס לדיר באלק

shlomym

New member
הייתי צריך לקרא לו שרק

גדול,מפחיד אך טוב לב יש כבוד

Tonjin

New member
זה בסדר, הוא רק יצא מהסחיטה

תתלה אותו מהאזניים חצי שעה בשמש והוא כמו חדש...

shlomym

New member
הראש שכח לגדול ../images/Emo13.gif

למרות שהוא לא קטן במיוחד

למעלה