כאן נמחקה הודעה

חבר, אני מבקש ממך להפסיק

אתם מנהלים מעל הפורום ריב בין בתי ספר. זה לא מקובל. ביקשנו פעם, ביקשנו פעמיים. עוד מעט הודעות יתחילו להמחק. אם יש לכם טענות רציניות כנגד מישהו - לכו למשטרה. לריב מכות בין בתי ספר (למרות שאחד מהם משתדל שלא), לא בפורום הזה, בבקשה.

physics rules

New member
אני ממש לא מנסה להגיע לעינין של ריב ..

יודע מה מפריע לך מה שכתוב ? אוקי ! אני אבקש ממך אם אפשר למחוק את השירשור ! ואני אפתח הכל בניסוח חדש ובצורה הרבה יותר מקובלת על הדעת! אם אפשר פשוט תמחק ..... אני מבין שרואים את זה בצורה אחרת ובצדק אני נורא מתנצל על אי הנוחות ועל הכל ! זה באמת בא אליכם במכה ההודעה הזאת הייתה אמורה להיות בפרש משום שלכם זה בטח הגיע במכה ! שמה היה סיפור אחר לגמריי ומסיבה כל שהיי שכולם היו דיי מעודכנים בנוגע אליינו ... וזה זרם כמו גל רגיל בים .. ואתה צודק במאה אחוז שוב אליכם זה הגיע משום מקום ...

אתה כנראה לא מבין

זה לא עניין של אי נוחות. ובטוח שלא מצידנו. המפסידים העיקריים כאן הם אתם, לא הקוראים בפורום. אתה חושב שהנושא הגיע אלינו במכה? ממש לא...חלקנו הרב די מעודכנים במה שקורה, גם מחוץ לפורום. מה שזורם להגדרתך כמו גל רגיל בים בפרש, לא מתקבל אצלינו על פי הקודים שאנחנו קבענו בפורום זה. גוטמן צודק בדבר אחד, אנחנו לא רוצים לראות שני בתי ספר רבים בניהם ומוציאים לכלוך (כרגע בית ספר אחד) ולא כי...זה הגיע אלינו במכה משום מקום. אנחנו ילדים גדולים והתמודדנו עם ידיעות סנסציוניות יותר.. כביסה מלוכלכת יש לכל אחד, לכל אדם ולכל ארגון. לא חכם לכבס אותה בחוץ, זה פשוט לא נראה טוב. ושוב אני מציינת, אין כאן אי נוחות או מכה שהגיע ואנחנו בכזה הלם שאין לנו מושג איך להתמודד איתה. אנחנו פשוט מנסים בכל דרך אפשרית להראות לך שכל הודעה נוספת, פוגעת יותר ויותר בשם שלכם כארגון. חבל... בברכה, נועה

physics rules

New member
שלום

תשמעי אני מבין לאן זה הולך בכל אופן אני אבקש שוב למחוק את השרשור אם אפשר.. ואני אשלח רק את ההזמנה וככה סידרנו לעצמנו את החיים תשמעי בכל זאת יהיה סדנה ממש מענינת שלדעתי חבל שלא יבואו אנשיים והשיחה הזאת כאן לא זורמת לשום מקום אז אם אפשר בבקשה למחוק את השירשור הזה ...

bmt29

New member
אני לא חושב שהייתה כוונה כזו.

אולי באמת זה לא המקום לפרסם אזהרה כזאת, אבל היא פשוט הייתה חלק מההודעה המקורית למיטב הבנתי. שום דבר "מלוכלך" (להגדרתך) לא יתפתח אם לא יפתחו אותו. מטרת ההודעה היא "הודעה" בלבד וניתן לשרשר אותה לשרשורי האירועים/סמינרים שנפתחים פה לעיתים קרובות. JB

d y s

New member
לא ידעתי מה אתם

אז בדקתי באתר שלכם.ועם כל הכבוד במבוא האיזכור של האכזבה העמוקה מלוחמי הטאי צ'י של מאסטר ניר מלחי כאבן דרך ביצירת אומנותך אינה מכובדת ועוד באתר רשמי.אפשר לדעתי היה לנסח את הדברים אחרת.כ,כ אני מצטרף לדבריו של גוטמן.

d y s

New member
חשבתי שאתה גורליק

אתה יכול להכנס לאתר הבית שלו ולהבין

pangainoon ryu

New member
אחח..

איזה כיף להיכנס לפורום ולראות שכולם יוצאים לטיול שנתי ורק אותך לא הזמינו :) אז יש לי חדשות בשבילכם!!!! דיברתי עם אמא שלי בנושא והיא הרגיעה אותי ואמרה לי שבזמן שכולם יהיו שם היא תפצה אותי ותקח אותי לטיול בלונה פארק תל אביב אז אני לא צריך לדאוג והיא אמרה גם בכלל שכל מי שלא אוהב אותי יכול לקפוץ לה!! (אישה חמת מזג אימא שלי). וחוץ מזה.. היא אמרה שיהיה חם מאוד ואתם בטח תתייבשו!!!! תהנו :) והאא כן לא תקפנו אף אחד.

pangainoon ryu

New member
ואם יש תלמידים שלי שקוראים בפורום

בשום פנים ואופן לא להשאיר תגובה לשרשור זה,ולא משנה מה יש לכם להגיד. תודה שי.

alexko

New member
../images/Emo45.gif קצת ציניות לא הרגה אף אחד

יפה שאתה משאיר את זה ככה. לא יודע מה היה ביניכם אבל זה בעבר ושם צריך להשאיר את זה. יופי של פנייה לתלמידים. כל הכבוד. לילה טוב, אלכס

ננדין

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלדעתי אין מקום להודעות כאלו...

ההודעה הנ"ל נכתבה על לפי בקשתו של משה גורליק

לאחר בירור טלפוני קצר עם משה גורליק, מתברר שההודעה שמופיעה בהודעה הראשית היא על דעתו של משה והוא זה שביקש מתלמידו לכתוב אותה (כולל כל מה שכתוב שם). מאחר ומשה עומד מאחורי ההודעה הזו (כלומר היא לא פיקטיבית) ומאחר ששי חי הגיב להודעה הזו כפי שהגיב (כלומר לא "לקח ללב" את ההאשמות שהוטחו בו), השרשור הזה יישאר על כנו ולא יימחק מהסיבות שגוטמן ציין בהודעתו זו. כל אחד שכותב בפורום שיהיה בוגר, יעמוד מאחורי הדברים שהוא כותב וייקח על עצמו את האחריות עליהם. זה נכון בעיקר לאלה שכותבים בשמם המלא ולא מסתתרים מאחורי כינויים שונים וזהויות בדויות. כמובן שאם יהיו כאן חילופי השמצות ולכלוך, אנו (הצוות האמון על הסדר והניקיון פה) נאלץ לנקות. עד אז, שכל אחד יחשוב מה הוא כותב לפני שהוא שולח את ההודעה שלו. רן.

../images/Emo41.gif הבהרה נוספת ../images/Emo26.gif

לאחר שיחת הבהרה נוספת שהתקיימה הערב עם משה גורליק נתבקשתי לפרסם את הדברים הבאים (הניסוח הכולל הוא שלי, רוח הדברים שלהלן כמו ניסוח של חלק מהכתוב הוא של משה גורליק): ההודעה הראשית שפותחת את השרשור נוסחה וכוונה לפורום אמנויות לחימה בפרש. לא היתה כוונה לכתוב את ההודעה הזו בפורום אמנויות לחימה בתפוז. לו היתה כוונה כזו, ההודעה היתה מנוסחת באופן אחר. ההודעה שבה אני כתבתי לעיל שבעקבות שיחה טלפונית עם משה הובהר שההודעה הראשית שפותחת את השרשור הזה נכתבה על דעתו של משה מקורה באי הבנה. למרות אי ההבנה, משה גורליק לא מבקש למחוק את ההודעה הזו (ו/או מבקש לא למחוק את ההודעה הזו) מאחר שהיא כבר נכתבה והתפתח עליה דיון. אי לכך גם הגולשים בפורום אמנויות לחימה זה מוזמנים לאימון החווייתי המשותף של ISAI בהדרכת משה גורליק ושפרטים עליו יש בהודעה הראשית שפותחת את השרשור. ובנימה אופטימית זו אפשר להניח לדיון הזה שמיצה את עצמו וללכת להתאמן, איש איש בשיטתו הוא (או ללכת למפגשים וסמינרים בשיטות אחרות כמו ההצעה למפגש שנידון בשרשור זה), והעיקר לשמור על אופטימיות, אהבת הזולת, שלום, אחווה ורעות (או סתם ללכת מכות, העיקר שזה יהיה בכיף ובהנאה הדדית). בברכה, רן.

ננדין

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שמתם לב שתפוז שינו את הסדר של האייקונים?

grizzly

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יפה :) אני שמח שהעניין הזה סודר. תודה רן על השלטת הסדר.. לפעמים צריך שמנהל יתנהג כמו שריף
.. במיוחד כשהשרשור התחיל להראות יותר ויותר כמו מערב פרוע... רק שלשם שינוי, כאן אף אחד לא רוצה לראות את האקדחים נשלפים..
אה כן- ואין אינדיאנים.. אני חושב.

pangainoon ryu

New member
הללויה:)

אני שמח שזה נגמר חברה:) אבל אני חייב לדעת..תגידו לי אתם חברה אנחנו נראים כמו אנשים שיאיימו וירביצו סתם????

למעלה